fbpx

Starten på min framtid

Starten på min framtid

photo by Tom Sigurdsen

WOW nå nærmer finalen seg, og det er kun 5 dager igjen til Misse finalen! 

 

Nå har tiden gått så fort at jeg selv ikke kan tro at det er så nærme finalen! Jeg husker jeg var så glad da jeg fikk første mail om min deltakelse og nå går ting bare sin veg i full fart og allerede er jeg i finalen. Det har vært så gøy å være med på dette her hittil. Det har tatt fokuset mitt bort fra mye de siste månedene men absolutt verdt, for jeg vet godt selv at det er dette jeg vil og ønsker å fortsette med. Det er utrolig tungt å fokusere på skole, misse konkurranse og jobb samtidig har jeg kjent på meg. Det har vært veldig tungt, men alikevel har jeg prøvd mitt beste å stå på og ikke gi opp. Jeg har vært med på så mye gjennom denne konkurransen, blant annet jobbet med veldedighet, intervjuer, radio, masse photoshoots i Hamar og i Oslo, trening/ showwalk trening og masse jobbing!

Jeg har lært så mye gjennom denne konkurransen. Jeg føler jeg har blitt sterkere, modigere og rett og slett en bedre person. Jeg kjenner meg selv igjen mer og funnet ut hva jeg faktisk liker og jobbe med og ikke, og hva jeg er flink til gjennom denne tiden. Nå blir det bare siste innspurt!! Brukte siste måneden for å lete etter min finale kjole, var kjempe gøy og spennende og lete etter å finne. beste av alt var da jeg fant '' the one and only'' :) Nå er det Under 1 uke igjen og jeg gjør meg klar med  litt innkjøp og hardere trening til finalen :)

Gjennom tiden fram til nå, håper jeg at jeg også har klart  å imponere dommerne. En solid finalist med 150 påmeldte i konkurransen, slått ut 40 semifinalister og 12 finalister igjen nå.  12 vakre misser skal ha full show søndag kveld !! Wihaaa!

Dette er bare starten på min framtid og konkurransen er en stor del av det! Husk å stemme på meg siste uka nå. Om du ønsker å støtte meg videre kan du sende sms MISSU 6 til 2160. 7 kr pr sms ♥

b2ap3_thumbnail_ok.jpg

Photo by Lewzhay

1927 Hits

har du fått sett de siste bildene ? sjekk ut video'n her!

har du fått sett de siste bildene ? sjekk ut video'n her!

Heisann! 

Jeg ville oppdatere profilen min litt, så tok enda en fotoshoot. Jeg tok meg turen til Oslo igjen for å ta nye bilder. Jeg er veldig glad i å ta bilder i foskjellige location og antrekk. Så tenkte å vise dere denne gangen litt forksjellige bilder som jeg har tatt med Lewzhay. En liten oppsummering av det jeg har vært igjennom. 

For å ikke glemme å nevne finalen som er snart, JEG HAR KJØPT KJOLEN MIN, og gjett om jeg gleder meg til å ta på meg den. Jeg gleder meg utrolig mye til finalen, dette har jeg ventet lenge på. Dommerne kan bare GLEDE seg. :) 

Jeg prøvde å være litt kreativ og lagde fremvisning i en video av alle bildene. Kortere og morsommere med musikk. For meg som elsker musikk gir det en helt annen opplevelse av bildene. 

 

Photo's by Lewzhay 

 

 

 

 

 

 

1609 Hits

Slik kan du stemme på meg til finalen

Slik kan du stemme på meg til finalen

Foto: Tom Sigurdsen

Heisann! 

Da er det ikke lenge til det er finale, og jeg gleder meg sånn. Nå har jeg sett på kjoler i 1 måned tror jeg uten å klare å bestemme meg. Jeg er kan være litt kresen når det kommer till sånt, for jeg vil ha en spessiel som er litt unik, elegant og fint. Jeg har ikke funnet den kjolen enda. Jeg er fortsatt på leting og skal finne en veldig fin til slutt som er perfekt! Jeg håper dere gleder dere like mye som oss til finalen. Jeg tror vi alle finalistene gleder oss til å gå på scenen og bare stråle i alle de fine kjolene våres!

b2ap3_thumbnail_11263806_837057256329878_876776709_n.jpg

 

Nå er finalen er ganske nærme så jeg trenger enda flere stemmer for å kunne nå toppen. Hvis du vil hjelpe meg til å nå toppen og er din favoritt, kan du stemme på meg ved å sende MISSU 6 til 21 60. det koster 7 kr pr sms, MEN du kan stemme så mye du vil. :) 

 

Idag skal jeg også ta fotoshoot ute, bildene kommer nok om ikke så lenge og skal legges ut her på bloggen. Håper dere har hatt det fint nå i de sommerdagene som har vært, og ha fortsatt fin dag videre! Kommer tilbake med bildene!

-Fatimah

 

1687 Hits

øver for å stråle på scenen

øver for å stråle på scenen

Foto: Jan morten (Hamar Dagblad)

Hei alle vakre lesere! 

