Helse skaper vi i fellesskap!

Er det en sak som jeg virkelig støtter, er nasjonalforening for folkehelsen, som ha mål å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens.  

Jeg har nå gått med innsamling idag og mange har vært med å støttet rundt i Oslo. 

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Innsatsen for å bekjempe hjerte- og karsykdom og demens skjer gjennom å skaffe midler til forskning, organisere lokale aktiviteter, bidra med opplysning og påvirke myndighetene til å satse mer på befolkningsrettet forebyggende arbeid. 

Nasjonalforeningen for folkehelsen er etablert ut i fra tanken om at god folkehelse krever at vi løfter i flokk. Helse skaper vi i fellesskap. Alle har vi ansvar for egen helse, men oppnår mer når vi står sammen og vi bryr oss om hverandre. 

 

600 000 mennesker i Norge har en hjerte- og karsykdom, og alle dei håper på å leve lengre. Bli med og støtt livsviktig forskning på demens og hjerte karsykdom.

https://nasjonalforeningen.no/stott-vart-arbeid/vare-kontonummer/

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Instagram: https://www.instagram.com/karinka_razeva/

Facebook: https://www.facebook.com/karinka.razeva

Min naturlige skjønnhet kom endelig frem!
Filminnspilling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på