fbpx

Jeg har gjort det slutt med Janteloven!

168450324_833385657392731_372905120805812181_n Foto: Raymond Jocson

Hello my friends.

Skriver et litt mer personlig innlegg enn jeg pleier i dag, såå be kind<3

Jeg skal begynne med å fortelle en liten historie fra et par dager siden. Mange fra Knarvik begynner kanskje å bli litt kjent med hvem jeg er etterhvert, for jeg ble gjenkjent da jeg gikk tur med hunden min. Synes forresten det er utrolig stas at folk begynner å huske meg. Det var et hyggelig par og vi sto og snakket litt om konkurransen. Plutselig sier hun ene at hun ikke kan skjønne at jeg tør å være med, på grunn av janteloven. Disse menneskene var kjempe hyggelige og støttet meg helt, men de var bekymret på mine vegne på grunn av tettstedet vi bor på. Et tettsted hvor rykter spres raskt og det å skille seg ut blir ikke alltid like godt tatt imot.

 

Dette er et tema jeg vet har blitt skrevet om i Miss Norway flere ganger før, men jeg velger likevel å ta det opp igjen.

Janteloven!

Du skal ikke tro du er noe. Du skal ikke tro du duger til noe. Du skal ikke tro noen bryr seg om deg.

Jo! Jeg betyr noe. Jeg er stolt over meg selv og alt jeg allerede har klart i 2021. Jeg startet litt på bunnen etter å ha måtte slutte på både idrett, skole og jobb. Selvtilliten var lav og jeg følte jeg ikke hadde noe å jobbe mot, før jeg meldte meg på Miss Norway. Jeg har gjort så mye bare på tre måneder som jeg aldri hadde turt for bare et år siden. Jeg har gått fra å være den som liker å stå litt på siden til å bli et offentlig ansikt som folk plutselig kjenner igjen midt på fjellet. Det er skummelt og jeg er redd for hva andre egentlig tenker om meg, men jeg klarer å stå i det og fortsette.

Jeg har vokst opp i Knarvik, som nå har ca 5800 innbyggere. Hele barne- og ungdomsskolen har jeg gjort alt jeg kan for å passe inn. I så stor grad at jeg glemte å finne ut hvem jeg var selv. Men så begynte jeg på videregående i Bergen Sentrum, i en toppidrettsklasse. Plutselig var jeg i en klasse hvor alle hadde én felles ting. De fulgte alle sin egen drøm og prøvde ikke oppfylle kravene til noen andre enn seg selv! Jeg fikk nye venner som lærte meg så utrolig mye om meg selv og andre mennesker.

Det jeg satt igjen med etter videregående var at uansett hvor forskjellige man er, så klarer man å skape et fantastisk samarbeid dersom man viser respekt og glede for hverandre.

 

Bildene under er tatt med et års mellomrom. Det eneste som har endret seg er selvtilliten min. Og panneluggen da, hahah.

Foto: Hilde Medaas

 

Foto: Raymond Jocson

 

Jeg har gitt meg selv et løfte om at jeg skal alltid være glad på andres vegne dersom de lykkes. Om det så handler om at de har fått seg kjæreste, ny jobb eller skal ut og reise. Dessverre har ikke jeg fått opplevelsen av at alle prøver på det samme tilbake. Jeg har fått stygge blikk og hånlige kommentarer på min deltakelse, men jeg skal ikke lenger la andres egoisme stoppe meg i å leve mitt liv og følge mine drømmer.

Håper alle som leser dette kan ta en runde i seg selv og prøve å bli den beste versjonen av seg selv. For min livskvalitet har virkelig økt etter at jeg klarte å finne glede i andres suksess. Man må ikke bryte andre ned for å føle seg bedre, man får bedre effekt av å bygge andre opp, pluss noen ekstra vennskap på kjøpet.

