fbpx

Vlog - Hvordan jeg fikset håret før Miss Universe

asalon_20200120-193910_1
Hei fine dere! Håper det går bra med dere. Nå er det fullt i gang med ny runde med Miss Norway og jeg er superspent på alle deltakernes vegne. Gleder meg til å møte alle sammen. Hvis du har lyst til å være med i årets konkurranse kan du melde deg på hjemmesiden missnorway.org.
 
Før jeg reiste til Miss Universe tok jeg med meg kameraet inntil frisøralongen A-Salong, for å vise dere hvordan jeg fikset håret. Jeg har også filmet hvordan håret ser ut etter at jeg har hatt det på i 6 uker, uten at jeg styler håret, for å vise hvordan extesioene til Hairtalk ser ut naturlig i håret. Håper dere liker videoen!
 
 
Forrige uke tok jeg av extensioene etter 7 uker. Jeg turte ikke ta av tape extensioene hjemme, så jeg gikk til A-salong og tok dem av der. Jeg ble overraskende fornøyd med at ingenting av mitt hår falt av under prosessen. Det kan jo hende at noe hår faller av, men normalt sett skal det ikke falle av hår. ​(fikk høre det på salongen).Det brukes en spesiell spray som gjør at tape exstenstioene faller lett av.
 
 
Kort fortalt om Hairtalk
 • Extentioene varer minst 1 år
 • Tape extentioene burde heises hver 6-8 uke
 • Tar rundt 1 time og sette på håret
 • Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også
 
 
Hvis du har lyst til å forlenge, ha mer volum, gi håret mer hold, eller en skånsom fargeforandring, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER.
 
Ha en fin dag videre!
Mvh Helene Abildsnes
 
Fotograf: Tobias Rysstad
  266 Hits
266 Hits

Mine Beste Hårtips

IMG_2241
Hei alle sammen! Håper alle har hatt en utrolig fin julefeiring og en god start på det nye året. Jeg har i hvert fall hatt en koselig jul hjemme med venner og familie.
 
 
Tenkte jeg ville fortelle dere om en ny produktserie jeg har testet ut i samarbeid meg A-salong Sørlandssenteret og Hairtalk. I lang tid har jeg slitt med tørt og ødelagt hår. Noe som har ført til at håret floker seg og at jeg må rette håret for at det skal se mindre krusete ut. Da ender man opp med å bare ødelegge håret enda mer. Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også!
 
Her er en liten video vi lagde på A-salong, håper dere liker den! Tusen takk til Tobias Rysstad som har filmet og redigert videoen!
 
 
Derfor er det viktig for meg med ordentlige produkter til min hårtype, slik at håret holder seg friskt, sunt og får en mulighet til å bli lengre. Jeg har nå tape extentions fra Hairtalk, som jeg tok på før jeg reiste til Miss Universe.
 
Nå har jeg vært så heldig og fått prøvd ut en rekke produkter fra Hairtalk og har fått testet produktene rundt seks ukes tid mens jeg har på deres Extentions. Resultatet føles ut som om jeg nettopp har kommet fra frisørsalongen etter hver vask og lett og style. Håret mitt har fått en ny glød og holder seg mykt og fint.
 
Jeg har tidligere vært på frisørkurs og på utplassering hos frisørsalong, fordi jeg egentlig ville bli frisør i ungdomstiden. Jeg fant fort ut at dette ikke var noe jeg har tålmodighet til (etter at jeg skulle føne et langt hår og det aldri ble tørt). Jeg fikk lært meg en god del om hvordan man skal behandle håret. Jeg kan ærlig si at Hairtalk er et av de beste hår produktene jeg noen gang har prøvd!
  
