fbpx

Hei! Mitt navn er Amy Elizabeth McLaren er 24 år og er halvt engelsk og halvt norsk. Kommer fra Hamar, men flyttet til Oslo i 2018 for å studere fotografi. Etter 1 år så er jeg ferdig med Grunnutdanning innen fotografi og har nå nettopp begynt på Foto 2. Ellers bruker jeg fritiden min på trening, familie, venner, kjæreste og fotografering. Jeg er... en omtenksom, sta, blid, utadvendt, og sporty jente. Elsker å reise få nye opplevelser , utfordringer og møte nye folk! Når jeg er hjemme i Hamar så hjelper jeg mye til på gården alt fra gårdsarbeid og stelling av dyr! Å være en Skjønnhetsdronning er noe som aldri har helt falt meg inn, men har alltid syns det har vært interessant! Så grunnen til at jeg har meldte meg på i denne konkurransen er at jeg vil vise først og fremst meg selv at jeg og alle andre kan bygge opp selvbildet sitt og være glad i den man er uansett! Jeg som alle andre har hver våre historier og utfordringer i 2010 ble jeg utsatt for en rideulykke og fikke store skader så måtte dessverre gi opp drømmen noe som var veldig tungt. Men etter mye oppturer, nedturer og opptrening så er jeg på et veldig bra sted i mitt liv og gjør ting jeg aldri hadde trodd jeg kunne. Så målet mitt er å bli komfortabel, sterk og lykkelig i min egen kropp. Og bli trygg utenfor min egen komfortsone, inspirere andre til å gjøre det samme! Amy xx   More

Valentinsdagen + fotografering.

Hei alle sammen!

Jeg vet at det er en liten stund siden dere har hørt noe fra meg, men jeg har vært opptatt og det har ikke vært noe spesielt å blogge om..

Men i går var det selveste valentinsdagen som er kjærlighetsdagen. Jeg har vært vant med siden jeg var liten at dette er en dag man feirer kjærligheten til kjæresten, familie og venner.

I går så var jeg og kjæresten min ute å spiste på et veldig fint sted i Oslo med god mat!

Og litt senere så avsluttet vi kvelden med å se på pretty woman en av mine favoritt filmer!

En veldig koselig dag.

I dag så hadde jeg nok et opptak/fotografering til utstillingen min (min hjerte sak) noe som alltid er gøy. På skolen her om dagen så fikk jeg mye positive tilbakemeldinger, så nå føler jeg ting endelig har løsnet.

Gleder meg mer og mer til utstillingen som er til sommeren nå,  når jeg ser bildene så langt. Dette blir en sterk historie som jeg skal fortelle dere.

Ellers så skal jeg bare slappe av denne helgen før det blir en travel uke. Da har jeg muligens 4-5 opptak/ fotograferinger,  pluss skole.

Ellers har jeg blitt og skal bli intervjuet av avis. Så håper det kommer ut til uken!

Håper alle har en god helg!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

Hilsen Amy

  127 Hits
127 Hits

Semifinalist!

God kveld!

Tidligere i kveld så fikk jeg vite at jeg er semifinalist i Miss Norway!

Veldig morsom beskjed å lese!

Jeg og 17 andre gikk videre noe som er veldig gøy, så gratulerer til de andre jentene. Det var ca 100 som meldte seg på, og ca 30 som ble plukket ut i første uttaket. Og nå er vi bare 18 igjen.  Blir mye spennende som skjer fremover blant annet catwalk kurs i starten av mars, også får jeg møtt de andre jentene noe som blir gøy.

Neste uttak blir 17 april.

Håper dere vil heie på meg videre!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

Hilsen Amy

  292 Hits
292 Hits

Venter spent på svar!

Hei alle sammen!

Nå venter vi alle i spenning på resultatet.

I går var fristen så innen 10 måtte alle semifinale bildene være levert. Jeg håper på å få svaret i dag.

