fbpx

Vinn årets julegave!

IMG_3980

:Sponset innlegg:

Tenk så deilig å kunne spare penger på shopping, eller tjene penger til julegave shopping, det er faktisk helt fult mulig nå. Med Geddit kan man vinne alt fra bose høytalere, festdrakter, fysiske penger og så mye mer.

For noen måneder siden lastet jeg ned appen geddit og jeg er uten tvil avhengig allerede, det er ett gøy tidsfordriv som kan gjøres omtrent når som helst og hvor som helst. Personlig spiller jeg en del på bussen når jeg er på vei til forskjellige steder, eller når jeg går rundt i byen og venter. Geddit gir ut kule premier hver dag, man kan vinne penger, høytalere og masse mer. Det eneste man trenger å gjøre er å løse en utfordring så er man med i trekningen av forskjellige premier. 


Appen går ut på at du skal bruke gedditen din til å gå rundt og lete etter stasjoner hvor du kan gjennomføre forskjellige aktiviteter/spill som gir deg poeng som er en fordel i trekning om premier i form av rabattkoder, penger, klokker etc. Appen skal tilby forskjellige utfordringer og premier utifra hvilken stasjon du er på, og alle utfordringene er spennende og overkommelig.


Her ser dere ett bilde av hvordan appen er laget. Spillet kan minne noe om "pokemon go" for dem som er kjent med det, bare at her er det utfordringer i form av hukommelse eller reaskjonspill, og det beste av alt er at man vinner premier på å ha det kjekt. Jeg synes dette absolutt er den beste måten å underholde seg selv når man er ute å går. Hver dag er en ny mulighet til å vinne flotte premier til deg eller noen du er glad i. 

Last ned geddit nå du også, så kanskje det er DU som stikker av med 1000 kroner premien ikveld! 


På forsiden av dagens lokalavis
Body Image and Beautiful Girls! - Miss Norway.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på