fbpx

Mye spennende i vente...

IMG_2199 Mye spennende i vente...
Velkommen tilbake! Håper du har hatt en strålende dag<3

Mye spennende i vente...

Først og fremst ønsker jeg å si til alle deltakere; dere er kjempe fine og flinke alle sammen<3

I dag har jeg hatt det veldig travelt! Jeg skal fortelle deg litt om hva jeg har gjort i dag, fordi det har gjort et stort inntrykk på meg! 

 

Planen min i dag

  1. Skole fra 8.30 til 10.10
  2. Videomøte
  3. Fotoshoot
  4. Intervju

 

1. Skole fra 8.30 til 10.10

Dagen min i dag startet helt vanlig. Jeg sto opp kl 6.30, forberedte meg til matematikk økten og drakk en smoothie laget av; spinat, agurk, lime, eple. Jeg bor heldigvis ikke langt unna skolen, så jeg går hver dag, en veldig god start på dagen synes jeg! Litt trening og jeg er helt våken når timen starter! Å ha matematikk i første økt (og min eneste økt) i dag, var allerede en utrolig strålende start på dagen. Alle skulle hatt en matematikk lærer som jeg har;)

2. Videomøte

Da jeg kom hjem etter skolen, så drakk jeg et glass med varmt vann og sitron, grunnen til at jeg drakk dette er fordi det er veldig mange sunne vitaminer i sitron og jeg er veldig opptatt av helsen min. Jeg spiste også litt naturell yoghurt med banan, bringebær og granola, man må selvfølgelig ikke glemme å spise! Mens jeg spiste den sunne yoghurt-bowl min så ble jeg ringt opp av en dommer i Miss Nederland. Hun er en veldig dyktig og stilig dame som vet masse om misseorganisasjonen. Jeg er veldig glad og heldig for at jeg har hennes støtte<3

3. Fotoshoot!

Endelig var fotoshooten der! Dette hadde jeg gledet meg veldig mye til! Bildene ble tatt hos Sjarm fotostudio, og jeg må si de er veldig flinke og kreative<3 Jeg valgte en lokal fotograf, fordi jeg synes at deres talent og alt det gode arbeidet de legger i bildene må sees av flere, mange flere!

Denne fotoshooten gjorde et stort inntrykk på meg! Fotografene viste meg hvor kreativ man kan være med bildene, og at uansett hvem de har tatt bilde av, så ser alle helt strålende ut! Et vakkert smil kler alle, og som jeg pleier å si; et smil er det vakreste man har! 

Jeg er så heldig som får bildene i morgen, og jeg lover deg; det blir spennende;) Du får også vite hvor jeg fikk de utrolige vakre klærne fra som jeg hadde på meg!

4. Intervju

Etter alt det gode som skjedde tidligere denne dagen, så var klokkenslagen til et intervju med Indre Akerhus blad! Jeg skal ikke røpe for mye om dette intervjuet enda;) Men det jeg har lyst til å si til Indre Akerhus blad er; Tusen takk for at dere tok dere tiden til å intervjue meg!

 

Følg med på bloggen min, i morgen blir det sneak peek av bildene<3

Tusen takk for at du tok deg tiden til å lese om dagen min i dag!

Contact me here:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Passion for Fashion + tips, DEL 2
Behind the scenes fra fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på