fbpx

Hei! Velkommen til min blogg her hos Miss Norway. 

Jeg har vært på Podcast!

-Podium-

Hei alle sammen!

Siste innspurt nå! Jeg vil starte meg å si tusen takk til alle som støtter meg, alle som leser bloggen min, alle som har stemt, og ikke minst alle som ønsker meg vel i denne prosessen. For meg har dette vært livsendrende og jeg har funnet ut at prosessen og alle aktivitetene var og er destinasjonen. Jeg føler jeg har gått fra sort til hvit, og har kommet ut av min egen litte ungdoms-bobble. Nok om det!

-Fotot: privat-

Jeg har nemlig vært på podcast, noe som har vært utrolig kult.

Ta en titt her:

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lots of love- Lea Stefine

  329 Hits
329 Hits

Fantastisk dag hos Paulus kirke!

 -Frivillig arbeid- 

Hei alle sammen! I går var det en aktiv dag. Jeg fikk både hatt møte med to mulige spons, jobbet frivillig og vært med på podcast!  Jeg ser på meg selv som meget heldig, som får mulighet til å utvikle meg selv med så mange mennesker! Miss Norway har vært en fantastisk opplevelse, og ikke minst en videre utdanning for unge jenter, som ønsker å ta livet på alvor! Husk at det er mulig å melde seg på til neste år!!

 

-Foto: privat-

Min dag hos Paulus kirken var utrolig hyggelig, jeg var frivillig kirkevert, og fikk derfor mulighet til å snakke med utrolig mange forskjellige type mennesker. Dette var noe av det som fasinerte meg nest! Jeg synes det er utrolig kult at en kirke er såpass liberale i tankegangen sin, her står man med åpne armener uavhengig av religion, etnisitet eller legning. Her er man alltid velkommen, uansett hva. Her er link til nettsiden deres, de har mange spennende og inkluderende arrangementer og det er virkelig verdt å følge med på dem! https://kirken.no/ps

 

-foto:privat-

Det er viktig å nevne at Paulus kirken ikke stiller krav til din tro, og om du er troende eller ikke, her handler det om å være seg selv, og bli respektert for det. Under min dag som kirkevert, fikk jeg lov til å snakke masse med de som kom på åpen dag. Åpen dag vil si at kirken står åpen for de som måtte ønske å komme innom.

-Foto: lånt fra Paulus kirke sin instagram- 

Det kan være på man vil ha en stille stund, snakke med noen, være sammen med noen, tenne lys eller rett og slett bare se på kirken og få en kopp med kaffe, og kjeks. Jeg setter veldig pris på at kirken stod åpen for meg, og at jeg fikk jobbe en dag hos dere, jeg kommer gjerne tilbake!! Dette var hyggelig, og jeg overraskes igjen og igjen, over gleden jeg føler på av å jobbe frivillig, det å gi et andre et smil på munnen betyr faktisk så utrolig mye, og ikke minst gir det meg så mye glede tilbake. Tusen takk for meg!

 

-Foto: privat-

Jeg vil minne alle myndige på at det er kirkevalg nå, det er viktig å bruke stemmen sin, for store endringer kan skje dersom man ikke gjør det. Kanskje noe man ikke ønsker, da er det spesielt godt å vite at du et delaktig i samfunnet vårt, og gir dine meninger.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lots of love- Lea Stefine

  277 Hits
277 Hits

Det Norske skolesystem gjorde meg til en skoletaper

- Skole//hjertasak- 

Hei alle sammen, om noen dager er det finale i Miss Norway, og det er fortsatt mulig å få tak i billetter dersom det skulle vært ønskelig. Da er det bare å kontakte meg for hjelp, så skal jeg veilede for det!

-Foto: Daniel Milla/ MissNorway org- 

Om ikke lenge etter er det skolestart for mange, og dette kan være både skummelt og bra! Det er nye prøvesituasjoner, og mye nytt fagstoff som skal inn på kort tid. Jeg tenkte å dele med dere min historie, som jeg har opplevd at det er flere som kjenner seg igjen i, og at dette kan være en betryggende sannhet å vite. Jeg velger å dele med dere, fordi at jeg ønsker å vise at det er mulig, å gjøre det som kanskje føles som umulig.

