fbpx

Intervju med Karmøynytt

Hei alle sammen!

På søndag fikk jeg intervju med Karmøynytt om deltagelsen min på Miss Norway. Det var veldig gøy å fortelle om hvorfor jeg meldte meg på og hva Miss Norway går ut på. Har fått mange gode tilbakemeldinger om deltagelsen min etter intervjuet.

Her er link til artikkelen: https://karmoynytt.no/andrea-nicole-18-er-med-i-kampen-om-aa-bli-miss-norway-2020/13.10-09:22

Her er utklipp av artikkelen om dere uten abonnement ønsker å lese.

 

Her er et bilde av forsiden på facebook siden til Karmøynytt. Fikk så mange kommentarer om at folk heier på meg, at jeg ble helt overveldet! Det å vite at så mange ønsker jeg skal komme langt i Miss Norway gir meg så utrolig mye motivasjon.

 

 

 

Klem Andrea Nicole <3

 

Ps: Kontakt meg gjerne dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg.

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

 

NRK Sørlandet
Å gå tom for antall jogg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på