fbpx

Oppgrader garderoben hos Gaia

Sponset innlegg.

Hei alle sammen :) 

Foto: Daniel Millan, Bukse: Gaia, Cambio 

Nå har vi gått inn i September og vi kan vel virkelig si at høsten står for tur. Høsten er faktisk favorittårstiden min, og mye av grunnen til det er fordi jeg virkelig elsker høstmote! Det er ingenting jeg syntes er så gøy og inspirerende som å gå på shopping på høsten og fornye garderoben mot en kaldere årstid. 

I år har dette blitt enda morsommere da jeg samarbeider med klesbutikken Gaia. De har virkelig alt som skal til for å få en eksklusiv, komfortabel, velsittende, klassisk, men også trendy garderobe. 

Gaia fører merker som blant annet Cambio, Marc Cain, Max Volmáry, Beaumont, Angoor og mange fler, og klærne finnes i størrelser fra 32-46

Butikken finner du i Øvre Slottsgate 5 i Oslo, bare et steinkast unna Karl Johan’s gate. 
De har også en nettbutikk hvor du kan finne og handle alle klærne, Gaiashop.no
Ellers kan du følge de både på Instagram (@gaiashoposlo) og Facebook (Gaia Shop Oslo) for oppdateringer og inspirasjon. 


I dag skal jeg vise dere noen av mine høst- og vinter favoritter fra Gaia, de har utrolig mye fint utover dette også, så jeg anbefaler virkelig alle å ta turen innom butikken eller nettbutikken. Jeg kan nesten garantere at du finner noe fint som passer akkurat deg!

Personlig er buksene hos Gaia en av mine absolutt favoritter, hver eneste bukse jeg har prøvd på hos dem sitter som et skudd på alle måter. Det at de har størrelser fra 32-46, gjør det også veldig enkelt å finne den perfekte passformen til din kropp. Jeg skal ærlig innrømme at de fleste buksene i min garderobe nå, kommer fra Gaia!

Vinterjakkene er også en stor favoritt, de har et bredt utvalg med veldig flotte, og samtidig varme og bra kvalitets jakker. Flere av jakkene kan også vrenges og bruke på begge sider så du får 2 i 1, noe som er helt genialt. 

Svart bukse, Cambio
Dunjakke, Marc Cain

Grå jeans, Cambio
Fluffy jakke, Beaumount
Blazer, Marc Cain
Bukse, Marc Cain
Svart genser, Marc Cain
Hvit skjorte, Max Volmary
Brun bukse, Cambio
Butikken er romslig, oversiktlig og ryddig, så det er veldig enkelt å finne frem til det man er ute etter. Betjeningen er veldig hyggelig og behjelpelig om man har noen spørsmål, og prøverommene er store og lyse, med mye speil så man ser akkurat hvordan klærne sitter på. Det er alltid en veldig behagelig shoppingopplevelse hos Gaia uten noe stress! 


Husk at butikken bare ligger en gate ned fra Karl Johan, i et mer behagelig shoppingmiljø, så ta gjerne turen innom om du er i området! :)

__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Kamerun Fredsprosjekt - Survivors Network
Ta vare på huden din – også innenfra
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på