fbpx

2/3 sykepleier

Hei fine dere!

Nå er jeg endelig ferdig med 2. året mitt på sykepleiestudiet, og er altså 2/3 sykepleier. Dette studieåret har vært utrolig spennende og lærerikt, og jeg er så glad for å ha funnet et yrke jeg trives godt med. Nå er det sommerferie(fra høyskolen), men ikke fra jobb derimot. Like før dette semesteret var ferdig, var jeg i praksis i hjemmesykepleien, noe jeg syntes var utrolig kjekt! Jeg har også fått meg jobb der nå i ettertid, og skal jobbe der i hele sommer. Hjemmesykepleien har vært en av de mest lærerike praksisperiodene jeg har vært borte i så langt, så jeg gleder meg masse til å tilegne meg mer kunnskap i løpet av sommeren. 

Miss Norway finalen nærmer seg med stormskritt, og jeg er så utrolig spent på veien videre! Kunne du tenke deg å hjelpe meg på veien mot å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende SMS "MISSU 8" til 1963. (20kr). Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme!

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Livet med Cøliaki
Jeg har besøkt SMSO-Agder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på