Her er mine beste tips for sunnere hår:
 
 • Ikke vask håret hver eneste dag. Det å vaske håret veldig ofte tørker ut håret. Hvis man sliter med fettete hår, så kan det være at håret har vendt seg til å bli vasket for ofte. Hvis man begynner å vaske det hver andre eller tredje dag, blir håret mindre fettete enn om man vasker det hver dag. Den første gangen man går noen dager uten å vaske håret, vil man merke at det blir mer fettete, men etterhvert så går det over. Jeg pleier og vaske håret en gang i uken, men i perioder hvor jeg styler håret mye vasker jeg det etter behov.
 • Unngå varmebehandling. Rettetang, krølltang og hårføner sliter veldig på håret, unngå dette så ofte som mulig. Det er mye bedre og heller la håret luft tørke. Om man bruker varmebehandling er det viktig å huske varmebeskyttende. Her har jeg også fått prøvd Hairtalk Conditioner Spray, en fuktgivende og varme beskyttende  spray som med fordel kan benyttes daglig. Kan sprayes i både vått og tørt hår. Siden denne inneholder varmebeskyttende, unngår man mer slitasje på håret.
 
 • Hvis du retter håret bruk maks 200 grader og ta rettetangen sent gjennom håret en gang fremfor å dra tanga mange ganger for at det skal bli rett. Dette sliter mindre.

 

 
Shamponer to ganger. Den første gangen man tar i shampo så tar man bare vekk det skitne, mens andre gangen vasker man håret. For å slite mindre på håret, har jeg hørt at man kan skumme shampoen i hendene før man tar det å håret. Jeg bruker også ca en femkroning med shampo. Produktene til Hairtalk er veldig drøye i bruk, så man trenger ikke bruke så mye av gangen.
 
 • La balsamen virke! Balsamen har sin effekt. Hairtalk Balsam er et leave-in produkt som tilføres i lengdene etter vask og ikke skylles ut!

 • Massere hodebunnen 5 minutter daglig. Dette stimulere blodsirkulasjone og gjør at håret vokser fortere. 

 • Bruk hårkur minst gang i uka. For dere som er som meg og har veldig krusete/tørt hår vil jeg absolutt anbefale å prøve Hairtalk sin Repair Creame. En fuktighetsgivende kur som skaper magi i tørt hår! Kuren skal virke i minimum 15 - 30 minutter minimum 1 gang i uken. Husk å avslutte med Hairtalk Balsam for optimal effekt.
   
 • Ofte pleier jeg bare å ta i hårkur og la den virke i noen timer før jeg tar den ut. Da blir håret virkelig mykt! Det er ikke nødvendig, men selv liker jeg i ny å ne og la en god hårkur være i håret en god stund før jeg tar den ut.

 • Ikke grei håret mens det er vått. Når håret er vått er det veldig elastisk, derfor sliter det veldig på håret og man kan lettere greie det av. Vent derfor til det blir helt tørt. Hvis jeg for eksempel har i hårkur, så bruker jeg en stor kam og greier gjennom etter jeg har tatt i kuren. I tillegg til dette greier jeg håret før jeg går i dusjen, slik at det ikke skal bli mindre flokete.


 • Hårolje er jeg helt avhengig av for at håret skal bli mykere. Den jeg prøvde fra Hairtalk, er bare helt fantastisk. Vanligvis så kan håroljer ofte se veldig fettete ut, men det gjorde ikke denne! Den ga mer et silke mykt resultat på håret, som resten av produktene.

 • Før man går ut av dusjen, kan man skylle håret i kaldt vann. Slik at håret bruker mindre tid på å kjøle seg ned. Er kanskje ikke så veldig behagelig, men om man for eksempel vasker håret på morgenen kan man veksle mellom varmt og kaldt vann før man går ut av dusjen. Dette gjør at man blir mere våken og stimulerer blodsirkulasjonen.

 

Hairtalk serien består av:

Shampoo

- Fuktighetsgivende shampoo utviklet for å rengjøre hairtalks fester.
- Shampooen er rengjørende og gjør at tapen holder seg fin måned etter måned.
- Masser inn mellom og på alle fester for å være forsikret om at alt er rengjort. Gjenta 2 ganger - skyll med rikelig vann slik at ingen shampoorester blir igjen.

