fbpx

Denne bloggen vil vise min reise i Miss Norway konkurransen. Jeg, Angelika Dybendal er 28 år og jobber som interaksjonsdesigner. Denne bloggen vil belyse mine hjertesaker og verdier, og håper å kunne vise meg som et menneske verdig en plass i denne konkurransen. Jeg mener at man skal lede med eksempel, og alltid strebe etter å forbedre seg som...

Denne bloggen vil vise min reise i Miss Norway konkurransen. Jeg, Angelika Dybendal er 28 år og jobber som interaksjonsdesigner. Denne bloggen vil belyse mine hjertesaker og verdier, og håper å kunne vise meg som et menneske verdig en plass i denne konkurransen. Jeg mener at man skal lede med eksempel, og alltid strebe etter å forbedre seg som menneske. Man er aldri utlært og det er viktig å belyse at livet er en reise og ikke målet i det fjerne. På instagram prøver jeg å dele små øyeblikk og håper du vil møte meg der @angiecdk

Livet er en samling av små øyeblikk og håper jeg kan lage mange små øyeblikk med dere som ønsker å følge meg. Følg reisen min på her.


Hjertesaker

Bærekraft 

Noe av det som virkelig står i høysete i mitt liv er bærekraft. Å leve et så bærekraftig liv som jeg klarer, er viktig for meg. Bærekraft handler om at vi får det vi trenger uten å skade andre prosesser samtid. Det er en kominasjon av tre faktorer som spiller inn når vi snakker om bærekraft. Klima og miljø, sosiale og økonomiske forhold må alle nytte godt og ikke bli skadet for at det skal være bærekraftig. Hvis alle prosesser i verden hadde vært bærekraftige ville disse kunne pågå til evig tid uten at det ville gå tomt eller skade noe eller noen.

Bærekraftig utvikling er viktig for at vi skal kunne være her, leve godt og ha en fremtid. Uten å gjøre grep i hverdagen ser ikke jeg en mulighet for at menneskeheten skal bestå i overskuelig tid. Det er nok lett for meg å si at vi alle, hvert enkelt menneske i verden må gjøre grep, men man må også handle etter evne og kapasitet. Jeg bor i et av verdens rikeste land, og har muligheter til å gjør valg som er bedre for verden som en hel. Så jeg vil gjøre det jeg kan, da jeg har muligheten til å velge å gjøre en forskjell.

Dysleksi

Lese-og skrivevansker utarter seg forskjellig hos alle, men uansett påvirker det deg i nesten alle aspekter av livet. Fra å lese meny på resturant eller veiskilt, forstå brev fra Nav eller lese nyheter. Håper å kunne dele min historie for å inpirere andre til å ikke la det hindre dem. 

Gjennom samarbeider med Kongsvinger og Skotterud bibliotek setter vi fokus på dysleksi, leseglede og jeg deler mine erfaringer med barn og ungdom. Bli med på arrangment 28.juli på Tyrileden bibliotek.  Sammen med Dysleksi Norge har jeg delt min historie gjennom podkast og repotasje i deres magasin, Mestring. 

Kvinner i tech

Som en kvinne i et stort IT selskap, Bouvet, ser jeg et behov for å inspirere flere kvinner til å ta en teknologisk utdannelse og komme inn i lederstillinger i tekonlogien. Det er teknologi som er fremtiden og det viktig at vi kvinner med på å forme den.

 

More

Spesial designet smykker til finalen

1

annonse

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Hvem drømmer vel ikke om å smykker designet akkurat til deg? Det har i hvert fall vært en drøm for meg og nå skjer det. Ei av døtterene til Inger-Lill som startet Brudehuset Hamar designer og lager smykker selv, og har gjort dette før også for en tidligere Miss Norway. Hun skal ta inpirasjon fra finalekjolen min som Rebekka Slettebø designet og sydde av gjenbruksmaterialer, og Brudehuset skal også ha et antrekk i finalen, så de skal også designe øredobber til cocktail kjolen. 

Brudehuset på Hamar er en brudesalong jeg har fulgt i over 14 år. Min søster, Alexandra, kjøpte også fin brudekjole her da hun giftet seg for 11 år siden. De har et godt rykte og det er ikke rart, for de er utrolig dyktige på de gjør. Inger-Lill har drevet med brud i over 50 år, og sammen med sine døtre og dyktige medarbeidere har de så mye kunnskap pakket inn i en nygelig butikk i Hamar senttrum.

