fbpx

Helse skaper vi i fellesskap!

Er det en sak som jeg virkelig støtter, er nasjonalforening for folkehelsen, som ha mål å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens.  

Jeg har nå gått med innsamling idag og mange har vært med å støttet rundt i Oslo. 

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Innsatsen for å bekjempe hjerte- og karsykdom og demens skjer gjennom å skaffe midler til forskning, organisere lokale aktiviteter, bidra med opplysning og påvirke myndighetene til å satse mer på befolkningsrettet forebyggende arbeid. 

Nasjonalforeningen for folkehelsen er etablert ut i fra tanken om at god folkehelse krever at vi løfter i flokk. Helse skaper vi i fellesskap. Alle har vi ansvar for egen helse, men oppnår mer når vi står sammen og vi bryr oss om hverandre. 

 

600 000 mennesker i Norge har en hjerte- og karsykdom, og alle dei håper på å leve lengre. Bli med og støtt livsviktig forskning på demens og hjerte karsykdom.

https://nasjonalforeningen.no/stott-vart-arbeid/vare-kontonummer/

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Instagram: https://www.instagram.com/karinka_razeva/

Facebook: https://www.facebook.com/karinka.razeva

Et ønske om å bedre hverdagen til barn på sykehus
Filminnspilling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på