Min presentasjonsvideo

28053095_1119074118235535_799609955_n

Videoen er endelig her, og jeg har lengtet etter å vise dere hva vi har jobbet med. Som jeg nevnte i sist innlegg har jeg vært på film innspilling med Max og Endre Igland som har spilt inn min presentasjonsfilm. Jeg har hatt med meg ett fantastisk team som har gjort drømmen min til realitet. Jeg er stolt av alle som har vært med å skape denne filmen sammen med meg.

Hele helgen var veldig bra, og det var spennende å se hvordan en idé utviklet seg til ett ferdig produkt. Det har vært så gøy å kunne jobbe med dyktige fotografer som har hjulpet meg til denne flotte videoen. Vi var ute i mange timer for å spille inn, og til tross for storm var humøret på topp hele helgen. Vi brukte været i Bergen for alt det var verdt, og jeg synes det er utrolig å se hvilken effekt det fikk i videoen. Til tross for ujevnt og glatt underlag fikk vi spilt inn alt vi trengte. Jeg setter stor pris på all tålmodighet og kreativitet disse menneskene har tatt med seg inn filmen.
De fantastiske kjolene er fra Inistyle. Da jeg kom inn for å finne kjoler fikk jeg kjempe god ekspertise som visste akkurat hvilken kjole som fremhevet min kropps fasong, samt hvilken farge som kledde mine trekk. Jeg følte meg helt nydelig i kjolene, og videoen hadde aldri vært det samme uten. Så tusen millioner takk til Inistyle for håndplukkede nydelige kjoler.

Når det kommer til musikk har jeg samarbeidet med Mads Jamne (zerval) som produserer helt unik musikk. Musikken er så bra, og passer personligheten min utmerket. Jeg hører på den hver dag så det var ingenting som var mer naturlig for meg enn å bruke det i filmen.

Så var det over til min fantastiske frisør, Sita. Ikke bare måtte hun stå opp før fuglene for å sette opp håret mitt, men det var så vakkert utført. Jeg tror helt alvorlig aldri jeg har vært så fin på håret før. God service og utrolig fint ferdig produkt.

Derfor valgte vi å ikke støtte elefantridning
Vinterferie + Fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på