fbpx

Se forandringen!

IMG_5540

:inneholder annonser:
Etter en uke på den vakre øyen Madeira kommer jeg hjem med mye fine minner, men alt var ikke bare bra på Madeira. Etter en uke med sol og bading var jeg sikker på at håret måtte klippes rett av da jeg returnerte til Norge. 

Jeg klarte selvfølgelig å glemme shampooen min i Norge, og måtte kjøpe meg en på supermarkedet i Portugal. Dette endte selvfølgelig med at håret mitt ble livløst, tørt, brusete og stod til alle kanter. Da jeg kom hjem var jeg så fortvilet og var ikke sikker på hva jeg skulle gjøre, men tenkte jeg kunne prøve sjampoen og kuren jeg fikk av Studio S Style. 
Før vask:
Etter vask:


Håret mitt hadde en forandring jeg aldri skulle trodd. Dette var resultatet bare av en dusj og føn med riktige produkter. Jeg var så lettet over at produktene fra Goldwell reddet håret mitt. 
Her er alle produktene jeg brukte (Du kan lese mer om produktene og hvordan de brukes i mitt tidligere innlegg  HER):
Tusen takk til Studio S Style for at deres fantastiske kompetanse reddet håret mitt ved å gi meg de riktige produktene, til Miss Norway Organization som satt meg i kontakt med disse fantastiske "hjelperene" og ikke minst til Goldwell for at dere har så gode produkter, jeg er så takknemlig. 

Om fler ønsker en god hårdag hver dag, og ikke mist ett lettere kontrollerbart hår ta gjerne kontakt med Studio S. Style (tlf. 94988149/63810709) eller klikk her for mer info studiosstyle. Du kan også besøke de i Kjerulfsgata 1, i lillestrøm. De hjelper deg med å finne produkter tilpasset ditt hår, og hjelper deg gjerne med andre ting som klipp, farge eller makeup også. Ta turen! 

Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 4" til 1963! 
For samarbeid kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

En pause i hverdagen
For en opplevelse
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på