fbpx

Max Factor

Max Factor

 

Hei alle sammen ,håper dere alle sammen har hatt en fin dag så langt :)

Min dag så langt I dag og i går har vært to utrolig hektiske og overraskende dager med sponsor møter og trening .I går Har jeg vært inne om Engleschiøn Marwell Hauge as som har Max Factor Norge å hentet sminken som jeg blir sponset med der jeg ble møtt av Tor -Kristian Lund som er prosjekt leder I Max Factor Norge . Jeg er så heldig at jeg har blitt sponset av Max Factor som er mitt favoritt merke Innen kosmetikk .Jeg fikk mange fine produkter Fra Max Factor Norge å Jeg har allerede Prøvd de å er kjempe fornøyd med Max Factor som jeg alltid har vært .

b2ap3_thumbnail_bilde77.JPG

Jeg Kommer til å bruke Produktene som Jeg fikk av Max Factor Norge i en fotoshoot som jeg snart kommer til å ha med en av Albanias Beste Fotografer .Han heter Veton Osmani og Han har blitt opplært av Den mest kjente Albanske fotografene Fadil Berisha som også Fotograferer Kandidatene I Miss universe vært År .Jeg Gleder meg til å sammarbeide med Fotografen Veton osmani og de albanske designerne om noen få dager .Jeg vil si tusen takk til Max Factor for at dere sponser meg med deres Fantastiske produkter og at dere er med videre i min reise i miss universe norway 2013 .Hvorfor Jeg valgte Max Factor ?Vil du føle deg som en stjerne så velger du de beste Max Factor makeup of makeup artists .Du er ikke født glamorøs ,glamour skapes.

b2ap3_thumbnail_bilde80.JPG

 

Jeg har valgt Max Factor fordi de har kombinert vitenskap og makeupartistserien i over 100 år for å skape markedsledene ,Ikoniske Produkter .Hvem skapte Max Factor ?Max Factor ble født i Russland og emigrerte til Amerika i 1914, der han slo seg ned i LA for å være nær den spirende filmindustrien. Ryktet om Max Factors ekspertise spredte seg raskt, og det gikk ikke lenge før han jobbet med Hollywoods største filmstjerner og laget sine egne kosmetikkprodukter for et glamorøst, men realistisk utseende på filmlerretet. I 1916 begynte han å selge øyeskygge og øyebrynsblyanter. Dette var første gang at slike produkter ble tilgjengelige utenfor filmindustrien. Fire år senere lanserte han en hel kosmetikkserie, og kalte det «make-up» – et ord han skapte.

b2ap3_thumbnail_bilde83.JPG

Hvorfor ble han kalt MAKEUPENS FAR, MR.MAX FACTOR ?Det bare ett navn på filmstjernenes lepper når det gjaldt sminke. Det navnet var Max Factor. Max Factor var en visjonær makeupartist, parykkmaker og oppfinner, og var kjent for å ha skapt de umiskjennelige stilene til epokens mest berømte ikoner, som Ava Gardner, Jean Harlow og Marlene Dietrich. Men han hadde en overbevisning om at glamour skulle være innen rekkevidde for alle kvinner. Sminkeproduktene og teknikkene Max Factor skapte for filmindustrien og Hollywood-kundene sine, gav ham en Oscar-statuett, men hans livsfilosofi var at alle kvinner kunne bli glamorøse med riktige verktøy og sminkeferdigheter.
Fra mascara til foundation og øyeskygge til lipgloss – Max Factor gjorde sminkeverktøyene tilgjengelige for alle kvinner, og gjorde det mulig for alle kvinner skape sin egen, glamorøse stil hver dag.

Min Lille søster er som vanlig min personlige makeupartist så hun sminket meg med de fantastiske produktene jeg har fått fra Max Factor og hun skapte sin egen look til meg .Hun valgte å kalle den classic cat eye effekt for å fremheve mine brune øyne og gi de skarphet .Jeg skal forklare trin for trin hvordan hun skapte classic cat eye effekt .Trin 1 :Hun begynte med å legge Max Factor sin colour correcting crem 60 medium cover & care som passer perfekt til mitt ansikt der hun fordelte den gjevnt over hele ansikte for å gi en naturlig utseende .

 

b2ap3_thumbnail_bilde79.JPG

 

Trin 2:Hun valgte å Bruke Mastertouch under eye-concealer 303 Ivory som passer perfekt til underøyene for å dekke til mørke ringer også for å lyse opp øyne .Mastertouch Concealer

Lysreflekterende formula og påføringsvennlige applikator sikrer at concealeren tones inn i huden uten skjolder.Tetter ikke porene, og fremkaller ikke uren hud.Dermatologisk testet

Trin 3:starter ved å legge 05 fervent Ivory øyen sygge fra Max faktor den lyse fargen som en base for å lyse opp øyne .

 

b2ap3_thumbnail_bilde86.JPG

 

Trin 4:Hun fortsetter med 55 feral brown fra Max Factor som legges på kanten av øyenlokkene og jobber den inn over på sidene av øyenlokene for å få fram mine brune øyne .

Trin 5: 60 brazen charcoal øyensygge fra Max Factor bruker hun med en tynn pensel der hun tar litt øyensygge på penselen å stryker den forsiktig under øyene for å gi meg cat eye effekten.Hun fortsetter med å bruke Max factor liquid effect pencil for å forme øyne å gi de en mer klassisk look .

Trin 6 :Til slutt har hun valgt Black volumsing maskara for brune øyer .som er med på å fremheve mine brune øyer .Lysreflekterende partikler i metalliske farger fremhver din naturlige øyefarge, og har en forførende, lysnende effekt. Metalliske toner gir intensitet til blå, grønne og brune øyne. Volumøkende formula øker vippestørrelsen.

 

Trin 7 :Flaw less prefection blush fra Max Factor 223 Natural som hun bruker blush kosten til å på føre blush skinnene mine som gir en forfriskende look .Myk og flortynn tekstur som enkelt tones ut i huden. Dermatologisk testet, fremkaller ikke uren hud.

 

Trin 8:Leppenes tur der hun bruker 715 Ruby tuesday fra Max Factor som gir leppene mine en fantastisk farge .samtidig som den Fukter og gir mykere, fyldigere lepper .Den inneholder også E vitamin og inneholder 60% mykgjørende ingredienser, leppebalsam og antioksidanter.

 

Her er noen bilder som Jeg tok i går for å vise dere looken min fantastiske personlige makeupartist Arlinda har skapt .tusen takk til Max Factor for fantastiske produkter og tusen takk til verdens beste lille søster for at du dollet meg opp :)

b2ap3_thumbnail_bilde84.JPG

Jeg ønsker alle sammen en fin kveld videre :)

I morgen er en ny dag ,nye muligheter til å ta verden med storm


Xoxo

Arita =)

Blod, svette og tårer - på Fresh Fitness!:D
NRK rogaland radio
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på