fbpx

Min presentasjonsblogg

Hei dere! :)
Foto: Daniel Millan

Mitt navn er Celestina Andreassen, jeg er 24 år gammel og kommer fra Nesodden, en liten halvøy like utenfor Oslo, det er også her jeg for øyeblikket bor. Familie og venner er veldig viktig for meg, og mine nærmeste vil nok beskrive meg som en snill, positiv, viljesterk og reflektert jente, som bryr meg veldig mye om andre mennesker!

      - Jeg er utdannet makeupartist med god erfaring, kunnskap og interesse for bransjen

- Jeg har tidligere tatt kurs innen både negler, hudpleie og motestyling, så dette er tre områder jeg syntes er veldig spennende og ønsker å jobbe mer med i fremtiden. 

- Jeg interesser meg mye for produkter og elsker å lære om og teste nye skjønnhetsprodukter, så jeg enkelt kan anbefale og hjelpe andre med å finne det de er ute etter. 

- Jeg elsker å yte det lille ekstra og bruker alltid alle ressursene jeg kan i oppgavene jeg gjennomfører, f.eks i jobb, skole, eller i denne konkurransen.

- Jeg er en kreativ jente og en god samarbeidspartner med mange ideer, og som også elsker å høre andres innspill og drøfte ideer sammen. 

- Gjennom denne konkurransen har jeg også fått øynene opp for modellyrket og syntes det å stå foran kamera er utrolig gøy. Jeg har også fått veldig gode tilbakemeldinger fra flere profesjonelle fotografer jeg har jobbet med. 

- Som tidligere danser er jeg veldig vant med og glad i å stå på scenen, dette gjør at alt fra å snakke foran mennesker og holde foredrag, til å gå catwalk og å gå motevisninger virkelig er noe jeg elsker. 

- Jeg er kvart indianer med slektninger fra Sør-Amerika. Dette har gjort at jeg er veldig opptatt av andre kulturer og språk. Jeg snakker norsk, svensk og engelsk flytende, men prøver å lære meg flere nye språk også! 

Da jeg var 17 år ble jeg diagnosert med sykdommen MS. Dette endret livet mitt totalt, jeg ble alvorlig og kronisk syk og måtte gi opp alle mine fremtidsplaner, største drømmer og mål. Jeg var veldig usikker på hva fremtiden ville bringe, men jeg nektet likevel å gi helt opp! Etter flere år med kjemping, både fysisk og psykisk, og med hjelp fra medisiner, har sykdommen for meg blitt stabil og jeg lever i dag nesten helt som normalt igjen! 
Dette har blitt min motivasjon for å delta i Miss Norway. Å bli kronisk syk, spesielt i så ung alder, er veldig utfordrende og jeg ønsker derfor å hjelpe, motivere, inspirere og være der for andre mennesker som går gjennom en lignende situasjon. Jeg vil kunne spre kunnskap om sykdommen, som mange har en misoppfatning om, og jeg vil bevise at man kan oppnå drømmene og målene sine til tross for at man er syk! 
Jeg samarbeider derfor nå med MS Forbundet, der kan jeg nå ut og hjelpe til med deres viktige arbeid for mennesker som lever med MS i Norge! 

Dette har også vekket interessen min ekstra for frivillig og veldedig arbeid. Mange der ute sliter og trenger hjelp på så utrolig mange ulike områder, og det å kunne bidra til en positiv forskjell i livet til noen som behøver det, er noe av det mest givende jeg kan gjøre! Jeg jobber for øyeblikket derfor som frivillig både hos Røde Kors, Nesodden ressurskafé, og Nesodden frivilligsentral, der kan jeg bidra med mange ulike oppgaver som hjelper mennesker på forskjellige måter i mitt lokalsamfunn. 
Jeg er også vegetarianer og engasjerer meg mye for miljøet og organisasjoner som bidrar med miljø og dyrevelferd. 

Jeg har gjennom konkurransen så langt hatt mye kontakt med presse og elsker denne delen i konkurransen. Når jeg blir intervjuet tenker jeg alltid at artikkelen/radiointervjuet/tv-innslaget er like mye mitt ansvar som journalisten sitt. Det gjør at jeg alltid prøver å være engasjert, åpen og ærlig og svare så utfyllende jeg kan, slik at resultatet skal bli så bra som mulig! 

Her er noen av mine presseoppslag så langt om du ønsker å lese de: 

SE OG HØR
NETTAVISEN.no
AMTA (lokalavis Nesodden)
GLÅMDALEN (lokalavis Kongsvinger)
HBLAD (Lokalavis Helgeland)

Hvis jeg vinner tittelen som Miss Norway 2020 vil jeg være et motiverende og ærlig forbilde, som unge mennesker kan kjenne seg igjen i og relatere til. Jeg vil inspirere, hjelpe og bidra med å gjøre noens hverdag litt bedre og lettere, og jeg ønsker å representere Norge på internasjonal scene på en elegant og selvsikker måte! 

Foto(alle bilder): Daniel Millan
Video: Tor Lindseth 
Krediterte bilder/video kan brukes i presse.

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/


×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Min presentasjonsblogg
Presentasjonsbloggen min
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på