fbpx

Miss Norway handler bare om utseende

13152749_730663220409962_1989290082_n

I fler år har jenter konkurrert om å være Norges peneste jente, men hva vil det egentlig si å være Miss Norway? Handler alt bare om det å være pen?
Da jeg meldte meg på Miss Norway hørte jeg masse fordommer. Ting som "hvorfor vil du være med på noe som legger så stort kroppspress på unge jenter?" Eller "handler det ikke bare om å være pen?" Dette er ting som folk plukker opp, rett og slett fordi det er for lite informasjon om hva en misse deltaker faktisk må gjennom for å bli "Miss Universe Norway".

La meg si dere en ting, det er en grunn til at vi i Miss Norway blir kalt utøvere på lik linje med en idrettsutøver, det er krevende å være med i en slik konkurranse. Det å bygge seg ett image helt fra bunn av, markedsføre seg selv, for å ikke snakke om at vi blir tett oppfulgt av både publikum og ledelsen gjennom alt vi gjør.
Det å være pen har så lite å si hvis du ikke er ett godt forbilde, med en ydmyk og fin innside. Vi jobber for at verden skal bli ett bedre sted. Vi jobber for å være gode forbilder som kan representere Norge på en sterk og sunn måte.

Hver dag bruker mange av oss timesvis på å planlegge og gjennomføre aktiviteter. Vi blogger, holder på med veldedighet, sponsormøter, møter opp i pressen, stiller på fotoshoots og så masse mer. Det krever planlegging, tålmodighet, og det krever sterk mental helse å være med til tider.

Nå tenker dere sikkert: "så hvorfor er du med?"
Veldig mange kommenterer at dette er utseende basert, og at i sånne konkurranser oppstår det ett enormt utseende press. Dette er ikke sant. Som deltaker selv har jeg ikke opplevd en gang, ikke en eneste gang, at noen har lagt press på hvordan vi ser ut eller hvem vi skal være. Vet dere hvorfor? Fordi alle er perfekt på sin egen måte, vi er rett og slett bra nok som vi er.Jeg er deltaker i Miss Norway 2018 for å gjøre en forskjell. Jeg ønsker å være ett sunt forbilde, og stå frem med saker som er viktig for meg. Jeg ønsker å kunne påvirke mennesker rundt meg til å ta gode valg, og hjelpe andre som trenger det. Jeg ønsker å vise dere at hardt arbeid gir resultater. Det er mye arbeid å være en misse deltaker, men det er så gøy. Jeg lærer så mye hver eneste dag, og jeg får utfordret meg på måter jeg aldri har før. Hver dag får jeg sjansen til å kommunisere med jenter som tenker likt som meg. Jeg får inspirasjon i hverdagen, for å ikke snakke om all positiviteten jeg får fra dere som leser og støtter meg. Jeg vil også kommentere samholdet mellom deltakere, jeg kommuniserer godt med andre deltakere, og jeg er helt sikker på at vennskap kan bli en sterk faktor oppi det hele, og jeg gleder meg masse til å fortelle dere mer om dette. 

Jeg er utrolig glad jeg har fått muligheten til å være deltaker i Miss Norway 2018, og jeg er så spent på reisen min videre.


Firkantede og slitne øyne!
Litt utenom det vanlige
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på