fbpx

Miss World Norway 2017

Foto: DRM24

Hei igjen alle sammen! Nå har det gått en stund siden siste jeg blogget og det er rart å ikke være en finalist lenger. Den 29.Juli vant jeg tittelen Miss World Norway 2017. Jeg er utrolig stolt over å få sjansen til å vise frem Norge i en av verdens største skjønnhetskonkurranser. Med en slik tittel følger det utrolig mye med som er veldig krevende. Med tanke på at jeg reiser 15 oktober og blir borte i 5 uker(!) så er det mye som skal på plass. Jeg skal gjerne ha 1 og kanskje to antrekk hver eneste dag og det mest spesielle er nasjonalkostymet. Jeg har en utrolig god ide og jeg er veldig spent på å vise dere hvordan resultatet blir, det er ingen tvil om at Norge skal på kartet i år. 

 

Miss World er absolutt alt annet enn jeg forventet. Jeg regnet med at den skulle være mer lik Miss International og Miss Universe, men på en måte så er den stikk motsatt. Det er flere ''konkurranser'' i en konkurranse, som jeg liker å si. Under legger jeg til et bilde for at det skal bli lettere å forstå. I år gir de muligheten til flere enn 20 personer å vise seg frem. Det er noe som heter fast track som gjør at du kvalifiserer deg rett til top 20 og 40. Det er blant annet talentkonkurranse, veldedighetskonkurranse, modell og sportskonkurranse som er en av fast track kvalifiseringene. I år har de også lagt til head to head challenge som gjør at det er 6 land som blir delt opp i 20 grupper for å velge 20 personer ekstra i tillegg til top 20 som blir ropt opp på finaledagen.

 

 

I en av de første ukene er det åpnings sermonien hvor alle landene får presentere seg for dommerne og fans. Under sermonien vil det være mulig å stemme på Norge for at jeg skal være en av de 20 som vinner head to head challenge. Stemmene av HTH challenge utgjør en stor del av avgjørelsen men også hvordan jeg presenterer meg. I gruppene vil det være diskusjoner og store spørsmål vi må svare på for å overbevise seerne og dommerne. I år er Mobstar hovedsponsoren til Miss World, og på denne appen skal vi poste bilder og videoer i løpet av oppholdet. Den som får flest stemmer på appen går rett til top 20. Du stemmer på bildene på samme måte som man gjør på tinder ''sveip til høyre'' for yes og ''sveip til venstre'' for no. Jeg håper alle som har mulighet laster ned Mobstar for at vi i Norge skal komme lengst mulig frem! Det er allerede mulig å begynne å stemme nå!

 

 

 

Etter finalen så er det sikkert flere at dere som har sett at det har vært litt spekulasjoner når det kommer til viafree episoden og dommeravgjørelsen. Jeg vil gjerne dele min opplevelse av året konkurranse med dere. Jeg fant tidlig ut at dette var noe jeg ville satse 110% på og det er mange som har spurt meg ''er du ikke skuffet når du har ligget på 1. plass på aktivitetspoengene siden dag en?''. Og det er vanskelig for meg å svare på det fordi jeg kan ikke si at jeg er skuffet over å bli sendt til Miss World, men jeg brukte mye energi på å stresse over poengene for å holde meg på toppen, noe jeg kanskje ikke hadde trengt fordi poengene telte ikke like mye som jeg trodde. Uansett utfallet har jeg lært utrolig mye, og jeg er veldig taknemmelig for at dommerene har troen på at jeg kan vise frem Norge på en best mulig måte i Miss World. 

Fremover nå skal jeg oppdatere dere jevnlig på hva som som skjer på veien videre. Har flere kommende photoshoots fremover og reiser rundt i Norge så bare å følge med.

Jeg oppfordrer alle jenter som ønsker en utfordring å melde seg på Miss Norway 2018. Jeg har lært så utrolig mye, og dette har vært et helt sinnsykt eventyr jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve. 

 

Dere kan følge meg på sosiale medier her;

Instagram - https://www.instagram.com/celineherregarden/

Facebook - https://www.facebook.com/OfficialCelineHerregarden/

 

- Miss World Norway 

Missekåring av barn?
Har du ikke fått det med deg?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på