fbpx

Unik hverdag!

Hei alle sammen :)

I dag våknet jeg opp i så godt humør, det er så utrolig gøy å ha gått videre i konkurransen og det er virkelig så mye spennende som skjer nå! Det kjennes nesten som en helt ny hverdag som ikke ligner noe jeg har vært borti før, så det er utrolig gøy å være med på og å oppleve! Selvom Miss Norway er mye jobb og dedikasjon er det jo også så utrolig morsomt og jeg nyter virkelig hver dag nå!

Etter resultatet ble klart i går har det gått i et, jeg har fått bedre kontakt med så mange av de andre deltagerne som er kjempekoselig, jeg har fått utallige meldinger med gratulasjoner og folk som er glade på mine veiene og jeg har også blitt kontaktet av ulik presse som gjerne vil skrive om at jeg har blitt semifinalist!
Det er ganske overveldende, men virkelig så positivt og gøy! Jeg er enormt takknemlig for alt sammen så det nesten er vanskelig å sette ord på! 

Foto: Daniel Millan

Som jeg nevnte har jeg blitt kontaktet av presse, og første oppslag etter semifinaleuttaket har allerede kommet ut. Jeg ble nemlig intervjuet av en veldig hyggelig journalist fra Amta tidligere i dag, de ville høre mer om tankene mine rundt det å ha blitt semifinalist, om jeg feiret noe spesielt, hvordan responsen har vært og litt annet rundt konkurransen. Oppslaget ble veldig bra, og jeg syntes det er så kult at de ønsker å skrive om meg! 

Les hele artikkelen i Akershus Amtstidende her!


___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

My third media cover
Jeg er semifinalist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på