fbpx

Om Meg :)

Hei :)         

Endelig har jeg fått tid til å lage meg blogg, dette er mitt første innlegg og derfor har jeg tenkt å presentere meg først til dere også komme med flere innlegg med ting jeg legger mest vekt på. Mitt navn er Gulsum Tulun, jeg er 22 år og går på Handelshøyskolen BI. Jeg født og oppvokst i Oslo, men kommer opprinnelig fra Tyrkia, jeg må si at jeg er solt over for at jeg er den første tyrkiske deltageren som har turt å konkurrere på en skjønnhets konkurranse. 

Mitt mål ved å delta i skjønnhets konkurranse er ikke bare å vise min skjønnhet men jeg vil med dette også bruke anledningen til å dele min syn på saker jeg er mest opptatt av. Jeg vil fokusere på utbredelsen av psykiske plager og lidelser på folk som har problem med angst og depresjon. Jeg kaller dette for usynlig sykdom som er et stort samfunnsproblem som vi må ta på alvor, dette er en av de temaene jeg skal skrive om fremover. Hold dere oppdatert på bloggen :)

Dere kan gjerne følge meg på Facebook og Instagram <3

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Foto: Edmond Yang

Presseoppslag på byas.no
Mitt første presseoppslag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på