fbpx

Triste nyheter

Triste nyheter

Hei hei :)

Dagene går virkelig fort for tiden! Det kommer nok av at det er så mye som skjer! :P

Det er derfor jeg har skrevet så lite på bloggen i det siste og det syns jeg er veldig synd, men nå endelig har jeg fått tid til å skrive :)

Beauty trend

a1sx2_Original2_Skjermbilde-2013-07-04-kl.-09.50.39.png

For det første har jeg vært å tatt påfyll av permanent lipliner hos May Beth som jobber på Beauty Trend på Grünerløkka. Nå begynner liplineren å bli veldig fin!! Jeg skal ta enda et påfyll i Juli og da skal dere få se det endelige resutlatet ;) Etter at timen var over fikk jeg også threading av øyenbrynene mine av Nargis som jobber på Beuty Trend hun å. Hun var utrolig flink, det eneste man bruker er bomullstrå, saks og en kost slik at øyenbrynene blir fine, men man må kunne den rette teknikken for å gjøre det ordentlig. Det som skjer er rett og slett at øyenvrynene blir nappet, men man napper fler hår av gangen så det går kjappere og det er mindre smertefult. I tillegg får man med seg småhåerne i tillegg så resulatet blir fantastisk bra! :) Anbefales å prøve!! :)

a1sx2_Thumbnail1_yebryn.jpg

Dette er resultatet etter at jeg tok threading hos Nargis, se så glatt og fint det ble. Ikke ett eneste hår å se (untatt der det skal være hår,hehe)

Photoshoot i Middelalderparken med Karina Rønning

Noen dager senere tok jeg bilder med fotograf Karina Rønning og disse bildene vil jeg gjerne dele med dere idag! :)

Karina Rønning var bare 17 år da hun begynte å jobbe som fotograflærlig og tok svennebrevet i 2009. Hun er bare 23 år gammel, men har likevel skaffet seg masse erfaring i fotobransjen allerede. Du kan ta et titt på bilder hun har tatt på bloggen hennes: www.karinaronning.blogspot.no

Jeg og Karina avtalte å møtes i Middelalderparken som ligger i gamlebyen i Oslo for å ta bilder og her er resultatet:

a1sx2_Thumbnail1_nora_047_shv.jpg

a1sx2_Thumbnail1_nora_086.jpg

a1sx2_Thumbnail1_nora_102_shv.jpg

Jeg synes Karina har gjort en fantastisk god jobb. Vi fant noen vakre plasser å ta bilder og hun har virkelig klart å fange øyeblikkkene og har klart å skape bilder med sjel. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og håper dere liker dem dere å! Det ligger flere bilder fra photoshooten i bildemappen min her på bloggen! :)

Presentasjonsvideo

Jeg har også filmet presentasjonsvideoen alle Miss Universe deltakerne må lage. Til min stooooore glede takket to herlige gutter som heter Sindre Hammersbøen og Lars Helgeland ja til å hjelpe meg med å lage filmen. De driver et produksjonsselskap som heter Ninja-Krise og har hovedfokus på produksjon av kortfilmer og musikkvideoer. Mer om dem og filmdagen kommer i neste blogginnlegg, da skal jeg også dele videoen med dere så det er bare å glede seg! :)

Release party for Jaguar Energy på Nox idag

a1sx2_Thumbnail1_jaguar.jpg

(Bildet er hentet fra Jaguar Energy sin fanside: https://www.facebook.com/JaguarEnergyDrinkNorge)

Denne helgen har jeg vært på Kielbåten med jobben, Jeg vant nemlig tur for en stund tilbake og har gledet meg lenge til å oppleve denne turen med kollegaene mine. Turen inkluderte frokostbuffet, middagsbuffet begge kveldene og fri innang til spa og fitnessavdelingen. Til min store frustrasjon ble jeg desverre syk dagen før jeg skulle reise, men med litt viljestyrke og ett glass med c-vitaminer ble jeg med i håp om å bli bedre, det ble jeg desverre ikke. Jeg fikk tid til å nyte både spa og middag så jeg skal ikke klage, men nå ligger jeg rett ut hjemme i sengen min med feber og vondt i både hode, hals og kroppen generelt.

 

Det er utrolig synd for den triste nyheter er at idag skulle jeg egentlig være med på et release party på Nox for en ny energy drink som heter Jaguar Energy hvor både eiere, sponsorer og representanter for Miss Universe er invitert. Jeg så på det som en fantastisk mulight til å bli bedre kjent med alle de andre jentene som deltar og eierne, men på grunn av at jeg er syk må jeg istedenfor bli i sengen :( Jeg håper ihvertfall at alle som er så heldige å får være der koser seg utrolig mye også håper jeg vi kan sees snart i en annen anledning!

Her er en link til Jaguar Energy sitt event som er idag fra kl.23:00 på Nox: https://www.facebook.com/events/147372965451739/

Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg!! :) :) Kos dere videre denne Søndagen så kommer det snart nytt innlegg om presentasjonsvideoen min ;)

Klemmer fra Nora

Byavisa Moss
Å jobbe med barn
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på