fbpx

Jeg tar en pause

IMG_4565

Nå nærmer ferien seg over for denne gang og det er siste dag man kan slappe av uten å gjøre noen ting. Idag valgte jeg å bruke dagen min på å ta en pause fra alt å heller gå en lenger tur med min firbeinte venn. 

Jeg synes det er utrolig viktig å gå ut på tur innimellom bare for å samle tankene og komme opp med nye kreative idéer. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å ta seg tid til å sette seg ned å få kontroll på tankene, og det å bare psykisk legge opp en plan for hva som skjer videre, derfor er dager som dette så utrolig verdsatt hos meg.
Nå har det seg slik at tur er selvfølgelig bra for kroppen også, og en sunn livsstil er utrolig viktig for meg. Det skal ikke mer til enn en liten time tur om dagen. Det kjennes så fint i kroppen etter å ha fått ut litt energi, og samlet litt ny energi. Jeg føler meg uten tvil bedre både fysisk og psykisk etter dager som dette. 


Nå er jeg klar for en ny uke, og jeg tar de positive tankene og energien min med meg for å nå enda lenger denne uken. Jeg håper alle andre der ute har hatt en fin avslappende ferie, og at dere også har fått samlet sammen litt energi! 

Min hjertesak er mennesker
Min påske
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på