fbpx

Klimanøytral virksomhet

Hei alle sammen!

 

Som dere kanskje har fått med dere så bor jeg på hybel i Haugesund. Han som leier ut til meg har bestemt seg får at firmaet (Dommersnes Eiendom AS) skal være en klimanøytral virksomhet. Dette vil si at firmaet skal støtte trefadder Norge. Her plantes trær hvert år for å fange opp CO2.

Dette var også noe jeg ønsket å være med på. 50kr ekstra i måneden på husleia som går til å støtte trefadder Norge. Noe som jeg synes er utrolig bra med tanke på at det går til en så god sak. Spesielt jeg som ønsker at vi skal ta vare på miljøet. Det var selvsagt helt frivillig om vi ønsket å støtte dette.

 

Her er et av bildene fotografen Anthony Simmons tok av meg, resten av bildene kommer i løpet av de neste dagene når alle er klargjort.

 

Her er et skilt som henger på døra utenfor hybelen om Karbon Nøytral virksomhet.

 

Klem Andrea Nicole <3

 

Ps: Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob:90804231

Mine semifinale bilder
Behind scenes
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på