Hei! Mitt navn er Amy Elizabeth McLaren er 23 år og er halvt engelsk og halvt norsk. Kommer fra Hamar, men flyttet til Oslo i 2018 for å studere fotografi. Etter 1 år så er jeg ferdig med Grunnutdanning innen fotografi og har nå nettopp begynt på Foto 2. Ellers bruker jeg fritiden min på trening, familie, venner, kjæreste og fotografering. Jeg er... en omtenksom, sta, blid, utadvendt, og sporty jente. Elsker å reise få nye opplevelser , utfordringer og møte nye folk! Når jeg er hjemme i Hamar så hjelper jeg mye til på gården alt fra gårdsarbeid og stelling av dyr! Å være en  kjønnhetsdronning er noe som aldri har helt falt meg inn, men har alltid syns det har vært interessant! Så grunnen til at jeg har meldte meg på i denne konkurransen er at jeg vil vise først og fremst meg selv at jeg og alle andre kan bygge opp selvbildet sitt og være glad i den man er uansett! Jeg som alle andre har hver våre historier og utfordringer i 2010 ble jeg utsatt for en rideulykke og fikke store skader så måtte dessverre gi opp drømmen noe som var veldig tungt. Men etter mye oppturer, nedturer og opptrening så er jeg på et veldig bra sted i mitt liv og gjør ting jeg aldri hadde trodd jeg kunne. Så målet mitt er å bli komfortabel, sterk og lykkelig i min egen kropp. Og bli trygg utenfor min egen komfortsone, inspirere andre til å gjøre det samme! Amy xx   More

Lokal avisa Ringsaker Blad!

Lørdags morgen så våknet jeg til en melding fra lokal avisen, og de lurte på om jeg ville gi et lite intervjue om Miss Norway som jeg takket ja til!

Så midt på dagen ringte telefonen og en hyggelig dame fra Ringsaker Blad begynte å snakke.

Spurte alt fra hvorfor jeg meldte meg på, hva det gikk ut på osv. Jeg svarte det jeg kunne en litt skummel, men en morsom opplevelse.

Så kom mandagen og intervjuet var ute på nettavisen så alle kunne se.

 

 Hilsen Amy

  179 Hits
179 Hits

En spennende nyhet!

Hei!

I går kveld etter at jeg kom hjem fra min første dag med skole igjen så fikk jeg en spennende mail.

Nemlig at jeg var tatt ut til første uttaket til Miss Norway 2020 noe som er veldig stas og overraskende!

Jeg er veldig takknemlig og setter stor pris på at jeg har blitt tatt ut, så dette blir en morsom tid fremover.

Så vil si Tusen takk, og at jeg gleder meg til denne reisen. Håper mange som mulig vil følge meg fremover!

Mvh Amy.

 

  167 Hits
167 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på