Fremhevet 

Semifinaleuttak Miss Norway 2018

bilde-annonsering-semifinaleuttak-2018

Rundt 150 er påmeldte årets Miss Norway. Nå går 11 semifinalister videre etter konkurransen startet i august i fjor. Det nye i år er at hver utøver måtte gjennom catwalk-kurs og intervju med flere dommere. Dette i tillegg misseskolen og de vanlige aktiviteter i konkurransen med blogging, foto, presse, veldedighet og sponsoroppdrag. (Foto: Per-Martin Grambo)

Dommerne har gjennomført intervjuer med hver av utøverne på catwalk-kurset for å finne ut om de forstår hva det kreves når man går videre til semifinalen, og mulig finalen i Miss Norway. Det handler om utøvere har forståelse av hvor mye innsats som må til. Det går også på om man leverer svar på spørsmål og innleveringer innen tidsfrister, og unngår regelbrudd med uønskede bilder og innlegg i sosiale medier. På den måten er hver enkelt semifinalist mer forberedt på hva som må til for å representere Norge i verdens ledende skjønnhetskonkurranser som f.eks. Miss World og Miss Universe.

Konkurransen i Miss Norway går i nærmere et helt år. Internasjonale konkurranser går i fire eller fem uker. Utøvere som representerer Norge i utlandet vil møte konkurrenter som har trent mye, og kanskje i flere år. F.eks. deltok Pia Wurtzbach i Miss Filippinene tre år på rad før hun vant nasjonalt, og gikk videre til Miss Universe som hun vant i 2015. Wurtzbach har stått på som modell og forsørget moren og broren siden hun var 16 år. Vi snakker om kvinner med enorme ressurser. 

Miss World og Miss Universe er blant verdens mest sette TV-realityshow, ved siden av Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix). Deltagerne fra forskjellige land trener i flere år, og deltar i flere konkurranser nasjonalt før de vinner, og representerer hjemlandet i internasjonale konkurranser.

Veien videre til finalen

Hver semifinalist vil nå stå på framover med alle aktivitetene i konkurransen, og de vil lage presentasjonsvideo av seg selv med innsending 18. mars. Det vil skje flere aktiviteter ledet av tidligere års topp-utøvere og vinnere. Det vil være gjennomgang av hvordan man lager god presentasjonsvideo og hva som skjer i internasjonale konkurranser. Dette er innsats som blir avgjørende for finaleuttaket 25. mars i år. I april - juli vil det også være SMS-avstemming for publikum. Og beauty camp i juni-juli, med finale i slutten av juli eller begynnelsen av august.

Vi ønsker alle 11 semifinalister lykke til videre i konkurransen. De som ikke har gått videre i denne omgang, er ønsket velkommen tilbake som utøvere i 2019-sesongen. Påmelding til 2019-sesongen er igang. 2019-sesongen starter i slutten av august i år.

Semifinalistene i Miss Norway 2018: 

Navn

Sted

*Alder

Miss Norway-profil

Imen Myren Habes

Oslo

20

http://www.missnorway.org/min-profil/883-imen-myren-habes.html

Madelen Michelsen

Kolltveit utenfor Bergen, Hordaland

19

http://www.missnorway.org/min-profil/833-madelen-michelsen.html

Helene Abildsnes

Kristiansand

19

http://www.missnorway.org/min-profil/827-helene-abildsnes.html

Susanne Næss Guttorm

Karasjok, Oslo

21

http://www.missnorway.org/min-profil/757-susanne-naess-guttorm.html

Ina Kollset

Svinndal

18

http://www.missnorway.org/min-profil/865-ina-kollset-brusevolddalen.html

Kristine Eiden

Skedsmokorset, Akershus

19

http://www.missnorway.org/min-profil/799-kristine-eiden.html

Rebecca Bjørk

Tønsberg, New York

24

http://www.missnorway.org/min-profil/812-rebecca-bjork.html

Reeah Mode

Oslo

27

http://www.missnorway.org/min-profil/819maria-osttveit.html

Nadia Helena Shabbir Gustavsen

Oslo

22

http://www.missnorway.org/min-profil/nadia-helena-shabbir-gustavsen.html

Sandra Afriyie Tito

Bodø

19

http://www.missnorway.org/min-profil/853-sandra-afriyie-tito.html

Marte Fredriksen

Bodø

21

http://www.missnorway.org/min-profil/916-marte-fredriksen.html

* Alder regnet ut fra 21. januar 2018 

En kjole som betyr mer
10 ting du (kanskje) ikke vet om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på