Dette med spesial tilpassninger og finne det som er akkurat "deg" er deres spesialitet. Da min søster skulle gifte seg falt hun for to forskjellige kjoler, løsningen var en kombinasjon, og for Brudehuset var det en selvfølge å hjelpe og orde slik at alt skulle bli slik man selv ønsker det. Det er også akkurat disse holdningene jeg blir møtt med nå. De er behjelpelig med tilpassninger av antrekk, smykker og annet jeg måtte trenge til kjoler for finalen. Og hvis det er noen som kan kjoler er det dem.

Miss Universe kjole

Det å være så heldig å ha disse med på laget i konkurransen er en stor støtte og hvis jeg er så heldig å går av med seieren om noen uker, veit jeg at jeg har noen i ryggen som kan hjelpe meg til å virkelig skinne i Miss Universe. Det føles veldig godt å vite at jeg vil kunne ha kjoler som kan få meg til å skille meg ut i international konkurranser. Drømmen er jo å kunne vinne i Norge for å jobbe mot å få en plassering i Miss Universe. Jeg vil veldig gjerne være med å løfte Miss Norway konkurransen og få skjønnhetskonkurranser inn i hjertene på folket. 

Jeg har aldri hatt på meg noe så flott, eller så dyrt som kjolen under. Denne herligheten koster 43 000 kr, men det er så verdt det. Hvis ikke dette får deg til å føle deg som en dronning, tror jeg ikke noe vil. Har lagt ut litt videoer på instagram om du vil se - lenke til instgram.

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  14 Hits
14 Hits

Hvordan beholde på leppestift hele dagen?

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Når du er ute på farten hele dag, på møte eller en date, er hvordan leppestiften ser ut det siste du vil tenke på. Her har jeg samlet noen tips som gjør at du får leppestiften til å se like fresh ut hele dagen.

1. Eksfolier og tilfør fuktighet

Det er viktig å skrubbeleppene dine, her kan du bruke en sukkerskrubb. Jeg har skrevet et blogginnlegg om dette tidliger, så her en oppskrift på hjemmelaget skrubb. Etter du har påført skubben lar du den sitte på en 5 minutter så fjerner du den med en fuktig klut. Etter skrubb bruker du en fuktgivende lepebalsam. Det kan du godt gjøre i to runder, så det trekker godt inn i leppene.

2. Prime leppene dine

Før du bruker leppestift er det lurt å bruke en primer. Dette bidrar til at leppestiften sitter bedre og vil samtidig gi mer farge. Det er ikke en nødvendighet å bruke primer, men det vil gi et bedre sluttresultat.

3. Liner gjør at fargen ikke falmer

Bruker du lipliner riktig vil det gjøre gi en illusjon av fyldigere lepper. Å det bidrar til å leppestiften holder seg på plass. Du kan godt bruke liplineren til å fylle inn litt på leppene som da blir under leppestiften. Det lager mer dybde i fargen og den holder lenger.

4. Påfør farge i flere lag

Flytende leppefarger er enkle å påføre, tørker ikke ut leppene. Å det gir myke lepper som varer, men ofte må du da gjenta påføringen flere ganger i løpet av dagen. Vil du ha en leppestift som sitter hele dagen kan det lønne seg å få for en matt farge. Først påfører du leppestiften, tørk av overflødig farge og gjenta til ønsket farge. Vil du har mer glas kan du bruke en lipgloss over. Den vil også sitte bedre på over den matte leppestiften.

5. Sett med pulver

Sett leppefargen din med et gjennomsiktig pulver. Det er viktig å ikke bruke for mye, da kan leppene fremstå som kakete. Setter du leppefargen din med pulver slipper du fargen overføres på eksempel drikkeglasset ditt.
Har du veldig tørre lepper burde du unngå å sette fargen med pulver. Da dette vil gi deg enda tørrere lepper.

Håper dette var nyttig for deg! 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  17 Hits
17 Hits

Avbildes i ny bok

CoverfotoBlogg-21

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Som dere kan ha fått med dere var jeg på et alkoholfritt arrangment lørdag sammen med Charter Hilde og Per Magnus. Per Magnus er jo som sakt bartender og han jobber med ny bok.

