Snart er vi finalister

IMG_7463_preview

Ett halvt har gått og Miss Norway går mot siste innspurt. Det føles så fjernt å tenke tilbake på at for ett halvt år siden la jeg inn søknaden min uvitende om at jeg skulle sitte her som semifinalist den dag idag. Hele konkurransen har gått forferdelig fort, og fremgangen til deltakerene har gått like fort fremover. Jeg har lært utrolig mye på dette halve året, og jeg har fått utfordret meg selv som person. 

Nå er det bare litt mer enn en uke til finale uttaket skal skje og noen av deltakerene skal gå inn som finalister i Miss Universe Norway 2018. Jeg har aldri før vært så spent på hva som skal skje, men jeg gleder meg veldig til å få svar på om jeg går inn som finalist i år. Så langt har det vært ett eventyr å delta i Miss Norway, og jeg er så takknemlig for å ha fått muligheten til å delta i det så langt. Jeg håper fler der ute kan krysse fingrene med meg på søndag om en uke så kanskje jeg får muligheten til å gå inn i ett nytt kapittel av dette eventyret. 

Alle vedlagte bilder er tatt av Iselin Jamne

Gonna let the light, shine on me - Min presentasjo...
Min presentasjonsvideo
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på