Balsam

- Et leave-in produkt som tilføres i lengdene etter vask og ikke skylles ut!
- Som sagt, ikke skuyll ut, tilfører rikelig med fukt.

Conditioner spray

- En fuktgivende og varme beskyttende spray som med fordel kan benyttes daglig
- Kan sprayes i både vått og tørt hår

Detangler spray

- En flokeløsende spray som sprayes direkte på problemområdet.
- Et bra produkt for reiser og på sommeren når håret trenger ekstra mye pleie.

Treatment fluid

- En mykgjørende og fuktighetsgivende olje som gir ekstra glow til håret.
- Varmebeskyttende.

Repair creame

- En fuktighetsgivende kur som skaper magi i tørre hår!
- Kuren skal virke i minimum 15 - 30 minutter minimum 1 gang i uken. Husk å alltid avslutte med Hairtalk Balsam.


For flere tips og råd - spør din frisør som er autorisert hairtalk stylist, som A-salong på Sørlandssenteret.

 
Jeg vil anbefale deg å bruke disse produktene om du fortsatt ønsker et flott, mykt og friskt utseende på ditt hår. Du kan gå innom A-Salong Sørlandssenteret eller booke time på nettside (her) for mere info, eller ta ta gjerne kontakt på telefon 959 60 600. A-salong finner du i 2.etasje.
Her får du hjelp med å få de rette produktene til ditt hår.
 
Har dere noen gode hårtips? Gjerne kommenter under!
 
Håper dere har en fantastisk dag videre!
  260 Hits
260 Hits

Hvordan jeg fikk Miss Universe håret

UNI2019_01405

Hei fine dere! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra min livs største opplevelse Miss Universe. Jeg har hatt det så gøy og gleder meg til å dele historien min med dere.

Mange av dere har spurt meg om hvordan jeg fikk så fint hår til finalen, og jeg blir så glad for de fine kommentarene deres. Dere er fantastiske!foto: Alex Mertz

Nå har jeg testet ut Hairtalk extensions i en måned og jeg er overaskende fornøyd med kvaliteten. Etter tidligere skrekkhistorier med misser hvor extensionsene faller av rett før finalen, var håret mitt i trygge hender hos A- salong før avreise. 

Under Miss universe har håret mitt blitt stylet flere ganger om dagen og noen ganger opp til tre stylister på en gang. Håret har blitt revet rundt i alle kanter, likevel holdt tape extensionsene. Håret ser i dag like fint ut og ingen fester har falt av! Det er helt utrolig. Hvorfor jeg sier det er utrolig er fordi håret virkelig har blitt satt på prøve på Miss Universe og må si det bestod. Det tar rundt en timer og sette på festene, så klippes håret til. Jeg gikk til flinkeste Line på A-salong Sørlandssenteret. Her fikk jeg stript håret først. Jeg har lenge gått til forskjellige frisører som fører til at håret mitt var flekkete, så det var godt å legge ansvaret i profesjonelle hender og endelig få en fin og jevn farge på hele håret.  Deretter ble jeg satt i en god massasje stol! Hvor digg er ikke det etter en lang og slitsom dag og så full spa feeling med massasjestol og massasje i hode? Hvis det er noe man skal se etter når man går til frisørsalong er det massasjestol, haha. 

Etter en god hodebunns -og ryggmassasje, var påsetting av extensions. Jeg brukte fargen nr25, som frisøren farget med colour plus silver dråper, for at fargen skulle passe perfekt. Frisørene er dyktige å hjelper deg med hvor mye gram extentions man trenger og hvilken farge. 

foto: Tobias Rysstad

Håret blander seg perfekt inn i håret og gir ekstremt naturlig resultat. Jeg kan verken se eller kjenne at jeg har på håret, annet enn at de er lengre enn jeg er vant med. 