-Foto: Daniel Milla/ MissNorway org- 

Som nevn tidligere er jeg meget opptatt av menneskeverd, etikk og miljø. Av den grunn ser jeg på skolen som en av de viktigste plattformene for å arbeide mot et bedre Norge, ikke minst en bedre verden.  En av mine store forbilder er Malala Yousafzai, som jeg mener har mange gode poenger når det kommer til skole, menneskeverd, etikk og miljø. Skolen er en plattform for å utvikle neste genrasjon, og det er nettopp hos dem fremtiden ligger. -"One child, one teacher, one book, one pen can change the world."

- Foto: Espen Alexander Schultz Andersen -

Som en intelligent og kreativ jente, ble gjort til en skoletaper av det Norske skolesystemet. Jeg så på meg selv som dårlig, jeg mestret ikke det som ble definert som allmennkunnskap, og dette gjorde ikke saker bedre. Jeg mener at skolen er med på å danne ”the winning mindsett” men også at man danner skoletapere.

Min hjerte sak er derfor skole, for det er her det starter. Det handler om å jobbe fra det utgangpunktet vi har som land. For eksempel betyr dette at i Norge, må vi utarbeide måter å forbedre det Norske skolesystem på. Steder som lever under ekstrem fattigdom, betyr dette å utarbeid og bygge nye skole, og muligheter for dem. Vi jobber altså fra utgangspunktet vi har, og som tilhenger av talspersonen Malala, stiller jeg meg helt enig i at et barn, en lærer, en book, og en pen kan endre verden. Som en medkjemper for menneskeverd, etikk og miljø, mener jeg at å starte å utarbeide skolen, ut i fra utgangpunktet man har som land, kan man også bekjempe ulikhet i menneskeverd, og ikke minst når det kommer til likestilling.

-foto: Eivind Nilsen-

Fortsett lesing
  584 Hits
584 Hits

Skjønnhet kommer innen ifra

-Din naturlige skjønnhet-  

-Foto: Selma Stefine-

Hei alle sammen! Denne uken befinner jeg meg i Kroatia, en liten ferie før finalen. De siste intervjuene jeg har hatt i pressen, har jeg fått spørsmål som: Du som er en Miss Norway deltaker, er det slik at man må være vakker? Mener du at, du som rollemodell er med på å legge press på utseendet?

 -Foto: privat-

Svaret mitt er nei, skjønnhet stammer fra innsiden. Som rollemodell ønsker jeg å vise at alt er mulig. Et eksempel er det at jeg har sterk dysleksi, men har allikevel overkommet en av min største frykt, som det å blogge på en offentlig side. Skjønnhet stammer fra innsiden. Alle mennesker er vakre. Og dersom en person oppfatter seg selv som mindre vakker enn en annen, mener jeg, at dette handler om to logiske kortslutninger som allmenheten ikke tar høyde for. Først handler ikke skjønnet om en evinnelig konkurranse med hverandre. Skjønnhet, som sagt, stammer innen ifra, og kan dermed aldri brukes som et konkurransemiddel.

-Foto: privat-

 

Den andre komplikasjonen, handler nettopp om konklusjonen vi kom fram til ovenfor. Nemlig det at siden det aldri kan være noe konkurranse mot hverandre, vil det bare være en konkurranse mot seg selv. Og derfor mener jeg at denne konkurransen kan være mer ødeleggende en blomstrende for de som ikke er så bevisste på de punkter, som er lagt ut over. Den selvpålagte konkurransen, eller som noen kaller stemmen, eller presset, som er allerede villedet, vil villede enda mer og skape til slutt mer frustrasjon, ufullkommenhet, og til og med angst, som vil skape et større jag og ikke hjelpe med å finne sin indre naturlige skjønnhet. Men hvis man forstår det som er skrevet over, vil man forstå at det aldri er egentlig noe konkurranse, og at man anerkjenner og verdsetter de styrker og kvaliteter som er hos en selv. Gi fart til det som går fort og, og brems det som ikke beveger seg. Med andre ord, styrk dine kvaliteter og bry deg mindre om det som ikke styrke. Jeg vil ikke være en rollemodell fordi man bare er vakker. Jeg vil ikke være en rollemodell som skaper et press. Jeg vil ikke være en rollemodell som skaper en illusjon om en konkurranse mot mine søstre over hele verden. Jeg er en rollemodell fordi jeg prøver å gjøre det umulige, og jeg ønsker å vise at det å finne seg selv, betyr alt.

