fbpx

Vlog - Hvordan jeg fikset håret før Miss Universe

asalon_20200120-193910_1
Hei fine dere! Håper det går bra med dere. Nå er det fullt i gang med ny runde med Miss Norway og jeg er superspent på alle deltakernes vegne. Gleder meg til å møte alle sammen. Hvis du har lyst til å være med i årets konkurranse kan du melde deg på hjemmesiden missnorway.org.
 
Før jeg reiste til Miss Universe tok jeg med meg kameraet inntil frisøralongen A-Salong, for å vise dere hvordan jeg fikset håret. Jeg har også filmet hvordan håret ser ut etter at jeg har hatt det på i 6 uker, uten at jeg styler håret, for å vise hvordan extesioene til Hairtalk ser ut naturlig i håret. Håper dere liker videoen!
 
 
Forrige uke tok jeg av extensioene etter 7 uker. Jeg turte ikke ta av tape extensioene hjemme, så jeg gikk til A-salong og tok dem av der. Jeg ble overraskende fornøyd med at ingenting av mitt hår falt av under prosessen. Det kan jo hende at noe hår faller av, men normalt sett skal det ikke falle av hår. ​(fikk høre det på salongen).Det brukes en spesiell spray som gjør at tape exstenstioene faller lett av.
 
 
Kort fortalt om Hairtalk
  • Extentioene varer minst 1 år
  • Tape extentioene burde heises hver 6-8 uke
  • Tar rundt 1 time og sette på håret
  • Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også
 
 
Hvis du har lyst til å forlenge, ha mer volum, gi håret mer hold, eller en skånsom fargeforandring, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER.
 
Ha en fin dag videre!
Mvh Helene Abildsnes
 
Fotograf: Tobias Rysstad
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dyr
Frivillig i home start
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på