fbpx

Miss Norway 2018 - Er det deg?

IMG_8081

Første uttaket

I går etter jobb skulle jeg sjekke mailen min, og der var den: mailen om at jeg har kommet med videre i Miss Norway! Det vil si at jeg offisielt er en deltager i Miss Norway 2018! :D
Jeg er så utrolig takknemlig for å komme videre og jeg skal absolutt vise at det er det her jeg vil og at jeg fortjener den sjansen jeg har fått. Konkurransen har startet og jeg skal bli flinkere til å blogge og legge ut bilder. Jeg skal prøve å finne sponsorer og få litt presse om meg selv. Jeg skal gjøre det jeg kan for å jobbe og kjempe for drømmene mine.

 

Jeg ble så glad for mailen at jeg i dag spanderte nye akrylnegler til meg selv:

   

Jeg gikk for rød og gul-oransj med litt svart mønster på. Jeg er ikke så glad i å bare ha én farge på neglene, har oftest kanskje en annen farge på ringefingeren eller noe lignende. Men nå er det jo høst og snart Halloween - for meg starter Halloween egentlig allerede 1. september, hehe - så da måtte jeg nesten ta noe som passet til det. Synes de ble veldig kule og litt utenom det vanlige; perfekt for Halloween!

Hva synes dere om neglene mine?

 

Hva skjer videre?

Som sagt skal jeg bli bedre til å blogge, jeg skal og se etter sponsorer og se om jeg klarer å skaffe noe presseoppslag til meg selv. Jeg skal og på kurs i presse, sponsorarbeid og blogging. Jeg kunne dessverre ikke være med på kurset som holdes nå lørdag 7. oktober fordi jeg skal til London tidlig dagen etter og har mye jeg må gjøre den dagen.. Men det blir også holdt et kurs lørdag 4. november og det gleder jeg meg masse til å delta på. Tror det blir et utrolig lærerikt og spennende kurs.

Ha en super kveld videre!

 

Kisses, Nadia Helena!

 

 

 

Jeg gikk Catwalk
Jeg er på P5 BERGEN!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på