fbpx

Julegave tips

thumbnail_unnamed

:Sponset innlegg:
Julen er en hektisk tid, og det å finne ut av julegaver kan være vanskelig til tider alle har forskjellige behov, men de færreste ønsker seg noe. Jeg har nå kommet opp med ett tips til en gave som passer alle og enhver.

Jeg regner med det er mange der ute som sliter med en hektisk hverdag, og til og med tiden man skal bruke til å slappe av går i planlegging, rydding, og alt mulig annet som skal gjøres i løpet av en dag. Stress er en stor faktor i hverdagen, men det er mulig å koble av litt innimellom.

Jeg anbefaler alle å bestille seg en spa time hos WellMed.
Forrige uke var jeg på massasje time hos WellMed, som tilbyr en av de beste massasjene i byen. Der fikk jeg en fantastisk Aroma massasje. Massasje terapeuten var utrolig dyktig. Hun har 20 års erfaring, og vet nøyaktig hva kroppen trenger, og ikke minst hvor kroppen trenger det. Det føltes ut som alle problemene, knutene og alt stresset bare ble presset ut av kroppen. I en time var det bare tid for å slappe av, tømme hodet og nyte tiden man hadde for seg selv, hvem trenger vel ikke en sånn dag? Jeg kjente at jeg synes i alle fall at dette var en stor nødvendighet for å samle ny energi, og for å samle tankene igjen i en hektisk hverdag. Jeg regner med at det er fler der ute som kunne trengt en slik time.

WellMed tilbyr gavekort, og dette er en perfekt julegave til en du er glad i enten det er kjæreste, mor, far, eller hvem som helst andre. WellMed har ett godt utvalg av forskjellige massasjer og tilbyr alt fra Aroma til idrettsmassasje. Du finner dem i Åsane i Bergen, eller på nettsiden deres hos wellmed.noVedlagte bilder er tatt av Toma Nava

Miss Universe 2017 – Las Vegas
Snart Jul - En nisse med hijab
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på