fbpx

Miss Norway 2020

Hei! Jeg heter Karoline Arntzen, er 20 år og kommer fra en liten by i nord-Norge på 60.000 innbyggere som heter Bodø. Jeg har begitt meg ut på noe jeg aldri så for meg jeg skulle delta på, eller drive med. Jeg har nå opprettet en blogg der dere kan følge min reise gjennom livet det neste året og som Miss Norway deltaker! Dette er noe jeg ser fram til å kunne ta del i på min egen måte. Jeg har hørt fra tidligere deltagere at de er veldig fornøyd med deltagelsen, har fått erfaringer, opplevelser og venner for livet.

Foto: Maja Johnsen

Jeg har aldri deltatt på noen type skjønnhetskonkurranser før ettersom jeg tar meg selv veldig lite høytidelig og aldri har lagt noe spesielt fokus på akkurat dette å være så pen. Jeg vil derfor sette mitt fokus på indre skjønnhet! Alt det praktiske og mentale jeg kan tilby istedenfor.

Teater
Miss Norway 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på