Håret er en del av identiteten vår

36908141_10215093899893305_5823557426640584704_n

Hvor mange forskjellige hårfrisyrer har du hatt?

//Inneholder reklame//

Har du sett noen andre ha en viss hårfrisyre og tenkt ”wow, den var fin/kul?” Det har jeg. Jeg selv har ganske langt hår, jeg har før hatt pannelugg, hår til skuldrene og rosa dip dye. Men jeg føler mest at jeg er en person som kler langt hår best. Jeg kunne aldri hatt super kort hår! Det betyr ikke at jeg ikke synes det er fint, ser jenter på gata med kort hår og synes de kler det så utrolig bra! Det bare er ikke noe for meg, og jeg føler det har noe med hvem man er som person. Håret vårt kan si noe om hvem vi er – tro det eller ei!

Som jeg skrev i mitt forje innlegg har jeg nettopp kommet hjem fra Hudøy. Og som jeg snakket om ble det MYE bading! Jeg badet minst én gang hver dag. Og ja, saltvann er bra for håret (som en slags kur), men det tørker håret utrolig mye også.. Og en skal heller ikke dusje håret hver dag fordi det også tørket ut håret.

Så når jeg kom hjem var det godt å kunne bruke en shampoo og balsam som er bra for håret og som gir håret mitt den gløden og styrken den skal ha. Ikke bare ser håret mitt nydelig ut, men det får meg til å føle meg nydelig også. Jeg bruker Goldwell sin Kerasilk Repower Shampoo og Balsam som jeg har fått av Studio S. Style.

Nedenfor ser dere håret mitt når jeg kom hjem fra Hudøy og håret mitt etter jeg har dusjet; det har tørket naturlig og er ikke stylet på noe måte slik at dere kan se hvor fint og levende håret ser ut bare ved bruk av Goldwell sine produkter. Det er så mykt og glatt, akkurat som det skal være! Shampooen inneholder kreatin og elastin som styrker håret, slik at et hår som ser livløst ut kan komme til livet igjen og vise frem sin styrke og skjønnhet.

 Ikke la håret ditt ødelegge for hvordan du føler deg! Det er viktig å ta vare på det – og da kan de rette produktene hjelpe deg en lang vei! Håret som jeg skrev over er en del av identiteten vår og hvem vi er, så la det skinnet så sterkt som den stjernen du er!

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Festival Shoot!
Videoen fra beauty-campen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på