fbpx

Hva er å være vakker?

Skjønnhet er ein av dei mest verdifulle tingene i verden, men mange meiner at den krever mye. Er det virkelig slik,
at å være vakker betyr å være velpleid? Det er vanlig å gjøre seg opp et førsteinntrykk av ein person utifra utseende, det er noko dei fleste gjør. 
Det er lettere å gi best mulig inntrykk av seg selv, når samtalepartneren merker ditt velpleide utseende, ryddig sminke, silkeaktig hår og så videre. 
Derfor, for å se bra ut krever det mye for å tilpasse seg dagens skjønnhets krav. 
Å holde seg i form er ikke så enkelt som det ser ut. Det er ikke bare- innsats, men også tidskrevende i dagens hektiske hverdag.
Skal vi se.. kor mangen prosedyrer krever virkelig skjønnhet? 
 
 
 
-Kropp.
Vi hører over alt at slanke figurer er altid i mote. Derfor strever kver kvinne i større eller mindre grad til det ideelt 90x60x90.
Noen lykkes i dette, andre ikke, men det viktigste er at det er eit mål og derfor driver vi alle med forskellige typer trening, i treningssentre, svømmebasseng osv.
Derfor er det bare med vilje og mål du tvinger deg selv til å oppnå et resultat/mål. 
 
 -Hår.

Drømmen til hver kvinne er luksuriøst hår, som i reklame.Ja, for å oppnå eit slik resultat må vi bruke mye arbeid og kostbare midler som ikke alltid blir effektive som forventet. Selfølgelig er det ein ting å vaske håret med ein «supersjampoo», som vill gi håret styrke, volum, glans.

Og ein anna ting er hårmasker, medisinske prosedyrer, styling osv. Alt det er noe som er et arbeidskrevende og langt prosjekt. 
 
-Negler.
Ideal manikyr og pedikyr er indikatorer om en god smak. Men hva om du ikke kan komme til ein som er profesjonell?
-Behandlinger av negler hjemme er også bra alternativ. Håndbad, forlengelser, noen originale designløsninger-alt det er tilgjengelig. Det er bare til å finna tid.. og ikke minst ønske. 
 
-Hud.
Det mest tidkrevende arbeidet går til huden, i ansiktet, hender, føtter og kropp som krever obligatorisk rekke med kosmetiske behandlinger.
Hendene viser ikke bare kvinnens alder, men også hennes arbeidsplass, derfor trenger dei ekstra mye oppmerksomhet.
Faste  anti-aging prosedyrer, næringsrike ansiktsmasker og ulike håndbad- om alt dette skal eg fortelle videre i min neste blogg innlegg.
 
Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
Skjønnhetsdronning, jeg?
Girl Child: The Unguarded
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på