Per Magnus har gitt ut bok før med masse herlige drinker, og mye av det er gjort alkoholfritt. Da jeg møtte han lørdag ble vi kjent og vi fant tonen med en gang. Han synes min søster, Alexandera, og jeg var så nydelige at han ønsker å bruke oss som modeller i sin nye bok. Vi har ikke fått avtalt detalsjer rundt når det blir, da det kommer til å være mange flere involverte. 

Uansett blir det ikke før i høst en gang. Selv har jeg ikke vært avbildet i en bok før, så dette føles veldig stort og et steg i riktig retning. Modelldrømmen lever i beste velgående enda og håper at Miss Universe Norway konkurransen kan hjelpe meg enda nærmere å kunne leve av drømmen. 

Prøver du å følge dine drømmer? Hvis ikke, finnes det ikke noe bedre tid enn akkurat nå å starte med deg på! Go for it! 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  46 Hits
Emneord:
46 Hits

10 tips trygg brunfarge

1

annonse

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det er fort å skade huden ved feil soling eller om du ikke er forsiktig nok når du soler deg. Det er også vanskelig å få gjevn brunfarge i Norge siden det er lite sol dager. Derfor har jeg satt sammen noen tips som du kan tenke på før du går ut i sola slik at du ikke skader huden din.

1. Forbred huden din med en god skrubb

Har du helt ren hud vil dette gjøre at solkrem sitter bedre og trekker mer inn i huden. Det vil å bidra til en gjevnere farge. Du kan eksempelvis bruke en skrubb i dusjen 1-2 ganger i uken. Det er viktig å nevne at hvsi du skrubber huden din, tar du vekk døde hudceller, og da vil sola kunne gjør mer skade på huden din om du ikke passer godt nok på. Ved å fjerne dødehudceller treffer sola mer sensitiv  og "nyere" hud. 

2. Ikke hver for lenge i solen av gangen

Ofte har vi nordmenn hatt lite som gjennom store deler av året så det er lurt å ikke sole deg for mye i starten av sommeren. Bruk høy solfaktor og opphold deg i solen i korte perioder sånn at huden din får pauser. Dette er bedre for huden din. 

3. Smør deg ofte

Er du slik som jeg var før og kun smørte emg på morgnen? Det er utorlig viktig å huske at man må smøre seg gjerne hver andre time når du er i solen. Det er fordi at solkremen trekker inn i huden og etter en tid vil den være helt trukket inn og ikke ha mer effekt. Smør heller for ofte enn for sjeldent. 

4. Bruk høy nok solfaktor

Det er også viktig at du bruker høy nok solfaktur. Hvis du smører deg med lav solfaktor kan du ikke være like lenge i solen før du må smøre deg igjen. Solfaktoren er en indiaksjon på hvor lenge du kan være i solen uten å ta skade. Etter konsultasjon med Friske Fjes har jeg fått god opplæring i solfaktor og det viktig å tilpasse til forskjellige området på kroppen. Slik som ansiktet bruker jeg alltid, hele året, solfaktor 50. Videre bruker jeg solfaktor 30 på overkroppen, og kan noen ganger gå så lavt som solfaktor 15 på beina. 

5. Dekk til hodet

Når du oppholder deg mye i solen er det lurt å dekke til hode. Om du bruker en solhatt eller caps vil det gi skygge som gjør at du ikke blir overopphetet. Dette vil også gi litt skygge til ansiktet ditt som er lurt da du alltid har ansiktet i solen om du er ute. Så huden i ansiktet ditt tenger "pause" i løpet av dagen. Selv har jeg utviklet pigmentflekker i ansiktet, og Friske Fjes betrygget meg om at det å skjerme ansiktet er noe av det lureste jeg kan gjøre for ungå at de blir større og mer pigmenterte. 

6. Ikke hver i solen da den er sterkest

Mellom 12-15 på dagen er mest sol og dette er også da solen er på det sterkeste. I dette tidsrommet er det størst sjanse for at du brenner huden din. Skal du være i solen i løpet av den sterkeste soltiden er det viktig å bruke høy faktor. 

7. Strand soling

Når du er på stranden opplevdes solen ofte svakere. Da vind og vann bidrar til en svalere temperatur. Dette er bare hvordan solen oppleves. Den er like sterk, så det er viktig at du smør deg ofte. Samtid er vann en reflektor, slik at når du bedriver vannaktiviteter slik som surfing vil du få mer sol en om du er på land. Det er derfor ofte at man ser surfere som har tykke hvite lag med solkrem i ansiktet.

