Hva er å være vakker?

Skjønnhet er ein av dei mest verdifulle tingene i verden, men mange meiner at den krever mye. Er det virkelig slik,
at å være vakker betyr å være velpleid? Det er vanlig å gjøre seg opp et førsteinntrykk av ein person utifra utseende, det er noko dei fleste gjør. 
Det er lettere å gi best mulig inntrykk av seg selv, når samtalepartneren merker ditt velpleide utseende, ryddig sminke, silkeaktig hår og så videre. 
Derfor, for å se bra ut krever det mye for å tilpasse seg dagens skjønnhets krav. 
Å holde seg i form er ikke så enkelt som det ser ut. Det er ikke bare- innsats, men også tidskrevende i dagens hektiske hverdag.
Skal vi se.. kor mangen prosedyrer krever virkelig skjønnhet? 
 
 
 
-Kropp.
Vi hører over alt at slanke figurer er altid i mote. Derfor strever kver kvinne i større eller mindre grad til det ideelt 90x60x90.
Noen lykkes i dette, andre ikke, men det viktigste er at det er eit mål og derfor driver vi alle med forskellige typer trening, i treningssentre, svømmebasseng osv.
Derfor er det bare med vilje og mål du tvinger deg selv til å oppnå et resultat/mål. 
 
 -Hår.

Drømmen til hver kvinne er luksuriøst hår, som i reklame.Ja, for å oppnå eit slik resultat må vi bruke mye arbeid og kostbare midler som ikke alltid blir effektive som forventet. Selfølgelig er det ein ting å vaske håret med ein «supersjampoo», som vill gi håret styrke, volum, glans.

Og ein anna ting er hårmasker, medisinske prosedyrer, styling osv. Alt det er noe som er et arbeidskrevende og langt prosjekt. 
 
-Negler.
Ideal manikyr og pedikyr er indikatorer om en god smak. Men hva om du ikke kan komme til ein som er profesjonell?
-Behandlinger av negler hjemme er også bra alternativ. Håndbad, forlengelser, noen originale designløsninger-alt det er tilgjengelig. Det er bare til å finna tid.. og ikke minst ønske. 
 
-Hud.
Det mest tidkrevende arbeidet går til huden, i ansiktet, hender, føtter og kropp som krever obligatorisk rekke med kosmetiske behandlinger.
Hendene viser ikke bare kvinnens alder, men også hennes arbeidsplass, derfor trenger dei ekstra mye oppmerksomhet.
Faste  anti-aging prosedyrer, næringsrike ansiktsmasker og ulike håndbad- om alt dette skal eg fortelle videre i min neste blogg innlegg.
 
Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
  210 Hits
210 Hits

Intervju som kom i 3 aviser

Hei alle sammen!

For noen dager siden hadde eg intevju med Ås avis. Det er mitt andre avisintervju i forbindelse med konkurransen. Vi satt hjemme hos meg og snakte om Miss Norway konkurransen, om min deltakelse og om ka som er er viktig for meg.

 -Konkurransen handler om naturlig skjønnhet, om å vere kvinnelig. Det er noko som vi, alle jenter er født med. Ikke minst, om kem du er på innside. (Sa eg til Ås avis)

Link: https://www.vestbyavis.no/as/sosiale-medier/nyheter/karina-fra-as-konkurrerer-om-a-bli-miss-norway/s/5-53-327265

https://www.oblad.no/as/nyhet/sosiale-medier/karina-19-fra-as-konkurrerer-om-a-bli-miss-norway/s/5-68-557736

https://www.aasavis.no/nyheter/kroer/konkurranse/karina-fra-as-konkurrerer-om-a-bli-miss-norway/s/5-2-298133

Eg snakte med ein hyggelig jurnalist som gjorde det lett å få frem det eg meiner er viktig.

 Avisen kom ut på torsdag og alle som bor i Ås og Vestby område fekk den i postkassen. 

Ønsker du samarbeid med meg? Ta kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  277 Hits
277 Hits

ARGO! Dei gjør veien for oss

Sponset innlegg

Hei alle sammen!

I dag vil eg presentera ein av mine sponsorer Argo Vei og Maskin AS. Det er eit firma innenfor bransjen vei, asfalt anlegg og grunnarbeid. Dei jobber ikke bare i Akerhus og omegn, men også i heile landet. Firma har hovudfokus på å utføra alle jobber med høy kvalitet, uten at det går utover fokuset på sikkerhet. Argo Vei og Maskin setter stor fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Når eg kom i kontakt med daglig leder og eier av firmaet Barbro Svendsen, tok ho og ansatte godt imot meg. Firma er eit stort team med hyggelige folk, der alle samarbeider for at vi skal ha det trygt i og på veien. 

Eg setter eit stort pris at dei støtter meg i denne fantastiske konkurransen. 

Det er hjemeside til Argo: http://www.argoveiogmaskin.no

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  250 Hits
250 Hits

Eg er på forsiden i avisen!

Hei alle sammen!

Uke siden blei eg invitert til intervju til lokalavisen "Sunhordland" på Stord. Eg tok den første flyet som gikk fra Oslo uten å tvile. Eg blei møtt av Ingvild Siglen Berger og vi hadde ein hyggelig samtale. Vi fekk snakka om meg og om min deltakelse i Miss Norway konkurransen.  

På fredag kom ukens byavis på Stord ut. Det er ein lokal avis, som alle finner i sin postkasse gratis på Stord. Eg var på forsiden. 

Linken: http://www.sunnhordland.no/nyhende/karina-19-fra-stord-vil-bli-vakrast-i-landet-1.2534007

Eg er veldig fornøyd med artikkelen, eg vil takke mye og eg ser frem til neste gang!

 

  314 Hits
314 Hits

Ja, eg skal delta og kjempe!

Å vere med i Miss konkurranse, var min drøm siden eg var liten. Og eg er så stolt å vere deltaker i Miss Norway 2019. No har følelsene rundt det å vere med i konkurransen starta og spenningen i meg vokser kver dag no, etter uttaket. Det blir ein opplevelse som eg ikkje kommer til å gløyme.

Litt om meg. Eg heiter Karina, eg er oppvokst på Vestlandet og no bor eg i Oslo. Her studerer eg kosmetologi og det er noko eg virkelig liker. Eg bruker også mye tid på trening, ellers kan du finna meg ute med fotografen når vi tar bilder. Eg har alltid vert interessert i utseende. Og eg meiner at viktigast fot Miss er å vere kvinnelig og oppføre medmenneskelig med andre.

Eg gleder meg til å bli kjent med de andre deltakerene.

Følg meg på veien videre i Miss Norway 2019!

 

 

 

  1330 Hits
1330 Hits
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på