fbpx

10 ting du (kanskje) ikke vet om meg

IMG_6857_preview

Tenkte det var gøy å ha ett litt annerledes innlegg for å gjøre dere kjent med litt andre sider av meg. 

1. Jeg liker ikke å sitte med beina på gulvet, og sitter med de krøllet opp under meg så ofte som jeg har sjansen. Dette var fordi jeg ikke likte å få skitne sokker da jeg var mindre, og etter dette har det blitt en vanesak. 

2. Jeg utdannet meg som makeup artist da jeg var 15 år gammel, og hadde da min første jobb i sminkebutikk samme år som jeg utdannet meg. Jeg visste hele tiden hva jeg ville bli, og kunne ikke vente med å ta utdanningen til jeg var ferdig med videregående. 

3. Jeg har vært i 22 land (og da snakker vi uten land som jeg har mellomlandet i), dette er hele 8% av verden. Om jeg fortsetter slik har jeg vært i 88 land innen jeg er 76.

Foto av Marte Kittang
4. Jeg går omtrent ikke en eneste full dag uten at noen spør meg "hvor er du fra?". Jeg har en dialekt som ikke ligner Bergensk på noe måte, selvom jeg er født og oppvokst her, haha.

5. Jeg har sovet under åpen himmel opptil fler ganger. Den ene gangen gikk jeg i søvne UTE på en seilbåt, og gikk fra familien min, og gikk å la meg hos mannskapet, hahaha. 

6. Jeg har vært med på musikkvideoen til Alan Walker, og det var den første kontrakten jeg signerte som 18 åring. 

7. For noen år siden danset jeg selskapsdans i Grieghallen i Bergen foran 1000 mennesker. Problemet var bare at jeg kunne ikke gå i høye hæler, så midt under showet løp jeg av scenen for å ta av meg skoene før jeg løp tilbake på scenen og fullførte showet.

8. Jeg blir helt tatt med storm av himmelen. Noe av det kuleste jeg har gjort er å hoppe paraglider fra en fjellside i Tyrkia, men også det å fly i småfly over Bergen by. Jeg føler jeg går i ett med himmelen og jeg føler en frihet som ikke kan beskrives. 

9. Jeg klarer ikke å kaste klær, jeg tenker bare på "hva om jeg får bruk for den en dag?" Så ender opp med å fylle klesskapet mitt med unødvendig mye klær jeg ikke bruker, på tide å donere litt.

10. Jeg var med på Norske Talenter da jeg var liten, men ville ikke bruke skiltet mitt fordi jeg synes det var så kult at jeg ville ha det med meg i god behold hjem igjen. Jeg har enda skiltet mitt i en minneboks i kjelleren.

Semifinaleuttak Miss Norway 2018
1 av 11 semifinalister: Nå er hun med videre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på