fbpx

Min Første VLOG

VFO03334
Hei fine dere! Da har jeg brukt timer på å redigere sammen min aller første vlog og må si det var mye vanskeligere enn jeg hadde sett for meg. Før jeg reiste på backpaking gikk jeg modell for min flinke kjole designer Judy Hansen, og da måtte jeg selvfølgelig prøve å lage en liten video av dagen. Dagen var helt fantastisk og jeg koste meg hvert eneste sekund.
 
Det var utrolig stas og få lov til å gå rundt i disse fantastiske kjolene, og jeg klarer ikke vente til å se hva Judy Hansen skal lage til finalen! Det var selvfølgelig litt skummelt og ta frem kameraet og snakke rundt folk, men det var veldig gøy å lage denne videoen. Håper dere liker videoen!
Kjolene du ser på videoen er designet og kan fås kjøpt av Judy Hansen. Kontakt henne på tlf. 900 85 669 eller gå innom Skippergata 45, 4611 Kristiansand. For å få din skreddersydde drømme kjole!
 
Tusen takk til Dan H Borge som har filmet siste delen av videoen, tusen takk til frisør Merethe Breland og sminkør Melina Johnsen.
 
Ha en fantastisk kveld videre!
 
 
 
Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes
Eller min facebookside: https://www.facebook.com/Helene-Abildsnes-Veien-til-Miss-Norway-2018-171002526786394/ For og følge meg underveis i konkurransen :)
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Fotograf: Vestgardenphoto
catwalk
Et ønske om å bedre hverdagen til barn på sykehus
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på