fbpx

Mitt navn er Ina Kollset, jeg er 20 år gammel og går 2. året på sykepleien. Planen min er å videreutdanne meg til å bli jordmor. Ved siden av studiene jobber jeg i en bolig for funksjonshemmede, og syntes det er en veldig givende jobb. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og er glad i utfordringer. Følg meg gjerne på reisen min i Miss Norway 202...0. More

Min ambisjon

Inakollsetdm

Foto: Ina Kollset

Hei fine dere!

Jeg har lenge hatt en stor drøm og ambisjon om å jobbe for leger uten grenser som ferdig utdannet sykepleier, og senere jordmor. Jeg støtter arbeidet de gjør fullt ut, og det er noe jeg vil være en del av. Jobben de gjør er så utrolig viktig! Krig og konflikter får ofte alvorlige kosekvenser for de menneskene som bor i områdene det oppstår i. Leger uten grenser er helt upartiske og nøytrale, og er på plass i krisetilfeller hvor de trengs som mest. Når det oppstår katastrofer som for eksempel orkaner, flom eller jordskjelv, er leger uten grenser raskt på plass. Leger uten grenser hjelper også de som lider av dødelige epidemier. I landene leger uten grenser holder til, finnes ikke alltid livsviktige medisiner eller ressurser, og mennesker kan dermed dø av noe vi her i Norge ville overlevd av.

Arbeidet leger uten grenser gjør, er noe som engasjerer meg i stor grad. Det at så mange mennesker er villige til å dra ut i områder det er krig eller katastrofer, for å redde liv, syns jeg er fantastisk, og noe jeg vil være en del av. 
 
 
Dette er min hjertesak fordi jeg mener det er så viktig å kunne være nøytral i den verden vi lever i i dag. Slik er det også i min jobb som fremtidig sykepleier. Alle skal ha rett på lik helsehjelp uansett hvem de er, eller hvor de bor. 
 
Hvordan har leger uten grenser mulighet til å rykke så raskt ut ved katastrofer?
Det er ved hjelp av økonomisk støtte. Det bidraget benyttes til at mennesker over hele verden får tilgang til livreddende helsehjelp, og det er ingen krav til hvor mye du vil støtte med. Dette velger du helt selv, og er det en måned du ikke har mulighet til å støtte er det også helt greit.
Jeg har støttet leger uten grenser hver måned i to år, og kommer absolutt til å fortsette med det lenge. Kunne du tenke deg å bidra? Klikk HER for å komme til nettsiden. 
 
 

'

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina kollset - veien til Miss norway 2020

  82 Hits
82 Hits

Nytt presseoppslag

76747575_2092049704437486_6469447115557830656_n

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

For noen dager siden hadde jeg enda et presseoppslag, hvor vi snakket om at jeg var tatt ut til semifinaleuttaket. Jeg ble også spurt litt om hva jeg driver med ved siden av deltagelsen, og hva som er mine ambisjoner. Jeg fikk snakket om at jeg har en ambisjon om å jobbe for leger uten grenser, og hvorfor jeg støtter arbeidet de gjør. Er veldig fornøyd med hvordan intervjuet ble, og det er alltid like stas å se seg selv i avisen. 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway

  77 Hits
77 Hits

Avisintervju

83544144_606477626578580_2813863736828231680_n

 

For noen dager siden når semifinaleuttaket ble klart, ble jeg intervjuet av en hyggelig journalist fra Moss Dagblad. De skrev også om meg da det var klart at jeg var trukket ut til førsteuttak. Jeg syns det er spennende med intervjuer, og gleder meg masse til veien videre i konkurransen. Intervjuet kom i avisen i dag. Det er gøy å ligge så høyt oppe på poenglisten, og jeg håper å holde meg der hele veien til en evt finale.

Veien videre nå blir et catwalk kurs i Mars hvor jeg møter de andre jentene, samt en presentasjonsvideo som skal leveres før finaleuttak i april. Gleder meg masse til alt som skjer fremover, og skal gjøre mitt beste for å nå finalen. 

 

  126 Hits
126 Hits

Presseoppslag

smaalene-avis

Hei fine dere!

De siste dagene etter at semifinaleuttaket ble klart har jeg hatt en del avisintervjuer. Det er utrolig spennende, og jeg elsker at jeg får muligheten til å uttrykke det som er viktig for meg, og la folk bli kjent med meg og min deltakelse. Saken er + og kan leses HER. Legger ved et utdrag av artikkelen nedenfor. Videre er jeg utrolig spent på catwalk kurs i mars, og ikke minst det å bli kjent med de andre jentene. 

Trenger du markedsføring? ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  128 Hits
128 Hits

Semifinalist i Miss Norway

vv1

Foto: Helene Abildsnes

Endelig er semifinaleuttaket klart, og jeg er utrolig glad for å kunne fortelle at jeg kom videre! Dette er en så spennende reise, og jeg er så glad for å fortsatt være en del av dette. Jeg er nå ett steg nærmere drømmen min, om å få representere Norge i Miss Universe, og å få være en god rollemodell for landet mitt. Av over 100 påmeldte, er vi nå 18 jenter som kom videre til semifinaleuttaket. Videre nå blir det catwalk kurs i Mars, noe som jeg ser veldig frem til! Catwalk coach Klara Szalai er utrolig dyktig, og flink til å lære bort. 

Nå skal jeg fortsette å jobbe frem mot finaleuttaket, og etterhvert lage en presentasjonsvideo som skal leveres i midten av april. 

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  172 Hits
172 Hits

Presseoppslag og semifinaleuttak

Inakollset

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

Nå er jeg så utrolig spent på semifinaleuttaket i Miss Norway som skal være i dag. Jeg krysser fingrene for meg selv, og alle de andre deltakerne, og er så spent på å se hvem som går videre! Jeg håper jeg får muligheten til å være med videre i denne fantastiske konkurransen, og kommer til å fortsette å jobbe for å nå mine mål.

Jeg har også fått et presseoppslag i S24 etter at jeg var i Kristiansand i helgen. Der ble det skrevet litt om vår regjerende Miss Norway, hva vi gjorde i Kristiansand, og litt om semifinaleuttaket som nærmer seg.

Hele artikkelen kan leses HER.

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - veien til Miss Norway 2020

  134 Hits
134 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på