fbpx

Overraskelse - skaper motivasjon

Ny uke, nye muligheter! 

Tenkte jeg kunne informere dere litt om at det tar en liten stund, før jeg evt. kommer til å kunne blogge nye fotoshoot osv. Grunnen til dette er fordi det vil ta litt tid før jeg får kommet godt i gang. Men så fort jeg får ordnet opp - fotograf osv, så er jeg så å si godt i gang. Da blir det flere fine bilder, og flere spennende blogginnlegg. Gleder meg til å vise dere planene jeg har. Mye arbeid som må til, og innsats. Men det er ikke noe som stopper meg, jeg skal gjøre mitt beste. 

Tenkte å fortelle litt om hvor overrasket jeg egentlig er til å få støtte fra folk jeg så vidt snakkes med før. Men at det vises at de er de som faktisk støtter meg, er noe jeg setter pris på. Sånn sett står jeg veldig alene om dette, men jeg har faktisk ikke vært like motivert som det jeg er nå i akkurat dette. Har hatt noen perioder der jeg har vært usikker på hva jeg bør gjøre å ikke. Jeg vil vise til de jeg forventet å få støtte fra, at dette ikke er overfladisk. Men til dere som støtter meg her, og er villig til å følge med videre. Vil bare si tusen takk, for støtten. 

Ha en fin uke! 

Litt om meg!
Knowledge is power
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på