fbpx

Kle deg i høstens mote

strikkejakke

//sponset innlegg

Hei og god mandag!
Det går mot kaldere tider nå, og for min del er det absolutt den beste tiden på året, nemlig tiden hvor man kan pakke seg inn i gode ullgensere og varme parkaser. Jeg er nok helt sikkert ikke alene om å oppdatere garderoben min når vi skifter årstid. Som den frysepinnen jeg er så er kvalitet på høst/vinterklær ekstremt viktig for meg, så dette stiller sterkest i kriteriene mine når jeg leter etter nye klær. I år har jeg funnet meg masse nye høstfavoritter av fantastisk kvalitet som jeg har gledet meg til å dele med dere. 
Ludostore har nylig lansert masse nye høstklær som er verdt å få med seg. 


Denne parkasen er uten tvil den fineste høstjakken jeg har sett på lang tid. Den kommer i en dus grønnfarge som passer høstmoten helt perfekt. Det jeg synes er best med parkasen er at den har ett lag med teddyfor på innsiden som gjør den utrolig varm og ikke minst behagelig å bruke. Hetten har en avtagbar kunstpels dersom man ønsker å fjerne denne i noen annledninger. Denne fantastiske parkasen fra MEZO kan man finne her
For å ikke snakke om de fine strikkejakkene fra nordlender. Dette er perfekt for alle frysepinner som meg, ettersom genserene er laget av 100% ull. Genserene er fin til hverdagsbruk, men de er også helt perfekt til kalde dager på fjellet. Du finner rød genser her og hvit genser her.

Dette er bare en liten del av hele kolleksjonen fra nordlender og MEZO. Disse er både perfekt å kjøpe til seg selv, men de er også så fin å kjøpe i gave til en man er glad i, ettersom jul nærmer seg med stormskritt. 

Ha en fin dag alle!

Long time no see!
Jeg er i avisen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på