 

Følg meg gjerne videre på mine sosial medier:

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telefon; 41277621

  320 Hits
320 Hits

Åpning av stolpejakten med Knarvik Senter

166647321_458210592193282_4564492661615592433_n

(reklame)

Hei alle sammen!

På lørdag ble jeg invitert til å delta på den offisielle åpningen av stolpejakten i Alver kommune, som ble arrangert av Knarvik senter. I den anledningen delte vi ut gratis matpakker til alle som registrerte seg på stolpen som står med Medaas statuen utenfor senteret mellom klokken 12 og 14. Det var et stort engasjement blant folk, og allerede før klokken 12 sto det flere på plassen og ventet på at det skulle starte. For de som lurer på hva stolpejakten er, så er det flere stolper som blir plassert ute. Man kan laste ned en app og registrere stolper som har alle vanskelighetsgrader. Noen trenger man nærmest ikke gå ut av bilen for å registrere, mens andre må man på en lenger fjelltur. Jeg synes det er utrolig bra at Knarvik Senter støtter dette, for det er en fin motivasjon for folk for å komme seg litt ut i naturen.

 

Her står jeg med Medaas statuen på parkeringsplassen utenfor Knarvik Senter, hvor vi også delte ut matpakker. Stolpen er rett ved siden av og er lett å nå. 

 

Knarvik Senter støtter også Krafttak mot Kreft. I den anledningen spilte vi også inn en kort videosnutt hvor jeg kort fortalte hvem jeg var og oppfordret folk til å delta på auksjonen som senteret arrangerte. Jeg synes det var utrolig stas at de ønsket å ha med meg noe på slikt. Det beviser hvor opptatt Knarvik Senter er av å fremme lokale innbyggere. Man føler seg alltid trygg og ivaretatt og de gjør alltid sitt beste for å at folk skal ha så gode tilbud som mulig. Takket være Knarvik senter og engasjerte innbyggere i Alver, klarte vi ifølge Knarvik Senter å samle inn over 25 800 kr!!! Det er ikke for sent å gi ditt bidrag. Vipps til 451075 for å støtte Krafttak mot Kreft!

 

Ordfører, Sara Sekkingstad, deltok også på åpningen av stolpejakten. Trykk deg inn på Knarvik Senter sin Facebook side her og sjekk ut videoen av Sara. Der kommer hun med gode budskap og tips.

 

Ta deg en tur til Knarvik i løpet av Påsken! Så kan du registrere noen stolper og spise lunsj på Knarvik Senter etterpå. Åpningstider finner du her.

 

God påske alle sammen!

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller tlf; 41277621

 

 

 

 

  103 Hits
103 Hits

En dag hos Kattens Vern!

164662039_738758740132444_94905673476442147_n

Hei igjen!

Som mange sikkert har fått med seg, så har semifinaleuttaket nettopp vært. Jeg var så heldig og gikk videre sammen med 20 andre jenter. Vi har alle jobbet hardt for dette og alle fortjener en plass her. Nyheten har gitt meg enda større motivasjon til å fortsette å jobbe, og på mandag denne uken var jeg på besøk hos Kattens Vern Bergen. 

Dette er Sirius. For ti år siden ble han adoptert fra kattens vern, men på grunn av endret livssituasjon måtte de dessverre nylig levere han tilbake igjen. Han er utrolig glad i kos!

Jeg må bare begynne med å si hvor imponert jeg er over alle som jobber i frivillige organisasjoner. De bruker flere timer ukentlig, og til og med daglig, på å jobbe gratis. Jeg møtte generøse mennesker med store hjerter. Det er godt å møte mennesker som finner glede i å være med og hjelpe mennesker og dyr uten å forvente noe tilbake. 

Mye av arbeidet de gjør hos kattens vern går ut på å hente katter de blir tipset om, gi dem mat drikke og stell, skaffe kattene trygge fosterfamilier og adopsjoner og være hos kattene og gjøre dem trygge på mennesker igjen. Løskatter i Norge er et langt større problem enn mange innser. Jeg spurte derfor de som jobber der om hva folk kunne gjøre med det, og det aller største tiltaket er å kastrere kattene deres! For Det største problemet er at det blir født for mange kattunger, slik at vi ikke klarer å gi alle trygge og gode hjem.

