fbpx

Knarvik Senter med spennende prosjekter!

200698195_2512323165579817_327590627512997543_n Foto: Tatt fra SenterAvisa

(annonse)

 

Hei alle sammen!

Nå er det bare 6 dager til sommerferie og jeg håper dere gleder dere like mye som meg.

Knarvik Senter har også gjort seg klar for sommer og har flere glade nyheter å komme med! SenterAvisa er for eksempel nylig kommet ut. Og som modell for magasinet har jeg fått prøve på mye forskjellig for å ta bilder i. Det er utrolig gøy å få leke med forskjellige stiler og produkter fra ulike butikker. Jeg syntes det var ekstra gøy med hatten jeg har på på side 39 i avisen. Den kan du kjøpe hos Cubus for bare 199 kr. Jeg er også stor fan av antrekket jeg går i på forsiden!

Foto: Tatt fra Knarvik Senter

Link til SenterAvisa til Knarvik Senter finner du her

 

 

Lørdag 19. juni arrangerer også Knarvik Senter Barnas Sommerfestival. Der arrangeres det endelig konsertert for barn, og dere får møte Milla og Milius som er KnarvikMilas nye maskoter. Det er også mange andre spennende aktiviteter det er verdt å få med seg. 

Mer informasjon om hva som skjer denne dagen kan du finne her

 

 

Og de voksne kan også glede seg, for Knarvik Senter trekker en heldig vinner av en båt til en verdi av 192 500kr! Så meld deg inn som kundeklubbmedlem og vær med i trekningen.

Alt du trenger å gjøre etter å ha blitt medlem er å handle i fire forskjellige butikker i Knarvik Senter mellom 16. juni og 31. august. Ta turen innom i sommer og sjekk ut nyhetene! Så kanskje vi treffes?

Mer informasjon om båten kan du finne her

Foto: Tatt fra Knarvik Senter

 

Følg også Knarvik Senter sin Facebook side og Instagram  for jevnlige oppdateringer!

 

Jeg ønsker alle dere lesere en fin uke og en fantastisk sommer. Nyyyt!!!!

 

 

Følg meg gjerne videre på Instagram 

 

 

  175 Hits
175 Hits

Å finne styrke i motgang

IMG_20210303_003537 Foto: Hans Christian Haakonsen

Hei alle sammen!

Jeg har lenge tenkt på om dette er noe jeg har lyst til å skrive om og ta opp her. For jeg ønsker ikke at dette skal definere meg eller være noe jeg kan spille på for å få ekstra oppmerksomhet. Likevel har jeg innsett at det i så stor grad har gjort meg til den jeg er, at jeg ønsker å ta det opp.

 

Jeg har diabetes type 1.

 

Jeg har hatt det siden jeg var 4 år gammel, og det er absolutt ikke noe jeg prøver å skjule. Noen av dere har kanskje allerede skjønt det, mens andre har lurt på hvorfor jeg har en hvit dings på armen på noen av bildene som ligger ute på bloggen. Den har jeg for å gjøre det lettere å følge med på blodsukkeret mitt. Da kan jeg scanne med mobilen og få opp verdier i stedet for å måtte stikke meg i fingeren hver gang.

 

Foto: Raymond Jocson

 

Noen lurer sikkert på hvorfor jeg ikke da har valgt å ha kroniske sykdommer som min hjertesak. Det er fordi at selv om det er en sak jeg brenner for, er ikke sykdommen det viktigste i livet mitt. Jeg ønsker likevel å være åpen og opplyse fordi jeg vet det er mange som ikke har det like bra som meg med sin diabetes.

 

Jeg har vært så heldig at jeg har foreldre og annen støtte som alltid har kjempet for at jeg skal leve et helt normalt liv. De har hjulpet meg til å være et helt normalt barn med like lite bekymringer som alle andre barn. I tillegg er jeg ekstremt heldig som bor i Norge hvor vi får mye støtte, godt utstyr og bra oppfølging. Hadde jeg bodd i et U-land hadde livet mitt virkelig vært komplisert, og hjertet mitt blør for de som ikke får tak i eller har råd til livsviktige medisiner. Det er lett å klage og ta som en selvfølge at en har et godt helsevesen i landet. Dette er slett ikke en selvfølge. Av og til må en stoppe opp og se seg litt rundt om i verden.

 

Selv om jeg lever godt med diabetes kan jeg jammen si at livet mitt er en berg-og-dalbane. Slik ser appen på telefonen min ut, og jeg får opp en graf som viser hvordan blodsukkeret har vært det siste døgnet. Nå avslører jeg virkelig meg selv her hahah. Håper ikke legen ser dette;) Neida, det går bra!