Jeg vet ikke hvor mange som går videre eller hvor mange som er med i konurransen. Men gjennom den tiden fra jeg fikk vite at jeg hadde blitt plukket ut frem til nå har det gått veldig fort! Brukt mye tid på å blogge om min hverdag og ferier. Var så heldig å være den første i konkurransen som fikk sponsor så er veldig takknemlig for det, ikke nok med at de ville sponse meg, men de har også reddet huden min!

Min veldedighet er organdonasjon, moren min ble levertransplantert i 2011 hvis det ikke hadde vært for at noen sa JA, så hadde ikke jeg hatt en mor i dag. Så er evig takknemlig!

Dette er noe jeg virkelig brenner for og bruker nesten all min tid på. Dette er hovedprosjektet mitt på skolen også. Jeg fotograferer folk fra over hele Norge som har blitt transplantert eller har vært donor (levende). Som jeg har sagt tidligere så skal dette stilles ut på Hamar kulturhus 20 juni 2020.

Jeg har også tett oppfølging med Organdonasjon som jeg setter pris på.

Vil takke alle som har engasjert seg og heiet på meg frem til nå!

Håper selvfølgelig at denne reisen ikke ender nå, og at dere vil fortsette å heie på meg.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller på mobil: 92691392

Hilsen Amy

  154 Hits
154 Hits

En trist helg.

God kveld alle sammen!

Nå er det straks slutt på en trist helg for min del. På fredag mistet jeg min kjære hund Barney brått og uventet.

Barney var en hund som jeg fikk da jeg var 10 år gammel, jeg fikk han ikke lenge etter min forrige firbeinte venn måtte få slippe. Barney var en fin Jack russel terrier som også var født døv, så han har aldri hørt noe. Men han har fungert helt fint, måtte bare passe på at han ikke kom seg løs eller stakk av.

Han har vært min følgesvenn i nesten 14 år og støttet meg gjennom oppturer og nedturer, en stor del av familien.

6 mars så hadde han blitt 14 år! så han var en eldre hund, men uansett hvor gamle de blir så kommer det like brått på. Helt forferdelig at han ikke er her noe mer. Alt kommer til å bli veldig stille og rart uten han.

Er mye selskap i dyrene.

Kommer til å savne denne fine gutten veldig!!! og er helt knust akkurat nå.

Vil alltid være glad i deg.

Ta godt vare på dyrene mens de er her!

 

Lykke til alle sammen i morgen!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å kontakte meg på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elller på mobil: 92691392

Hilsen Amy

  206 Hits
206 Hits

Semifinale bilder!

Hei alle sammen!

Her er mine semifinale bilder.

Håper dere liker de!

Fotograf: Gina CK og (meg) selvutløser.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller nr mitt: 92691392

Hilsen Amy

  280 Hits
280 Hits

Tanker om de andre konkurrentene.

Hei alle sammen!

De dagene frem til 2 uttaket går bare ut på å forberede  meg og fotografere mye, med fotografer og selvutløser!

Tenkte jeg skulle vise et  bilde jeg tok i dag med selvutløser.

Man kan klare å ta ganske fine bilder selv med et kamera og stativ!

Blir en spennende tid fremover. Har lagt merke til at alle jentene virkelig har steppet opp gamet sitt, noe som er veldig gøy å se. Jeg har ikke møtt noen av de andre jentene her enda, men de virker alle veldig hyggelige og hardt arbeidende! Som ei skrev i et annet innlegg er det ikke noe bitterhet eller misunnelse her. Alle støtter og heier på hverandre, jeg føler det slik ihvertfall.

Det virker som en gruppe med mye forskjellige interesser, mål, alder, så det er bra at det er variert. Tror vi kan lære mye av hverandre.

Jeg  gleder meg til å møte de etter hvert, for vi er alle på en spennende reise som vi kommer til å huske resten av livet.

Så vil bare si til mine "Miss jenter" Masse lykke til frem til 2 uttaket og resten av konkurransen. Jeg heier på dere!

La oss gjøre dette året til det beste og minneverdige året!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på den mailen her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

 

  217 Hits
217 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på