fbpx

Våkn opp som en prinsesse hver dag med mitt beste skjønnhetstips!

119988550_3700759469946171_980661168967328606_n

Heihei

//Sponset//

 Håper alle har hatt en fantastisk helg. Idag vil jeg avsløre mitt beste skjønnhetsstips som krever ingen sminke. Det er kjempe praktisk samtidig som du kan se utrolig bra ut- Hele døgnet! 

Mitt beste skjønnhetstips er nemlig vippe ekstension. Tidligere har jeg brukt vipper som jeg limer på selv. Det tar både lang tid og kan være utrolig krevende å få satt riktig på! Derfor har jeg funnet ut at det beste, enkleste og fineste måten å se bra ut 24/7 er ved å sette på vippe ekstension.

Mine vipper er satt på av Anita ved min favoritt skjønnhetssalong Grimstad Hudpleie.

 Book Online før 10. Oktober å få  25% rabatt på vippe ekstension ved å booke via meg med kode: Viktoria25.

Obs gjelder kun online booking frem til 10. oktober!

For å booke time TRYKK HER 

Hvorfor vippe ekstension

Det er enkelt. Trenger lite vedlikehold. Sparer deg for mange timer foran speilet hver dag. Våkner pen og stellet hver morgen. Får en følelse av at du aldri ser sliten ut pga. du alltid har på vakre vipper. Lettvint om man skal ta mye bilder så en slipper styre med lime på vipper eller masse makeup. Lever du også et ganske hektisk liv slik som jeg gjør, løper mellom skole, hestene og Misse business så er det utrolig lettvint å spare seg for tid hver dag og likevel se fantastisk ut.

En annen ting er at det er utrolig terapeutisk og behagelig å legge på øyevipper! Nesten hver gang jeg gjør det så blir jeg liggende på behandlingsbenken og halvsove. Det føles så godt og er så behagelig. Og det beste av alt når du våkner igjen er du ikke bare utvilt du ser også utrolig flott ut.  

Vedlikehold

Vippene kan være opptil 4 uker og krever svært lite vedlikehold. Det holder å gre vippene når det trengs som regel morgenen etter å ha sovet og man får med en liten vippebørste i salongen. Det er lurt å rense vippene iblant med en myk øyenskyggekost å olje fri makeup fjerner! Veldig viktig å velge en olje fri makeup fjerner pga. limet så de ikke løsner så raskt. Når en del av vippene har falt av, som de vil naturligvis vil etter en stund kan man fylle på i løpa 2-3 uker. De første 24 t er det også viktig med ingenting vann eller fukt (f.eks unngå badstu) på vippene. Og det lønner seg og ikke sove med vippene ned i puta da de naturligvis vil falle av fortere ved at det blir bevegelse mot vippene.

Dyktig vippeteknikker

På Grimstad Hudpleie er det er veldig dyktig vippeteknikker. Det tok ca. 2.5 t å legge vippene og hun hadde nøye utvalgt lengde og tykkelse på vippene for å få en mest mulig naturlig look uten at det skulle gå utover mine egne vipper. Jeg fikk lagt på 12 mm lengde med noe kortere vipper ytterst på øyelokket ut ifra hennes erfaring vil lange vipper ytterst på øyelokket føre til at de faller av fortere pga. bevegelse mot hodeputen når man sover. Anita Godager fortalte meg også at hun la på mest mulig lik lengde av kundes vipper i og med at om man velger for lange vipper enn kundes lengde kan det føre til at det blir for tungt for egne vipper og det kan føre til at kundens egne vipper knekker når løs vippene faller av.

Vippene de fører på Grimstad Hudpleie er også veganske, ikke laget av dyr! Så det er absolutt kjempe flott at ingen dyr trenger dø eller lide for at jeg skal se bra ut 😊

Resultat

Flawless. Fantastiske flotte øyevipper som varer og det beste ved å bruke en profesjonell salong som Grimstad Hudpleie og Aromaterapi er at du er sikret profesjonelle, sertifiserte og dyktige kvinner som vet hva de driver med. Lang erfaring innenfor både hudpleie og makeup. 

 

Ønsker du like vakre vipper som meg?

 Book Online før 10. Oktober å få  25% rabatt på vippeekstension ved å booke via meg med kode: Viktoria25. Obs. gjelder kun online booking frem til 10. oktober!

Book din time idag ved å TRYKKE HER 

Følg Grimstad Hudpleie på Instagram HER

Ønsker du å være med å hjelpe meg og vinne Miss Universe Norway 2020?

Det er fremdeles mulig og stemme på meg via SMS og du kan stemme så mange ganger du måtte ønske. 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK pr. stemme og bare Norske SIM kort kan avlegge stemmer. 
Setter pris på alle som stemmer, følger og heier på meg

Ønsker du følge meg på veien?

  • For å følge meg på facebook TRYKK HER
  • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
  • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Caritas
Fotoshoot del 1
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på