 

Selv om jeg nærmest har hatt en normal oppvekst, har jeg likevel måtte kjempe noen ekstra kamper. Jeg har aldri hatt valget om å stå opp og ikke ta den kampen i dag. Jeg har også selv alltid vært opptatt av at diabetes ikke skal sette en stopper for meg. Dette har ført til at jeg har vært på flere friidrettsstevner og løpt 60 meter med 2,6 i blodsukker, eller hoppet høyde med 18,0 i blodsukker. Jeg har selvfølgelig kommet på siste plass og vært langt bak personlig rekord i disse tilfellene, men jeg har fullført. Jeg vet inni meg at det er en seier i seg selv og jeg har vunnet over alle da jeg klarte å få et resultat på disse dagene. 

 

 

Det viktigste dette har lært meg er at man må konkurrere mot seg selv og ikke sammenligne seg med alle andre. For vi har alle forskjellige grunnlag og utfordringer. I tillegg må man se mulighetene i livet og ikke begrensningene. Alle de ekstra kampene jeg har vunnet har gjort meg litt sterkere med enda mer pågangsmot. Alle har sine egne utfordringer, og man kan selv velge hvordan man vil takle dem. Møter man veggen kan man velge å stoppe og gå tilbake, eller man kan finne en vei rundt. Jeg tror også denne synsvinkelen har gjort at jeg klarer å ha det så fint til tross for en til tider krevende sykdom.

 

Jeg må ærlig si at det mest irriterende med å ha diabetes for meg er at jeg på sommeren får skille etter blodsukkermåleren jeg har på armen hahah.

Tusen takk for at du tok tiden til å lese dette<3

 

 

 

Ønsker du å lære mer om diabetes kan dere gå inn på Diabetesforbundet sin nettside. Eller selvfølgelig spørre meg. Kontakt meg gjerne på Facebook eller Instagram. Link finner dere under. Og dere kan også kommentere på dette innlegget.

 

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telefon; 41277621

  1359 Hits
1359 Hits

Presentasjonsblogg - Elida

189919721_591787835059591_5266679830474413617_n Foto: Raymond Jocson

Hei alle nydelige mennesker!

Etter mye jobb ble endelig bikinibilder og introduksjonsvideo publisert i går. I dette innlegget skal jeg skrive litt om meg selv og min reise i Miss Norway 2021. Jeg skal også presentere mine hjertesaker og sponsor. 

 

Hei, mitt navn er Elida Svellingen Svendsen. Jeg er 20 år og kommer fra og bor i Knarvik. Knarvik er et tettsted med under 6000 innbyggere, som ligger 30 minutter med bil nord for Bergen Sentrum. Jeg er veldig sta og har et høyt konkurranseinnstinkt. Dette har gjort meg løsningsorientert og standhaftig. Jeg liker ikke å gi opp og jeg vil helst klare alt på egenhånd.

Dette er meg!

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Mine interesser

Jeg interesserer meg særlig for hunder og trening, men venner, kunst, reising og naturen er også veldig viktige deler av livet mitt. Jeg trives best når jeg er på friidrettsbanen, på fjellet, i båten eller på meningsløse kjøreturer med venner med musikk og samtaler om livet. Jeg jobber nå på en barneskole og i en proshop på en golfbane. Jeg elsker å få muligheten til å snakke med mennesker i alle aldre, og det gir meg så mye energi å kunne hjelpe andre.

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

Jeg meldte meg på Miss Norway 2021, fordi jeg ble oppfordret av en venninne til å gjøre det! I starten var det et lite sjokk, men etterhvert begynte jeg å stortrives med alt arbeidet. Det har gitt meg et mål å jobbe mot og en grunn til å snakke ut om saker jeg brenner for. I tillegg har konkurransen fått meg til å gå ut av komfortsonen min utallige ganger og jeg har utviklet meg veldig mye som person. Å spille inn en video om meg selv, eller ha fotoshoot i bikini er noe jeg aldri hadde mestret bare for noen måneder siden!

Her kan dere se videoen.

 

Foto: Raymond Jocson

Foto: Raymond Jocson

 

Min Reise i Miss Norway 2021

Miss Norway har gitt meg opplevelser og erfaringer jeg aldri ville vært foruten. Jeg har fått oppfylle drømmen om å prøve meg som modell og jeg har virkelig fått opp øynene for frivillig arbeid. Jeg har innsett hvor viktig det er at noen gir av tiden sin for å hjelpe andre, for det gjør virkelig en stor forskjell. Jeg har fått øve mye på skriving og jobbet med både sponsorer, presse og frivillige organisasjoner. Dette er erfaring jeg alltid kommer til å ta med meg og få bruk for. 

