Trives i Oslo!

Hei fine mennesker!  Tida flyr når man har det bra.  De siste ukene har vært veldig travle da jeg har startet som lærling og flyttet til Oslo.  Føles allerede ut som at jeg har vært her i en måned, enda det ikke har gått en uke en gang.  Alt er så mye enklere her i Oslo, alt fra kollektiv trafikk til butikker og ikke minst at venninnene mine bor her.  Feiret venninna mi på lørdag og det er så koselig å kunne være ordentlig sosial igjen.  Trives utrolig godt på Cabin Crew Kurs hos Norwegian og lærlingtida har startet ufattelig bra.  Så mye fine folk og man gleder seg til å stå opp, og det er lenge siden.  Føler meg mer uthvilt og har mer energi og jeg føler meg så fri.  Deilig å leve ut en drøm og spesielt når målene er så nærme.  Så lenge jeg står kurset, skal jeg allerede ut å fly 8. mai, så det er rart å tenke på, og ikke minst veldig spennende!  

Ikke minst, så er det fint å være en del av en så fin gjeng igjen.  Veldig glad for at disse folka blir kollegaene mine!  Utenom det så føler jeg at jeg har blitt litt mer spontan og har blitt enda flinkere til å gå ut av komfortsonen min.  Jeg elsker også å møte folk og man møter jo så mange herlige folk på sånne kurs og ikke minst når man flytter til ett nytt sted.  Fint vær, fin by og koselig på jobben.  Jeg sto også teorien på lappen forrige fredag, så nå er det bare oppkjøringen igjen.  Og det er jo snart påske, og det blir vell ikke bedre enn det?  Tusen takk for at dere følger meg på reisen, både når det kommer til konkurransen og det spennende som skjer ved siden av.  Husk at dere kan følge meg på Insta under navnet @nikita_rebelgirl.  Utrolig takknemlig for all støtte og kjærlighet <3

Hvis du vil kontakte meg angående samarbeid/sponsoring,  så send gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og heller ikke vær redd for å sende meg en melding om du har spørsmål eller lurer på noe.

Jeg elsker barn. Child Care Thailand prosjekt.
Feminism has nothing to do with Rape Culture
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på