fbpx

Presentasjonsblogg!

77211569_2509069322637808_4867485075052167168_n-_20191203-104236_1

Hei! Jeg heter Elisabeth Hope, er 24 år og bor i Bergen. Jeg ble født i Stavanger, og gjennom barndommen min vokste jeg opp der, i Romania, på Karmøy og til slutt på Sotra rett utenfor Bergen. 

Jeg har jobbet i restaurantbransjen i flere år, fordi jeg liker å glede andre, og der møter man så mange forskjellige mennesker fra alle slags kulturer og samfunnsgrupper. 

Mine nærmeste vil nok beskrive meg som utadvendt, humoristisk, omsorgsfull og eventyrlysten. 

Jeg elsker å reise og oppdage nye steder, og har fått venner fra mange land. Jeg liker det som er ekte og annerledes. 

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en spesiell tilknytning til dyr, og jeg ønsker å ta vare på dyrelivet samt naturen. Jeg jobbet derfor frivillig i Namibia for å lære mer om hvordan dyrene og naturen henger sammen. Det jeg lærte skapte en sterk lyst til å stoppe krypskyting, fangenskap av villdyr, og ikke minst dele viktig kunnskap som kan bidra til å stoppe dette. Her er presseoppslaget i Vestnytt om min deltakelse i Miss Norway:

https://www.vestnytt.no/nyheter/i/504Vk1/elisabeth-er-ikkje-ei-typisk-miss-det-er-mykje-av-grunnen-til-at-ho-stiller-opp-i-miss-norway

Fotograf: Rayofnorway

Jeg har også blitt sponset av Sushi Namnam, en sushi-restaurantkjede i Bergen. De har avdelinger i Drotningsvik, på Danmarksplass, i Åsane og 2 på Askøy. Jeg har både jobbet der og spist sushi flere hunder ganger! Jeg har spist sushi mange steder i Bergen, men kvaliteten sammen med pris gjør dette til den beste sushien jeg har prøvd.  

Siden jeg meldte meg på Miss Norway har jeg lært å bli enda bedre kjent med meg selv. Jeg synes det er utrolig gøy å være på photoshoot og stå fram offentlig. Mine verdier er å ta vare på de rundt meg, hjelpe der jeg kan og alltid jobbe med å bli bedre. 

 

Jeg har også laget en video sammen med Heart Mind, og den kan du se her eller trykke på denne linken

 

Jeg håper du har blitt litt mer kjent med meg, og om du ønsker å samarbeide er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på sosiale medier.

Facebook: @Missnorwayelisabeth

Instagram: @Missnorwayelisabeth 

Fotografer gjennom konkurransen:

Irina Hacico 

RayofNorway

Outdoorfood_norway

Lillesøsteren min

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dette er meg - Presentasjonsblogg
Min presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på