Hei! Mitt navn er Amy Elizabeth McLaren er 23 år og er halvt engelsk og halvt norsk. Kommer fra Hamar, men flyttet til Oslo i 2018 for å studere fotografi. Etter 1 år så er jeg ferdig med Grunnutdanning innen fotografi og har nå nettopp begynt på Foto 2. Ellers bruker jeg fritiden min på trening, familie, venner, kjæreste og fotografering. Jeg er... en omtenksom, sta, blid, utadvendt, og sporty jente. Elsker å reise få nye opplevelser , utfordringer og møte nye folk! Når jeg er hjemme i Hamar så hjelper jeg mye til på gården alt fra gårdsarbeid og stelling av dyr! Å være en Skjønnhetsdronning er noe som aldri har helt falt meg inn, men har alltid syns det har vært interessant! Så grunnen til at jeg har meldte meg på i denne konkurransen er at jeg vil vise først og fremst meg selv at jeg og alle andre kan bygge opp selvbildet sitt og være glad i den man er uansett! Jeg som alle andre har hver våre historier og utfordringer i 2010 ble jeg utsatt for en rideulykke og fikke store skader så måtte dessverre gi opp drømmen noe som var veldig tungt. Men etter mye oppturer, nedturer og opptrening så er jeg på et veldig bra sted i mitt liv og gjør ting jeg aldri hadde trodd jeg kunne. Så målet mitt er å bli komfortabel, sterk og lykkelig i min egen kropp. Og bli trygg utenfor min egen komfortsone, inspirere andre til å gjøre det samme! Amy xx   More

Året som har gått!

Hei alle sammen!

Her kommer det et lite tilbake blikk på året som straks er over!

23 års feiringen min! jeg har bursdag 13 januar. Så blir straks 24 år!

Påsken i Trysil!

Praha tur i mai som var bursdagsgave til meg fra kjæresten min. Vi feiret også 1 årsdagen våres der!

Etter en fin sommer i Norge dro jeg og familien min til et sommerhus i Mallorca! En veldig fin tur.

Så kom høsten med studiestart, Miss Norway konkurransen og en liten make over!

Endelig var det tid for Abu Dhabi!

Et år mye med mye morsomme opplevelser. Alt fra reiser, konserter osv. Mange mye gode minner, og et år med oppturer og nedturer. Jeg gleder meg til 2020 å se hva det har å by på!

Her er mine mål for 2020.

Så mine mål for neste år er:

1. Få bedre selvbilde, ha troa på meg selv.

2. Reise, leve livet med familie, venner og kjæresten.

3. Bli enda bedre økonomisk.

4. Få en sundere livstil med mat og trening.

5. Bli en enda bedre fotograf.

6. Gjøre så godt jeg kan med å være et (forbilde) i Miss Norway.

7. Ta opp igjen sying. Jeg er nemlig nesten fullutdannet skredder.

8. Finne et nytt fint hjem. Da jeg må flytte ut av studenthybelen min fordi jeg er ferdig med studier til sommeren.

9. Ny Grand Prix (formula1)

10. Mer selvdisiplin.

Dette er det jeg skal jobbe med det neste året!

Hilsen Amy.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  173 Hits
173 Hits

Formula 1 Grand Prix finale 2019 og Ferrari world!

Hei alle sammen!

Nå er det endelig tid for formel 1 finalen i Abu Dhabi!

Dette har jeg gledet meg til lenge, helt siden jeg bestilte billettene i fjor vinter.

Formel 1 grand prix går over 3 dager på Yas Marina circuit på Yas island i Abu Dhabi. Stemningen var veldig bra så eksklusivt. De fineste av yachtene som du kan tenke deg var der, veldig surealistisk, som en annen verden.

Vi hadde billetter på hill som er midt i banen på en bakketopp, så vi hadde utsikt mot ene langsiden.

Løpet varer i ca 2 timer, så i løpet av den tiden spiste vi litt ,og så oss litt rundt.

De flyene her kom når nasjonalsangen begynte. Det var veldig kult å se. De jegerflyene showet litt noen dager før. Det var veldig imponerende å se! Lewis Hamilton vant og har nå sikret sin sjette vm tittel!

De dagene som det har vært grand prix så har det vært konsert hver kveld blant annet Lana Del Ray, Future, Marsmello og The killers.

The Killers var veldig bra. De spilte siste dagen som var løpsdagen, det var bra stemning.

Håper at jeg får dratt på en grand prix igjen i framtiden, for det var veldig, gøy så det er målet mitt. Anbefaler alle til å dra på en, selv om man ikke er så interessert i formul 1.

Ferrari World!

Samme dagen som vi dro var vi innom ferrari world som også var på nasjonaldagen til Abu Dhabi.

