fbpx

7 ting jeg aldri har gjort!

Hei hei, og god kveld<3

Tenkte å skrive et lite innlegg om 7 ting jeg aldri har gjort/prøvd! kanskje dere også kjenner dere igjen? Nå i disse korona-tider skjer det ikke like mye aktiviteter som før, både i forhold til frivillig arbeid, presse og sponsorarbeid!Men da er det også litt gøy å publisere litt mer om meg selv, nemlig ting jeg aldri har gjort (og fremdeles ikke kommer til å gjøre);)) Uansett så håper jeg dere får en nydelig helg og en ny uke hjemme<3

Foto: Stig Repstad

1. Å røyke;jeg har aldri røykt sigarett eller liknende, og kommer heller aldri til å gjøre det. Etter min mening synes jeg det lukter helt forferdelig, og er ikke minst farlig for helsen. 

2. Blitt stoppet av politiet; Jeg har faktisk aldri blitt stoppet av politiet, heldigvis! Jeg må si jeg har ganske mye flaks, for har litt tendenser til å kjøre for fort, både til vanlig og gjennom kontroll. 

3. Spilt tippespill; Det eneste jeg har noen ganger spilt er Flax, hvor man skraper frem figurer og tall. Det er sikkert veldig spennende og fengende å spille om flere millioner, men sjansen er såpass liten jeg ikke tørr å ta sjansen.

4. Hoppet i fallskjerm;Det er heller noe jeg aldri kommer til å gjøre. Alt av berg-og-dal-baner og slegger går helt fint, men å skulle hoppe fra et fly i løse lufta kommer aldri til å skje. Det gjelder også å hoppe i strikk!!

5. Bo i kollektiv;Ofte før man skal studere har man et spørsmål i hodet om man skal bo med andre studenter! Jeg valgte å bo hjemme, og tror det var det beste for meg. Jeg har venner som bor i kollektiv, og det virker også ganske koselig med tanke på å få deg nye venner og godt samhold. 

6. Spise kjæledyr som kanin, katt, hund; Jeg kan virkelig ikke skjønne at folk kan spise kjæledyr, man har jo liksom et tett kjærlighets-bånd til dem. De bor i huset ditt, blir kost med og sover i sengen din! Kulturer er forskjellige, og i Kina har de en egen festival hvor de spiser hunder! 

7. Drukket; Som jeg har sagt tidligere har jeg heller aldri drukket, og kommer ikke til å gjøre det :) Hvis du vil lese mer om det kan du trykker på denne linken: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/edru-hvorfor-det.html

 

Jeg ønsker alle en nydelig kveld videre<3

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCME-1OSfzRNyZcJN0D7djMASFgyPPHCiy_3WIGFa0gZkrJomVyF5jVZ_Ak8cVzd54XeYTX50j09SPq

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/

 

 

 

#Rockesokk
Unik skoleuke
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på