fbpx

Ut på tur!

God lørdag kveld alle sammen!

Begynner å bli en liten stund siden jeg har skrevet et innlegg nå, jeg har ikke vært helt i toppform de siste to ukene, så har ikke skjedd så alt for mye av den grunn. Heldigvis begynner jeg å føle meg bedre igjen nå, og kan så langt det går i disse dager, komme tilbake til normale rutiner igjen.

Jeg skulle egentlig på Røde Kors kurs i uken som var, men det ble selvfølgelig avlyst på grunn av Coronaviruset som er ute å herjer nå. Føler nesten ikke jeg kan komme unna å nevne det som foregår, det er jo en veldig spesiell situasjon vi alle er i. Jeg skal ikke snakke så altfor mye om det ettersom jeg tror vi alle hører nok om det uansett, men vil likevel komme en liten oppfordring og påminnelse om viktigheten av å følge det som blir bestemt nå. Om du er i karantene, vær så snill å overhold reglene som følger med det, og ellers vær nøye med håndhygiene og ikke oppsøke plasser med mange mennesker som fester osv. Selvom ikke du er i risikogruppen finnes det så mange i landet vårt som er det og det er det så utrolig viktig å huske på!

I dette innlegget derimot tenkte jeg å skrive om noe litt mer hyggelig også. I dag var jeg nemlig på en utrolig koselig skogstur i nesten fem timer. Jeg er jo så heldig som bor på Nesodden med nydelig natur som min nærmeste nabo, med masse fine turmuligheter i skogen. Jeg og kjæresten min tok med oss vegetariske pølser og ferdig pizzadeig for å grille innbakte pølser på bål, kan absolutt anbefale det, det var kjempegodt! Vi tok også med kakao og kvikklunsj, for det hører jo absolutt med på tur. 

Det var så utrolig godt å komme seg ut i det fine været og kunne tenke på noe annet og bare nyte naturen og stillheten. Jeg er veldig glad i å gå tur i skog og mark, men gjør det dessverre ikke så mye for tiden som jeg skulle ønske, men setter stor pris på det når jeg gjør det, og vil virkelig prøve å få til mer av det fremover. 

Nå tenker jeg bare å ta det med ro resten av kvelden før jeg går å legger meg, jeg har også fått bilder fra en fotoshoot jeg hadde for noen uker tilbake som jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere, og forrige helg var jeg også på mitt andre catwalk kurs som jeg tenkte å skrive litt mer om, så det er mange morsomme blogginnlegg å glede seg til fremover! 

Håper virkelig dere alle har en kjempefin helg og kan kose seg litt selv i disse unike tider, husk å ta godt vare på hverandre og igjen vær snille og tenk på andre, og hør på oppfordringene som blir gitt! Alle som kan unngå å bli smittet nå er en seier! 

Mange klemmer fra meg 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Musikktips!
Forberedelser til finaleuttak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på