8. Smør hele deg

Det er fort gjort å hoppe over noe da man smør inn hele kroppen. Tær, ører og under siden av føtter er en gjenganger som mange glemmer. Dette er også steder som veldig lett vil bli brent og får skader av for mye sol. Kle deg helt naken og smør deg inn. Deretter utover dagen smører du områder etterhvert. Hvis det er en lang dag i solen, kan det være lurt å gjenta en naken-smøring etter 5 timer. 

9. Ikke bli dehydrert

Er det varmt og du er mye i solen, er det ekstra viktig å få i seg nok vann. Kroppen bruker mer vann enn normalt når det er varmt. Enda mer om du er lenge i solen. 

10. Aftersun.

Det er veldig viktig å ta vare på huden din. Etter en dag med mye sol er det godt for huden å få en god runde med aftersun. Dette roer ned huden din og gjør at du får en gjevnere brunfarge. Tilfør nok fukt tilbake i huden med et lag krem, hvis du føler deg tørr igjen etter 10 minutter kan det være lurt å smøre deg enda en gang. 

Er du flinkt til å ta vare på huden din?

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  156 Hits
156 Hits

Photoshoot ved Glomma

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag har jeg hatt photoshoot ved Glomma, rett ved der min søster bor. Det var et nyelig området like ved Sander vi tok photoshooten, og mange av bildene er allerede klare. Min søster har tatt bildene, og jeg har redigert. Vi har blitt et skikkelig dream team når det kommer til bilder, film og generelt dette med å lage innholde til sosiale medier. 

Konkurransen begynner å tilpisse seg da det er under 3 uker til finalen. Gjennom hele periodene har jeg fått gjort mye, men noe av det flotteste er at jeg har kommet mye nærere min søster. Min søster har vært og fortsatt er en stor støttespiller for meg i konkurransen og hun synes det er gøy å være med på dette eventyret sammen med deg. Det er spesielt fint at vi har fått så god kontakt, da vi mistet vår eldste søster i fjor. 

Bikinien er også kjøpt bruk på Åsnes Frivilligsentral, så det er veldig gøy. Liker best å få tak i brukt tøy. 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  133 Hits
133 Hits

Charter Hilde og meg

CoverfotoBlogg-20

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I går var jeg på et alkoholfritt arrangement sammen med Charter Hilde og Per Magnus (@a_bartenders_confessions). Jeg har vært en som drakk mye alkohol før i min dager i servitør bransjen, men de siste 5 årene har det blitt mindre og mindre. Selv liker jeg best å være edru på fest nå, det er det som føles best for meg. Hvordan er ditt forhold til alkohol?

Dette var et familie arrangement på Kvisle Herregård på Arneberg. Hele arrangementet var alkoholfritt, og det var ikke mulig å kjøpe eller nyte alkohol. Så alle drinker du ser på bilder er drinker uten % :D Masse herlig mennesker, god stemning og godt drikke. Selv er jeg lei av å kun drikke brus, så det var sårt etterlengtet å lære hvordan å lage noen enkle og gode drinker uten alkohol.

Charter Hilde var like sprudlende som man ser på tv! Hun var jordnær og lett å snakke med. Alexandra og jeg kom litt seint til arrangementet for vi hadde vært hos en av mine sponsorer på Flisa. Så Hilde hadde dessverre hatt show før vi kom, men som den kule dama hu er - ga hos litt show. Hun hadde hatt på seg kjolen som dere ser på bildet i showet, og hun ville veldig gjerne vise oss den også. Den var ikke lett å ta på seg, da hun trengte å ha med seg påkleder, så vi satte utrolig stor pris på at hun gjorde dette for oss.

Jeg fikk også bli veldig godt kjent med Per Magnus. Han er bartender og er utrolig dyktig på det han gjør. Han hold drink-kurs for alle som ville se og lære. Så nå kan jeg lage alkoholfri mojito! Det er kunnskap jeg kommer til å ta med meg hele livet, haha!

Ellers var det masse hyggelig mennesker og flere barn som ville ta bilder med meg. Det er så rørende og koselig. Alexandera og jeg avluttet deg med middag på resturant i Flisa! 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

  69 Hits
Emneord:
69 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på