Det er alltid behov for noen som kan adoptere kattene eller gi dem et trygt fosterhjem mens de venter på å bli adoptert. Jeg legger til noen bilder av noen som er klar for nye hjem. Håper noen katteelskere her ute ønsker å gi en katt et bedre liv.

Dette er Dario. Han var litt forsiktig, men er en utrolig fin katt med stort potensiale.

 

Dette er Benny. Han hadde så lyst på kos at han ikke klarte å ligge stille for å ta et bilde.

 

Tini har vært hos kattens vern helt siden 2018. Henne ble jeg helt forelsket i, og håper hun snart får et godt hjem!!!

 

Geena var veldig forsiktig og stoler ikke helt på mennesker enda, men med nok kjærlighet tror jeg hun blir en fantastisk katt!

 

Dersom noen tenker å skaffe katt, anbefaler jeg å kontakte kattens vern først. De har utrolig mange nydelige katter som ønsker et nytt hjem. Jeg legger til link til kattens vern Bergen sin Facebook side her

 

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Facebook her 

Instagram her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller mobil; 41277621

 

 

 

 

 

  105 Hits
105 Hits

Bilder til semifinaleuttaket!

Hei alle sammen!

Hele denne uken har jeg nesten ikke tenkt på noe annet en denne konkurransen, for i morgen er nemlig fristen til å levere bilder som skal brukes i uttaket til semifinalen. Jeg er utrolig nervøs, og det er nok fordi jeg har et så stort ønske om å gå videre!!

Bildene har jeg tatt med Hans Christian Haakonsen. Jeg visste hvem han var fordi vi gikk på samme vgs, og hadde sett noen av bildene han hadde tatt. Instagrammen hans er @hchaakon, dersom dere ønsker å se mer av hans bilder. Hans Christian er utrolig flink, og jeg ble veldig fornøyd med resultatene. Jeg er ganske ny i gamet, og har aldri hatt fotoshooter med andre enn nære venner, så jeg var veldig nervøs før vår første fotoshoot. Men det gikk veldig bra!

Vi var ferdige med å ta alle bildene i februar, for jeg ønsket å være sikker på at vi hadde alt i boks i god tid før uttaket. Vi tok noen i studio og noen utendørs, og det er jeg utrolig glad for. Den dagen vi tok bildene utendørs blåste det ganske mye og det var så kaldt at vi ikke fikk tatt bilder i kjole, men hadde heldigvis tatt noen da vi var i fotostudioet. 

Jeg må bare legge til at bildene i sportsklær var de aller gøyeste å ta. Jeg har drevet med friidrett hele livet og har nesten vært like mye på friidrettsbanen som hjemme. Og det å få legge inn min egen vri på disse bildene var så kjekt. 

 Her kommer det en rekke bilder. Det kan hende dere har sett noen fra før på min Instagram. 

Jeg håper dere liker dem ;)

 

 

Så krysser vi fingrene for at jeg går videre!

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier;

Facebook her 

Instagram her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller mobil; 41277621

 

  335 Hits
335 Hits

Er jeg like høy som Donald Trump og Chris Hemsworth?

154532555_3704879289580515_5919844409356328684_n Foto: Hans Christian Haakonsen

Hei, og god fredag alle sammen!

 

I dag har jeg tenkt å skrive litt om det å gå på høyhælte sko. Et krav når man er med i Miss Norway er at man må lære seg å gå på sko som har minst 12 cm høye hæler!! Alle kjendisene man ser som går rundt på disse styltene får det til å se så utrolig lett ut, men det er virkelig ikke det. Jeg fortsetter likevel å øve så godt jeg kan. Føler ikke jeg er flink nok til å vise meg i offentlighet med skoene på enda, hahah, så foreløpig går jeg rundt på rommet mitt og i hagen vår.