Og jeg har ikke minst tatt mange kule bilder!

Foto: Raymond Jocson

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Presseoppslag

Her er lenker til noen av presse oppslagene mine:

 

https://www.nordhordland.no/elida-19-fra-nordhordland-deltek-pa-miss-norway-2021-ei-drastisk-karriereendring/s/5-33-428605?&session=8b09d997-e99f-4dda-a9bc-c441bec3fc38 

https://www.nordhordland.no/elida-fra-nordhordland-er-eit-steg-narmare-a-bli-miss-norway-eg-har-komme-meg-ut-av-skalet-mitt/s/5-33-441728?&session=d685a0d7-5095-422f-bac8-e0a987fe8888 

https://www.strilen.no/kultur/i/8699ox/elida-19-startar-modellkarrieren-med-miss-norway 

 

Hjertesaker

Mine hjertesaker er dyrevelferd og menneskerettigheter. Disse to sakene går litt inn i hverandre fordi jeg generelt mener at et liv, liten eller stor, har betydning og fortjener en rettferdig sjanse i livet. Jeg mener at alt liv skal respekteres og man må stå opp for dem som av ulike grunner ikke klarer det selv. Retten til utdanning, et privatliv og ingen diskriminering er menneskerettigheter som er ekstra viktige for meg. 

 

Sponsor

Jeg er også så heldig at jeg har fått meg et sponsor. Jeg er stolt over å kunne si at jeg har et samarbeid med Knarvik Senter. Også her har jeg fått mye erfaring, hvor jeg har fått prøve meg som modell for SenterAvisa og vært med på den offisielle åpningen av stolpejakten som støtter Krafttak Mot Kreft.

 

Takk til dere som tok dere tiden til å lese. Håper dere får en fin helg videre, så hører dere snart fra meg igjen<3

 

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier

Instagram her 

Facebook her 

 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telefon; 41277621

 

  506 Hits
506 Hits

Bikinibilder til finaleuttaket

187990149_1198899010575319_7999943881307455282_n

Hei igjen!

Jeg har nettopp postet presentasjonsvideoen vi skulle lage om oss selv til finaleuttaket, og her kommer bikinibildene som også skal inn. Link til presentasjonsvideoen finner du her.

Bildene er tatt av Raymond Jocson. Instagrammen hans kan dere finne her. Raymond er utrolig flink og jeg har hatt flere fotoshooter med han før. Vi tenker veldig likt og jeg elsker stilen hans.

Bildene tok vi på stranden i Nipedalen i Bergen. Siden jeg bor i Bergen har jeg vært veldig uheldig med været på alle mine fotoshooter, og da mener jeg alle hahah. Det har stort sett vært 3 grader med regn og vind, selv om det var meldt fint vær. Denne gangen var det også meldt fint vær, men da jeg gikk til bussen måtte jeg ta opp paraplyen, så mye regent det. Men akkurat i det vi kom frem til stedet dukket solen opp og ble værende. Takk, sier jeg bare! Solen varmet godt siden jeg bare sto i bikini.

Vi fikk så mange bra bilder at jeg nesten ikke klarte å bestemme meg. Jeg har derfor tatt med maange bilder. Jaja, bedre med for mye enn for lite, ikke sant?

Men nok mas nå. Her kommer bildene. Enjoy!!

 

 

Tusen takk for all støtte jeg har fått hittil i konkurransen! Håper det blir en fortsettelse<3

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du elle din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telfon; 41277621

  237 Hits
237 Hits

Presentasjonsvideoen er klar

150233858_533970247549896_3110162701352053103_n Foto: Hans Christian Haakonsen

Æææ, dagen er her!!!

Har planlagt dette såå lenge og lagt ned mange timer arbeid i dette. I dag er fristen for å levere inn presentasjonsjonsvideo og bikinibilder til finaleuttaket og alt er endelig klart.

Da jeg skulle begynne å planlegge videoen klarte jeg ikke å finne ut hvor jeg skulle begynne engang. Etter mye titting på tidligere deltakeres videoer klarte jeg å skape en ide om hva jeg ønsket å fortelle og vise. Vi startet å filme i Tjorehagen som er en nydelig rhododendronhage på Sæbø, like utenfor Knarvik. Deretter filmet vi på Knarvik Stadion, Frekhaug kai med Nordhordlandsbroen i bakgrunnen, og avsluttet i Bergen Sentrum. 

Her kan du se videoen!

