fbpx

Nytt presseoppslag

Hallo alle sammen, nå sitter jeg og jobber med eksamen og det er det sikkert mange av dere som gjør også! Jeg har 4 eksamener på 5 dager så det blir spennende å se hvordan det går! Nå har stemmingen i miss norway også begynt og jeg setter veldig stor pris på om dere sender MISSU12 til 1963, 20kr per stemme. Jeg har vært i Sunnhordland igjen denne uken! Det er veldig kjekt å komme i lokalavisen! 

vi har også begynt med meatless monday blant finalistene for å vise vår omtanke til miljøet og dyrene! Dette er veldig lett å bli med på og håper mange ønsker å prøve det samme!

Jeg er en person som er veldig glad i 17. mai så det blir trist at denne fine dagen ikke kan feires som vi pleier i år, men vi må alle sammarbeide for at vi skal komme oss gjennom denne tiden! Jeg skal verfall ha på meg bunaden så jeg er fornøyd med det! 

Takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Radio Haugaland
Den internasjonale sykepleierdagen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på