Sommerens beste minne!

36724781_10215070806835993_429891797871755264_n

I går kveld kom jeg tilbake fra Hudøy. Der har jeg jobbet de siste 2 ukene.

 Stiftelsen Hudøy ble etablert i 1991 som er samarbeid mellom Kirkens Bymisjon og Oslo Kommune. Stiftelsens formål er å drive sommerleir for barn (mellom 8-13 år) i Osloskolen på Hudøy. Men selve Hudøy som feriekoloni ble opprettet av Oslo kommune i 1918, det var da for å gi et ferietilbud til gutter som kom fra vanskelige sosiale kår. I dag kan både gutter og jenter dra dit, og det som er så fint er at det er gjort slik at alle skal kunne ha muligheten til å dra dit. Så barn som kanskje har foreldre som ikke har råd til å dra på ferie med dem kan dra dit, barn som har foreldre som jobber hele tiden og ikke har tid til å ta dem med på ferie kan dra dit. Det er et fantastisk sted og man blir kjent med så mange fantastiske mennesker.

Klar for å reise til Hudøy

Jeg selv var på Hudøy tre ganger som barn, og det var noen av de beste somrene i mitt liv. Det som er så fint med Hudøy er at det kun er for de som skal dit på feriekoloni eller de som jobber der, ingen andre har lov til å gå i land på Hudøy. Så alle som er der har øya helt for seg selv! I tillegg får ikke barna lov å ha med telefon, noe som er ganske bra da de fleste av oss er ganske avhengig av den nå til dags. På kolonien jeg jobbet på var det nesten ikke noe dekning, og jeg kunne få flere timer med ”ingen tjeneste”, men det gjorde ingenting, brydde meg ikke om mobilen min for jeg var opptatt med å ha det gøy!

Fra Stupeshowet - kledde jeg ikke afro?

I fjor var det min første gang tilbake på øya siden jeg var barn (det var hele 7 år siden!) og det var så utrolig! Jeg jobbe der i hele seks uker! Jeg ville egentlig jobbe like lenge i år, men som dere vet har jeg noe annet viktig å jobbe med denne sommeren; MISS NORWAY!

Men jeg sørget for å kunne få vært der i to koselige, solfylte uker og prøvde mitt beste for å gi barna den beste sommeren i sitt liv.

På et sted på Hudøy som heter Sydspissen

På Hudøy er det alltid noe gøy å gjøre; drar på turer til forskjellige steder, bade masse, hoppe fra fjell, lage vennskapsbånd, turneringer i kanonball, fotball og seiling, stupeshow, konkurranser, lek, moro og mye mer! Jeg har ledd så mye at jeg har grått opp til flere ganger. Gleder meg allerede til å kunne søke sommerjobb der igjen til neste år.

Vennskapsbånd

Videre nå kommer kjøret frem mot finalen til å gå hardt! Gleder meg masse til å dele de neste tre ukene med dere før det hele er over.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

 

VIP Beauty Louge Kunde Kveld - Torsdag 12 juli kl....
Design din egen T-Skjorte med meg og jentene på DR...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på