fbpx

Jeg lever

IMG_5260

Det er mange ting her i livet vi kan velge å bli med på, mange steder å se, mye å gjøre. Vi må bare finne ut hvordan vi selv føler at vi ønsker å leve. 

Jeg føler meg alltid levende når jeg er spontan. Jeg elsker å legge ut på nye eventyr, gjerne ting jeg aldri en gang har tenkt på å gjøre før en gang. Det kan være alt fra hoppe i fallskjerm, fly helikopter og bare det å reise. 

Denne gangen har mitt eventyr gått til Portugal. For en uke siden bestemte jeg meg for at jeg ønsket å reise bort, og to dager senere satt jeg i Portugal. Portugal er det 23 landet jeg besøker, som gjør at jeg har sett hele 9% av verden nå. 

Jeg føler en evig takknemlighet for at jeg får muligheten til å oppleve alt dette i en alder av 19 år. Madeira er en nydelig by, og de har masse å by på. Jeg har også fått sett naboøyen- Porto Santo. Det å reise er bare en av mange ting som gjør at jeg føler at jeg lever, og øyeblikk som de jeg får her er uforglemmelig. Det er selvfølgelig ikke selve reisen som er uforglemmelig, men inntrykkene og inspirasjonen jeg kan hente gjennom ny natur og kultur. 

Jeg ser frem til dager hvor fler minner skal skapes, og den siste energien skal samles før den store finalen 28.Juli! 


Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963.

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Mine anbefalinger
Bildedryss fra bystranda!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på