Har hørt mye bra om ferrari world ,så måtte innom der. Der tok vi blant annet verdens raskeste berg og dalbane. Den skal gi en F1 følelse. Toppfarten er på 240 km i timen, noe av det sykeste jeg har opplevd. Vi satt til og med på første rad 2 ganger! vi tok andre berg og dalbaner også, så ble en bra dag før vi dro hjem til Norge samme natt.

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  134 Hits
134 Hits

Moskee besøk og ørken safari!

Hei alle sammen!

 

Tirsdag var vi på Sheikh Zayed Grand Mosque Center et veldig fint sted, har aldri sett noe lignende!

Vi dro dit når det nærmet seg solnedgang noe som var magisk. Den ligger i Abu Dhabi, De forente arabiske emirats sin hovedstad. Den er den største moskeen i landet. På det tidspunktet vi valgte å dra på så var det tid for den daglige bønnen, noe som var veldig spennende å få med seg.

Alle damer fikk låne en lang kjole (innkludert meg) for vi fikk ikke lov til å gå uten, og måtte vi ha et skjerf på hodet, så en morsom opplevelse.

Anbefaler alle som skal til Abu Dhabi om å dra dit.

 

På onsdag var vi på ørken safari! Det har jeg gledet meg til lenge. Det som sto på planen var dune bashing, dune fotografering, camel gård, camel ridning, sand boarding, quad biking, bbq, henna tatovering, og danse show. Dette foregikk mellom 15-21 så hele dagen.

Jeg har aldri vært i en sånn type ørken før, det var sanddyner så langt man kunne se, og bakken var overraskende hard til å være sand. Det var ca 14  biler med turister som var med, så på rekke og rad kjørt vi over sanddynene som var veldig morsomt!

Når vi kom fram så sto kjæresten min på sand boarding og var vel den eneste som klarte å stå ned hele bakken, og vi begge red på en camel.

Så var det på tide å se solnedgangen, den var helt magisk! noe av det fineste jeg har sett. Veldig glad for at jeg fikk oppleve det.

Etter at vi hadde satt oss ned på noen puter rundt et bord så var det middagstid. Vi skulle ha BBQ. Det var god mat og mye du kunne velge mellom. Etter vi hadde spist så var det underholdning, ei dame som danset magedans og en mann som danset. Litt ut på kvekden så var det på time med star gazing, noe som var fint å se på.

Det ble en lang, men morsom dag!

her er det noen bilder fra turen!

 

 Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  186 Hits
186 Hits

Hallo fra Abu Dhabi!

Hei alle sammen!

På mandag dro jeg og kjæresten min til Abu Dhabi.

Dette har jeg gledet meg til lenge. Jeg har familie som bor her noe som er veldig deilig, veldig koselig å se dem igjen. Faren min kommer på fredag som jeg ikke har sett på litt over 1 år, så det blir gøy!

Abu Dhabi er et veldig flott sted, er fornøyd så langt.

På den lille tiden som vi har vært her nå, så har vi vært på mosque og dessert safari. Det kommer et eget innlegg om dette!

Før jeg dro hit så fikk jeg noen fine produkter av sponsoren min som jeg vi dele med dere.

Dermalogica " Take me to yoga" strandnett! veldig kult.

Dermalogia solkrem! Jeg er en person som blir veldig lett solbrent, så de her 2 passer meg perfekt!

En solkrem for ansikt, Den heter prisma protect spf 30. Den hjelper deg med å få en jevn hudetone og gir huden din en god fukt. Anbefaler den da den er lett på huden og ikke gjør den fet.

Solkrem nr 2 er Dermalogia protection 50 sport. Den er water resistant ( 40 min) Solbeskyttelse for ansikt og kropp. Den er lett på kroppen og gir også masse fukt. 

Er veldig fornøyd med de 2 solkremene!

Reise kit fra dermalogica! Dette settet her passer perfekt for reising. Alt som du trenger i liten str. Dette kittet består av:

 Daily microfoliant. Smoothing, brightning powder exfoliant.

Special cleasing gel. Som er anbefalt for alle hudtyper.

Stress positive eye lift. High-performance øye behandling og maske for å redusere synlige tegn av stress.

Skin smoothing cream. Next-generation krem med aktiv hydramesh som gjør at huden får masse fukt i 48 timer og hjelper huden med stress.

Så anbefaler alle som skal ut å reise å skaffe seg et sånn reise kitt!

De 2 siste produktene er:

Lemongrass love. En fuktighets sprøy. Den kan brukes før og etter sminke også perfekt i str dan jeg kan ha den med i veska mi.

Skin hydrating booster. Den skal hjelpe mot tørrhet og linjer. Den kan du blande med ansiktkremen din eller rett på ekstra tørre områder.

 

Sponset.

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

 

 

  211 Hits
211 Hits

Min første behandling!

