fbpx

Et ønske om å bedre hverdagen til barn på sykehus

kjolebilde-hav

Hei, 

De siste ukene har jeg tenk mye på hvilken veldedig organisasjon jeg har lyst til å hjelpe og fremme. Som dere kan lese om i blogginnlegget mitt "Engler i hvitt og grønt", har jeg selv vært alvorlig syk og var innlagt på sykehus i flere uker. Det at jeg som ung voksen føler et opphold på sykehus som tungt og kjedelig har fått meg til å tenke på hvordan en tilsvarende opplevelse vil være for barn.Derfor har jeg bestemt meg for å bidra til å bedre hverdagen til barn og unge som ligger innlagt på sykehus. Jeg har valgt å støtte Sykehusklovnene og det arbeidet de gjør for akkurat dette. 

 

Håper så mange som mulig ønsker å gi et bidrag til denne innsamlingsaksjonen for å bedre barn og unges hverdag når de er innlagt på sykehus.

 

Link til innsamlingsaksjonen finner du under:

https://www.facebook.com/donate/2017525055218567/

 

 

 

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer:

 

Instagram: https://www.instagram.com/henriettejhauge/

 

Facebook: Henriette J Hauge

 

Min Første VLOG
Helse skaper vi i fellesskap!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på