fbpx

Jeg syr min egen finalekjole

IMG_5454

Konkurransen nærmer seg ferdig for i år, og mye har skjedd. Jeg har vært så heldig å hatt mye konktakt med pressen, og for to uker siden valgte fanaposten å skrive om meg. 

Det var veldig gøy og fortelle alle for første gang at jeg faktisk syr på min egen finalekjole. Dette er ganske spesielt for meg ettersom jeg ikke har sydd på 8 år, men nå er jeg endelig ferdig å sy inn og opp kjolen min, så den er så godt som klar for den store finaledagen. Den trengte også en liten justering i ryggen, for å gjøre den litt mer min stil, og jeg er ganske fornøyd med utfallet av kjolen, så jeg gleder meg masse til å vise dere hva jeg har jobbet med den siste tiden. 

Jeg valgte å kjøpe en kjole brukt  gjenbruk av klær, både for miljøet sin del, men også fordi man fort kan ende opp med å få noe som ikke alle andre har, litt mer unike klær. Grunnen til at jeg valgte å sy selv var at da blir det mer eget og jeg kan selv bestemme akkurat hvordan jeg vil den skal se ut, til tross for at jeg har møtt på litt ufordinger underveis (haha). 

Annet enn dette synes jeg intervjuet med fanaposten var utrolig fint, jeg var veldig glad de fikk tatt med hjertesakene mine, og jeg synes de i stor grad fremstilte det jeg annser som viktig i konkurransen, som godheten som er i årets deltakere og arbeidet jeg gjør i samfunnet. 


Miss Norway er en stor del av hverdagen min, og jeg gleder meg masse til å jobbe med konkurransen de siste dagene nå før finalen. Det blir veldig gøy å endelig få vise dere hva jeg har jobbet med. 

Tusen takk for den enorme støtten og gleden dere gir meg i denne konkurransen, dere er alt. 

Husk at dere enda kan stemme på meg ved å sende "Missu 4" til 1963! (20kr) 
For samarbeid kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Design din egen T-Skjorte med meg og jentene på DR...
Fashion Show !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på