fbpx

Slik får du det bra med deg selv

1. Husk at du er unik.
Det er helt greit å skille seg ut. Gjør din egen greie, du er mer enn bra nok som du er. 


2. Unngå negativitet så mye som mulig. Dersom du unngår negative mennesker, og meninger vil det være mye lettere å holde seg positiv. Det vil ha betydelig mye å si på en positiv hverdag. 


3. Husk å fokusere på positive ting i hverdagen. 
-Det er ikke alltid like lett å unngå negativitet, men dersom du opplever negativitet i hverdager er trikset å holde tankene på alt det positive. Fokuser på alle som har troen på deg, hunden din som er glad for å se deg. Det finnes noe bra i hver dag, du må bare bevisstgjøre det ubevisste.


4. Ta en dag om gangen 
- Stress er en stor faktor av hvordan man har det med seg selv. Prøv å fokusere på en dag om gangen, planlegg i god tid, og pass på at hver dag ikke krysser hverandre.


5. Ha troen på deg selv
- Det er helt greit å tenke man kan få til noe, det gjør deg ikke selvgod å ha selvtillit. Det er viktig å tro på seg selv hvis du vil nå langt. Utnytt dine ferdigheter, vis verden hva du er god for. 


6. Ha selvinnsikt
- "Ha selvtillit- med selvinnsikt". Det er helt greit å gjøre feil innimellom, det er mye å lære av feil. Det er viktig å bevisstgjøre seg på at det vi gjør er feil innimellom, og akseptere at vi alle gjør feil.


7. Glede skaper glede
- Glede smitter. Hvis du sprer glede og positivitet til de rundt deg vil du oppleve at du vil få ganske mye glede tilbake. Vær hyggelig med de rundt deg, smil masse, gi komplimenter, og generelt vær en god person. Dersom man ikke har noe konstruktivt å dele med andre, er det kanskje like greit å ikke dele det, ikke spre unødvendig negativitet. 


8. Vær uavhengig
- Hvis man alltid skal ha alle sin bekreftelse på at man er god nok så blir det veldig trist når man ikke får den bekreftelsen man trenger. Vær selvstendig, ha troen på det du gjør selv. Stå opp for det du mener er riktig og jobb mot dine egne mål. 


9. Det er greit å føle noe
- Noen ganger så går ikke alt som det skal, og det er greit å være skuffet, og det er til og med greit å være lei seg, men ikke la det knekke deg. Alt går over på ett punkt, omgå deg selv med mennesker som gjør deg glad, eller gjør noe du liker som gjør deg lykkelig. Hold deg på de positive tankene. 


10. Vær kritisk
Det er ikke alle som ønsker det beste for deg. Vær kritisk til hva folk har å si om deg eller til deg. 


Hei alle sammen!
Miss Norway Utøver
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på