Nå har tiden min gått ut på kulturhuset, for å kunne øve der. Et par ganger har jeg fått låne dansesalen til å kunne øve til min finale i slutten av august. Jeg har hittil fått øvd på

  1. kunne gå i heler
  2. få balansen i høye heler
  3. smile, se bra ut samtidig som du holder balansen
  4. koreografiene vi har fått (sport, casual, cocktail, bikini og aftenkjole) 
  5. STRÅLE PÅ SCENEN!!! 

Jeg har øvd på dette som skal gå ALT I ET. Det er vanskelig til å begynne med, men det kommer av seg selv etterhvert der det virker ganske lett. Det sies at kulturhuset blir stengt i sommer, men skal prøve å få ny avtale og snakke med selve lederen der, så jeg krysser fingrene for å få lånt den MEEER. øvelse gjør mester, right? :) 

b2ap3_thumbnail_Bilde19.06.152C16.15.20.jpg

Sist gang jeg var på kulturhuset som var på fredag, kom Hamar Dagblad innom og intervjuet meg. Han som intervjuet meg begynte å le da han så meg og spurte hva jeg gjorde her alene i en dansesal, så ENSOMT det så ut. Jeg lo tilbake og fortalte at dette syntes jeg var gøy, og at jeg øvde til min finale. 

Du ser en blid fatimah på video, Les artikkelen HER 

Remember to help me following my dreaaaam! ----- >  Send MISSU 6 til 2160. 7 kr pr sms. Takk <3

 

-Fatimah ♥

 

 

1700 Hits

Im proud. Now, lets work!

Im proud.  Now, lets work!

FOTO/BILDENE: KNUT YRVIN

Heisann! 

Nå sitter jeg her i senga og er glad mens jeg skriver dette. Jeg har opplevd så mye fint gjennom denne konkurransen. Det nærmer seg finalen nå og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til finalen samtidig som jeg har sommerfugler i magen av å tenke på det bare. Jeg gleder meg sååååå mye til finalen, til å gå på scenen, gå showwalk og introdusere meg selv til dommerne. Jeg elsker musikk og bare å gå showwalk til musikken er så herlig. Denne konkurransen har passet meg og jeg er så glad for å ha opplevd dette. Nå setter jeg STOR fokus på sponsorer. Som jeg skrev tidligere, så er skolen ferdig straks. Dette er siste uken jeg har skole, så er jeg ferdig med alt av prøver og eksamen. Nå har jeg hele sommerferien til fokus på kun EN ting. Denne konkurransen. Im proud!! Now... let's work even harder! 

b2ap3_thumbnail_P1400946.JPGb2ap3_thumbnail_P1420614.JPG

Beautycampen på lørdag var helt fantastisk. Jeg fikk ganske vondt i føttene, men jammen meg verdt det! 6 timer med showwalk kurs, også gå parade i Oslo i 14 cm høye heler. kjente føttene mine begynte å dø etterhvert... men jeg klarte meg fint, og det var kjempe gøy. Folk tok bilder av oss og syntes dette var morsomt å se på! Det var veldig hyggelig å møte ALLE finalistene nå.

b2ap3_thumbnail_P1430403.JPG

Her er vi å spiser middag på SABAKI. 

13 finalister- herlig gjeng! 

b2ap3_thumbnail_P1430150.JPG

 

MASSE Å SE FRAM TIL VIDERE ALLE SAMMEN!!! GLED DERE! 

-Fatimah

 

Husk å stemme på meg videre til finalen. Det gjør du ved å sende MISSU 6 til 2160. 7 kr pr sms. Stem så mye du vil og kan! <3 <3

1941 Hits

Beautycamp på lørdag

Beautycamp på lørdag

Heisann alle sammen! 

Snart er skolen ferdig, sommeren er på veg og beautycampen nærmer seg mer og mer. Jeg gleder meg til alt dette og bare slappe av å kose meg. Når skolen er ferdig, blir det mindre stress mot finalen. Jeg kan fokusere ENDA mer på konkurransen som vil gi bedre resultater av meg videre også. Jeg er full av energi som alltid, og er ofte rastløs. Jeg liker å være opptatt å  ha noe å gjøre. Denne sommeren er perfekt for meg. Blir veldig mye jobbing på Peppes og selvsagt konkurransen. Jeg kommer til å ha noe å gjøre uansett om jeg ikke er med venner eller jobber, for jeg er med i en veldig gøy å spennende konkurranse. Miss Universe er i tankene mine HVER DAG, bare for å nevne det. Konkurransen er veldig krevende og litt vanskelig å skaffe sponsorer. Jeg jobber videre med det å håper at jeg vil få noen som vil hjelpe meg videre mot denne konkurransen. Jeg kommer til å gjøre en god jobb for mine samarbeidspartnere og prøver å jobbe med innlegg,video og bilder. Finner alltid på noe kreativt. 

Idag starta min tverrfagelig eksamen som skal leveres imorgen og presenteres på onsdag, Så nå skal jeg fokusere på denne oppgaven de to dagene som kommer, så skal jeg glede meg videre til beautycampen den 13.juni som er nå på lørdag.  

Jeg håper alle har hatt det fint som meg! Nå kommer sommeren og sola skinner ute. kos dere i finværet! 

 

-Fatimah 

 

 

1505 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på