fbpx

Presentasjonsblogg!

77211569_2509069322637808_4867485075052167168_n-_20191203-104236_1

Hei! Jeg heter Elisabeth Hope, er 24 år og bor i Bergen. Jeg ble født i Stavanger, og gjennom barndommen min vokste jeg opp der, i Romania, på Karmøy og til slutt på Sotra rett utenfor Bergen. 

Jeg har jobbet i restaurantbransjen i flere år, fordi jeg liker å glede andre, og der møter man så mange forskjellige mennesker fra alle slags kulturer og samfunnsgrupper. 

Mine nærmeste vil nok beskrive meg som utadvendt, humoristisk, omsorgsfull og eventyrlysten. 

Jeg elsker å reise og oppdage nye steder, og har fått venner fra mange land. Jeg liker det som er ekte og annerledes. 

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en spesiell tilknytning til dyr, og jeg ønsker å ta vare på dyrelivet samt naturen. Jeg jobbet derfor frivillig i Namibia for å lære mer om hvordan dyrene og naturen henger sammen. Det jeg lærte skapte en sterk lyst til å stoppe krypskyting, fangenskap av villdyr, og ikke minst dele viktig kunnskap som kan bidra til å stoppe dette. Her er presseoppslaget i Vestnytt om min deltakelse i Miss Norway:

https://www.vestnytt.no/nyheter/i/504Vk1/elisabeth-er-ikkje-ei-typisk-miss-det-er-mykje-av-grunnen-til-at-ho-stiller-opp-i-miss-norway

Fotograf: Rayofnorway

Jeg har også blitt sponset av Sushi Namnam, en sushi-restaurantkjede i Bergen. De har avdelinger i Drotningsvik, på Danmarksplass, i Åsane og 2 på Askøy. Jeg har både jobbet der og spist sushi flere hunder ganger! Jeg har spist sushi mange steder i Bergen, men kvaliteten sammen med pris gjør dette til den beste sushien jeg har prøvd.  

Siden jeg meldte meg på Miss Norway har jeg lært å bli enda bedre kjent med meg selv. Jeg synes det er utrolig gøy å være på photoshoot og stå fram offentlig. Mine verdier er å ta vare på de rundt meg, hjelpe der jeg kan og alltid jobbe med å bli bedre. 

 

Jeg har også laget en video sammen med Heart Mind, og den kan du se her eller trykke på denne linken

 

Jeg håper du har blitt litt mer kjent med meg, og om du ønsker å samarbeide er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på sosiale medier.

Facebook: @Missnorwayelisabeth

Instagram: @Missnorwayelisabeth 

Fotografer gjennom konkurransen:

Irina Hacico 

RayofNorway

Outdoorfood_norway

Lillesøsteren min

 

Dette er meg - Presentasjonsblogg
Min presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på