 

 

Jeg må si tusen takk til de fantastiske vennene mine som har satt av flere timer til å hjelpe meg. Jørgen Rud sto for utstyr og filmet. Vi hadde det så kjekt og han sørget for å gjøre meg komfortabel foran kamera. Hilde Medaas fungerte som en assistent/regissør. Hun passet på alle detaljer og var et godt tredje par med øyne som kunne se nye ideer. Og til slutt Kassandra Strømseng som har hjulpet meg med å redigere videoen. Hvor utrolige venner har ikke jeg?

Håper dere liker videoen<3

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telefon; 41277621

  241 Hits
241 Hits

Tips til treningsøkter alle kan gjennomføre.

Det er fredag og langhelg folkens! Hva er bedre enn å ta en treningsøkt hvis du kjeder deg i helgen?

Jeg har samlet mine fire favoritt treningsøkter med lav belastning som alle kan gjennomføre. Jeg er selv ikke særlig glad i det å løpe kilometer etter kilometer, og det kan også være ganske belastende hvis man sliter med skader i legger, knær eller rygg. Derfor har jeg funnet noen økter hvor man ikke må løpe alt for langt for å få seg en god økt. 

Først vil jeg bare si at det jeg liker aller best med trening er at det gir meg utrolig mye glede og energi. Det å ha kjenne at kroppen brukes og man stadig blir sterkere er den beste følelsen jeg kan ha. Og så elsker jeg å bli svett og sliten da, hahah. Det er kanskje ikke alle som gjør, men det er fullt lov. Man må ikke gå i kjelleren hver gang. 

Styrkeøkt med ti ulike øvelser. Her kan man enten velge et høyt tall med repetisjoner og fokusere på å gjennomføre det, eller velge lavere og prøve å utføre så fort som mulig. Det kan være alt mellom 30 og 100 repetisjoner på hver øvelse. Akkurat nå ligger jeg på 40 og gjennomfører på 12 minutter. Perfekt hvis man vil ha en rask økt. Her er øvelsene: 

Knebøy

Situps

Burpees (ja de er knekken)

Jump squats

Spark i rumpen

Shoulder taps

Høye kneløft

Side Lunges

Jumping jacks

Push ups

Dersom dere lurer på hvordan dere utfører noen av øvelsene kan dere raskt søke dem opp på nettet, eller sende en melding til meg/ kommentere dette innlegget, så kan jeg forklare<3

 

Motbakkeløp. Grunnen til at jeg liker bakkeløp er at man kan legge dem opp så forskjellig og det er mindre belastende enn på flatt underlag. Man kan løpe i slakk bakke, eller bratt bakke. Så kan man løpe på tid eller distanse og regulere fart etter det. I mine pauser pleier jeg som oftest å bare gå ned bakken igjen. 

Eksempler: Løpe i slakk bakke i 1 minutt, med 6 til 10 repetisjoner.

Pyramideløp hvor man løper 40-60-80-100-80-60-40 meter. Dersom du føler deg i ekstra god form kan du også ta 5 min pause og gjøre serien én gang til.

50 meter i bratt bakke, med 10 repetisjoner og 5 min pause halvveis. Jeg liker veldig godt denne økten, for da løper jeg så fort jeg klarer og man får virkelig kjenne på at beina jobber. 

Trappetrening. Når jeg trener trappetrening er det for det meste for å trene spenst og hurtighet, men man kan også finne en lenger trapp og trene kondisjonen her også. I små trapper kan man jobb med mindre muskelgrupper og sprinte, små hopp med samlede bein, hinke og hoppe over så mange trinn om gangen som man klarer. I større trapper jobber man med større muskelgrupper og man kan også løpe opp og gjøre ulike varianter av å gå og hoppe opp og ned. Her finnes det masse inspirasjon på nettet, eller dere kan kontakte meg for flere øvelser.

 

Fjelltur. En god gammeldags fjelltur er alltid strålende for helsen. Jeg prøver å legge inn to fjellturer i uken. Det er svært lite belastende, men likevel trener man både styrke og kondisjon. Sett gjerne opp farten og kanskje prøv å jogge deler av turen dersom du klarer det for å få opp pulsen litt. Det jeg liker best med fjellturer må likevel være det å nyte den nydelige naturen vi har i Norge, og kunne tilbringe litt tid med eventuelt venner, familie eller hunder uten å stresse med mobiler og sosiale medier. 

Andre alternativer kan være å stå på ski/rulleski, svømme, sykle, ro, klippe plenen. All bevegelse er bra, så ikke stress for mye med det!

Håper dette ga dere litt inspirasjon til å komme dere ut og ta en treningsøkt. Husk på at du trener for deg og din egen helse<3

 

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier.

Instagram her 

Facebook her 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telefon; 41277621.

 

 

 

  179 Hits
179 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på