fbpx

Mine semifinale bilder:)

Heihei, da er det søndag. Dagen før dagen, altså i morgen er det semifinale uttak i Miss Norway 2020, og jeg kjenner det at jeg gru/gleder meg til å se hvem som kommer vidre. Jeg er så spent!

Jeg elsker jo å være på shoots, jeg begynte i desember 2018 da jeg ble spurt om å være med i Heartbreak/Pholk, og da var det jo viktig med en god Portfolio. Så da startet jeg å samarbeide med fotografer der jeg bodde da, og fortsatte bare med det når jeg flyttet til Oslo. Man kan få til så mye bra om man tenker litt kreativt på ting! 

Nå har jeg fått alle bildene jeg ville ha med, og 90% av disse bildene er tatt av Daniel Millan, en utrolig hyggelig og snill fotograf. Jeg og Daniel har samarbeidet siden august så vi har mange fine bilder sammen. 

Men her er iallfall mine bilder, håper du liker de :) 

 

 

Da krysser vi fingrene<3

XOXO

Navnet mitt, hva betyr det ?
Takk mamma, du er god som gull!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på