-Foto: privat// på egen catwalk trening-

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lots of love- Lea Stefine

  675 Hits
675 Hits

Er du den heldige vinneren?

//sponset innlegg// i samarbeid med Råh as // Konkurranse//

 

Siste mulige sjanse til å vinne en dødsgod hudbehandling fra Råh as!

Hei alle sammen, og en riktig god fredags morgen. Solen skinner, varmen stiger, og tiden for en bearbeidende hudbehandling kunne ikke passet bedre!

-Foto: Espen alexander schultz andersen-

For en liten tid tilbake ble det publisert på sosiale medier at jeg i samarbeid med Råh as, skulle holde en konkurranse for/og med dere. Link til innlegget finner du her. 

Vinneren, vinner 1 times deilig hudbehandling, som vil bli utført av en av de dyktige hudterapeutene hos Råh. Forvill ikke dersom du ikke har fått deltatt i konkurransen enda, det er fortsatt mulig og alt du trenger å gjøre er følgene:

  • Søk på Raahoslo på instagram, følg dem!
  • Finn bildet som ser slik ut( se nedenfor). Lik og tag minst 3 venner i kommentarfeltet!

Da er du med i trekningen! Ps, man vinner ikke dersom man ikke følger raahoslo sin instagram. De har en fantastisk side, med masse gode tilbud som de legger ut på instagramen deres, så det er verdt å følge de uansett!

Info til Råh:

https://www.raah.no/

Tlf: 22020100

MAJORSTUA
Industrigata 42
0357 Oslo

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

  263 Hits
263 Hits

Gledelig dag på Aker sykehus!

-Frivillig arbeid/ Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse-

-Foto: privat-

 

Hei alle sammen! I dag har jeg på Aker sykehus, og jobbet frivillig. I bygg nummer 6, finner du organisasjonen- Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, som jeg har vært så heldig å så jobbe med. Det var litt morsomt at jeg skulle til bygg nummer 6, for dette tallet er faktisk mitt lykke tall, så det gledet jeg meg litt over.  -Foto: privat-

Dagen i dag har hovedsakelig bestått av opprydding, administrativt arbeid og gjennomgang etter sommerleir, som organisasjonen organiserer. Denne sommerleiren er for barn som har en mamma eller pappa med demens. Det er også et av flere fokusområder, de som organisasjonen fokuserer på, og dette er altså en organisasjon for både de eldre og de unge.

 

-foto: privat-

I bildet over ser du Kirsti, her skal vi sende unna svar på tilbakemeldinger fra deltakere på leiren. Det var utrolig hyggelig å gå igjennom svararkene, fordi det var kun gode omtaler, og gode tilbakemeldinger! Jeg støtter virkelig at organisasjon organiserer for sammenkomster slik som denne, det har en meget stor betydning for mange, og her fremmer vi menneskeverdet, god etikk og et godt miljø!

 

Alt i alt har dette var en gledelig dag, og jeg føler igjen på følelsen av å væe meget takknemlig for å få mulighet til å hjelpe! Takk til Kirsti Hotvedt, som er prosjektkoordinator for Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse, og ikke minst takk til Miss Norway org, for å veilede et ungt sind. 

 

-Foto: Joakim S. Enger-

 

Håper alle har en super torsdag, og god sommer til dere alle! 

 

Husk å følge meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail!

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Xxxx Lea 

 

  239 Hits
239 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på