 

 

Det å gå på høye hæler er noe jeg aldri har gjort før, fordi jeg er ganske høy fra før og dermed ikke følt på verken behov eller det å være komfortabel med å prøve. Men nå må jeg ta utfordringen og jeg føler meg faktisk veldig fin med de på. I dag fant jeg ut at jeg ville finne ut hvor høy jeg blir når jeg har skoene på, så jeg fikk mamma til å hjelpe meg og vi målte at jeg ble ca 190 cm høy!! Da er jeg akkurat like høy som Donald Trump og Chris Hemsworth. Jaja, da vet vi det!!

 

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

 Jeg tar vinterferie nå og vi skal reise på hytten på Ål litt senere i dag. Håper på at det er masse snø der så vi kan stå på ski og kjøre snøscooter. 

Ønsker en fin vinterferie til dere som får det i dag, og dere som nettopp har hatt må nyte siste helgen i ferien!!

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Send meg gjerne en melding så svarer jeg så fort jeg kan!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobil: 41277621

  218 Hits
218 Hits

Flere store nyheter å fortelle!!

151649565_822357645010700_8224145838113985095_n Foto: Hans Christian Haakonsen

Hei alle sammen.

 

I dette innlegget tenker jeg å skrive litt om den siste uken, og det har jo skjedd litt av hvert.

Nå er det faktisk nesten to uker siden sist jeg har skrevet her inne på bloggen. Jeg hadde tenkt å skrive forrige helg, men så ble jeg dessverre syk. Jeg mistenker det var en matforgiftning, men jeg klarer bare ikke skjønne hvor det kommer fra. Jeg har koronatestet meg, så jeg er helt trygg på at det ikke er derfor jeg har følt meg dårlig.

 

Okei, tilbake til dagens tema. Jeg har noen store nyheter å dele.

Vet dere, jeg skal bare avsløre den største nyheten først: JEG HAR FÅTT MIN FØRSTE SPONSOR!!!!! Jeg er så gira og stolt over meg selv. Jeg skal likevel holde dere på pinebenken en liten stund før jeg avslører hvem det er, noe som sannsynligvis skjer neste uke. Men jeg lover dere, vi har planlagt flere spennende ting som jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere!

 

Den andre store nyheten er at jeg fylte 20 på onsdag denne uken!! Wow! Tiden flyr. Jeg føler jeg nettopp fylte 18, og husker feiringen som den skulle vært i går. Betyr dette at jeg er voksen nå? Selv om man er myndig når man blir 18, føler jeg fremdeles man bare er en ungdom, men 20, da begynner vel voksenlivet. Det er som foreldrene mine sa til. meg; «På din neste runde dag fyller du 30». Wow, takk, nå føler jeg meg allerede gammel, men jeg er den samme hahah, er ingenting som har endret seg på et døgn.

 

I tillegg har jeg hatt to fotoshooter de to siste ukene. I dag var vi ute, og det var utrolig kaldt fordi det blåste en del. Men det var verdt det, for jeg tror resultatene ble ganske bra. Den jeg hadde forrige uke var i et fotostudio, noe som var min første fotoshoot i studio. Det var veldig kjekt og Hans Christian som er fotografen er utrolig flink. Jeg legger til en liten smakebit av bildene fra fotostudioet, men holder igjen litt så jeg kan gi dere et fullt bildedryss sammen med bildene vi tok i dag.

 

Enjoy <3

Fotograf

Navn: Hans Christian Haakonsen

Instagram: @hchaakon

 

God helg alle sammen. Husk å slappe av og gjøre noe kjekt som gir deg glede og energi til å starte neste uke!!

 

Følge meg gjerne på mine sosiale medier.

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Send meg gjerne en melding!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobil: 41277621

  321 Hits
321 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på