Så mye gjør redigering med bildene mine

26735432_10159858438325565_895154134_o

Selvironi er en viktig del av hverdagen, og jeg har derfor valgt å vise dere den harde sannheten bak en fotoshoot. For to dager siden var jeg å tok bilder til konkurransen. Hele folket måtte settes i jobb fordi vi hadde nemlig ingen bildevegg. Dette resulterte i at vi måtte ta til drastiske tiltak å begynne å demontere huset for å få tak i en gardin som vi kunne bruke som bakgrunn på disse flatterende bildene som skulle publiseres på nettet. Da vi satt opp gardinen var den selvfølgelig for kort, så alle mann måtte i arbeid for å få denne gardinen lengst mulig ned mot gulvet uten at det ble for mye. Bildene resulterte selvfølgelig i en god latter, det er uten tvil fantastisk å se råmaterialet i forhold til det ferdige resultatet.

Tusen takk til mitt fantastiske bildeteam. Spesielt tusen takk til Iselin Jamne og Raymond Michelsen for de ferdige resultatene. 

Jeg skal endre noe!
I made it to the mountains!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på