Hei alle sammen!

I går hadde jeg min første behandling hos Hvil vingene dagspa!

Behandlingen som jeg hadde i dag heter ExpertActive60 og er en unik, skreddersydd behandling tilpasset min hud! I gårdagens behandling valgte hudterapeuten min å fokusere på å tilføre huden min masse fuktighet da det vil styrke huden min og gjøre den mer motstandsdyktig. Vi brukte Pro power peel som er en kjemisk peeling utviklet av dermalogica, her jobber vi målrettet uten å overbehandle huden.

En kjemisk peel kan tilpasses ulike hudtilstander og hudtyper. Så vi valgte å fokusere på å fjerne døde hudceller for å få en jevnere og glattere hud i tillegg til å øke fuktnivået i huden min. Vi brukte LED-lys under masketid for å få en dypere penetrasjon av serum og maske som ble brukt under behandling. Det blå lyset fra lampen virker antibakterielt, roer ned sensitivert hud, øker fuktnivået i huden og styrker hudbarrieren.

Jeg er en person som alltid har hatt problemer med hunden min mye kviser og urenheter. Så langt har produktene som jeg har fått funket bra, og huden min har begynt å roe seg!

Dette er produktene som jeg fikk for 2 uker siden:

Precleanse: Er en dyptrensende olje som løser opp urenheter og makeup fra huden. Oljer fra blant annet oliven og aprikos fjerner effektivt overflødig talg, solkrem, vannfast makeup og produktrester. Masser inn på tørr hud for så å fukte hendene og massere videre for å løse opp smuss og urenheter fra huden. Skyll med lunkent vann og fortsett med en anbefalt rens fra Dermalogica.

Ultracalming cleanser: Er en mild gelebasert rens som ikke forstyrrer hudens naturlige pH. Den er kjempefin for en hud som er sennsitivisert eller overbehandlet. Inneholder et eksklusivt Ultracalming complex med havre og botaniske ekstrakter som motvirker kløe, svie og ubehag. Lavendel og agurk reduserer rødhet og varme forbundet med sensitivitet. Den er enkel å skylle eller tørke av huden og dermed ideell for en hud som er sensitiv at den irriteres av vann. Inneholder ikke kunstig farge eller duft.

Calm Water gel: Er en ultralett gelebasert fuktighetskrem som gir fukt til en tørr, sensitiv hud. Den inneholder blant annet hyaluronsyre som jobber i de ulike hudlagene for å øke fuktighestnivået og forsegle fuktigheten i huden. Eplefruktekstrakt og glyserin gir fuktighet og beskytter huden mot tørrhet.

Hydrablur primer: Er en lett, ikke-fet primer som minimerer synligheten av fine linjer. Den matter fet glans og gir en glatt og silkemyk overflate. Kan brukes alene eller under makeup for en perfekt base. Inneholder blant annet H2Orelease complex og abyssinks olje som bidrar til å gi en intens, vedvarende frigivning av fuktighet som sikrer hudens optimale fuktighetsnivå.

Jeg fikk også noen nye prukter etter behandlingne i går som jeg gleder meg til å teste ut! Det kommer et innelgg om de etterhvert.

Hvil vingene er et sted som jeg anbefaler sterkt! Et sted med mye hyggelige folk, du får god behandling og blir bra ivaretatt. Dette er sted som jeg har vært innom jevnelig og hatt forskjellige behandlinger siden jeg var 15 år.

 

Her er det noen bilder fra behandlingen.

 

Sponset.

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  284 Hits
284 Hits

Siste tiden!

Hei alle sammen!

Er en liten stund siden sist, men har bare hatt så mye å gjøre på skolen pluss vi har hatt en workshop som er fra lørdag-mandag fulle dager.

Vi har forkjellige typer workshop alt fra print workshop, skrive workshop eller fullformat workshop. Enten så kommer mentoren/læreren langveis fra eller så er det en av mentorene vi har regelmessig på skolen.

Veldig morsomt, men krevende så de dagene vi har det så er det fullt kjør hele dagen.

Så i helgen som var hadde vi en som vi hver enkelt elev skulle finne ut hva som betydde mest for oss, hva som var vanskelig og komme ut av vår egen komfortsone, noe som er viktig!

Prøve nye metoder for å utvikle oss som fotografer.

Jeg sliter mest med den kreative delen, komme på nye ting, metoder innen fotografi så det er det jeg har jobbet med.

Tar tid, men det kommer seg. Lærerikt å høre og se hva de andre i klassen sier og gjør for vi er så forskjellige, men samtidig vi påvirker hverandre mye.

Blir spennende å se etter en stund om jeg har klart å bli mer kreativ og inspirert!

På fredag så kommer det et nytt innlegg om sponsorarbeid!

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  251 Hits
251 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på