Det som gjør Hairtalk helt unikt i tillegg til at håret er en av den beste kvaliteten, er den unike løsningen rundt festesystemet. Håret ivaretar brukerens eget hår og sørger for optimal beskyttelse og minimal slitasje. Hairtalk varer i rundt 1 år, alt avhengig av hvordan man behandler dem. Om man er flink med å bruke riktige produkter som følger med som Hairtalk og fletter det om natten, kan det vare lengre. Extentioene bør heises opp etter 6-8 uker. Det er fordi håret gror og da kommer festene lengre ned. Nå skal jeg nyte å ha langt hår i hele 4 uker til, så blir det nok og sette de på med en gang igjen.foto: Tobias Rysstad

Om du har lyst til å prøve ut Hairtalk extenetions eller ønsker og freshe opp håret i jula, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært mer fornøyd med en frisørsalong!

Det er jo også en veldig fin julegave med et gavekort på ny klipp eller hårprodukter, til dere som er som meg og enda ikke har kjøpt en eneste julegave. foto: Tobias Rysstad

Hva synes du om Miss Universe håret? Gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes.

Ha en fin kveld videre!

Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes

Eller min facebookside: https://www.facebook.com/Helene-Abildsnes-Veien-til-Miss-Norway-2018-171002526786394/ For og følge meg underveis i konkurransen :)
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Foto coverbilde- Patrick Prather

 

  454 Hits
454 Hits

Dette må du ha på din bucketlist!

preike-1
Hei fine dere! håper det går bra med dere. Akkurat nå sitter jeg å ser på Norske talenter med mamma. I det siste har det gått i ett på jobben og med forberedelser til Miss Universe. Jeg elsker å ha en hektisk hverdag, men også ha tid for meg selv i blant til å slappe av og koble ut. Da pleier jeg å slappe av med en serie, trene eller gjøre yoga. Jeg slapper vel ikke akkurat ut når jeg trener, men hører på musikk og får koblet ut og tid med meg selv. Det er en verdi jeg setter veldig høyt og ta seg en liten pause i blant. Det er både godt og sunt for kropp og sjel.
 
Nå har jeg vært å filmet en god del og tatt bilder med min fantastiske fotograf - Frode Vestgarden som alltid stiller opp, selv på korte varsler. Og er utrolig flink til å forstå ideene mine, slik at videoene som filmes blir akkurat som i hodet mitt. Utrolig takknemlig for å ha han med på teamet! Filmen skal sendes inn til Miss Universe.
I går var litt av en dag! Jeg har lenge hatt lyst til å gå opp på preikestolen, men aldri tatt meg tid til å faktisk gjøre det. Jeg vil få med det fine stedet for å representere Norge med vår unike natur. Derfor valgte jeg å Frode ta turen til Stavanger og opp på preikestolen. Det var en fantastisk tur og virkelig tungt haha, men etter to timer var vi på toppen og klar for å ta på bunad. Hvis du har bunad selv, vet du kanskje hvor vanskelig det er å ta den på? Her måtte jeg ta den på uten speil på et trangt sted bak en stein haha med 10 grader, kaldt!
 
Jeg var veldig stolt da jeg kunne stå der i min bunad som Poppo (Bestemor) sydde til min komfirmasjon. Den er bare helt nydelig og hun har virkelig lagt sjelen sin i denne bunaden. Kunne ønske jeg kunne fortelle henne at bunaden hennes skal vises foran hele verden gjennom Miss Universe. Hun hadde syntes det hadde vært så gøy og stolt!
 
Om ikke du har vært på prekestolen må du ha dette på din bucketlist. Jeg følte jeg var litt tilbake på backpaking da jeg gikk opp der med sekken. Det var bare helt nydelig å gå opp dit og veien til prekestolen er virkelig noe for seg selv.
Planer i helgen
I kveld skal jeg få unnagjort litt hjemmelekser til Miss Universe, mens jeg ser på Norske talenter. Ellers skal jeg opp på høyt og lavt, klatret litt og kjøre zip lines! Forrige gang jeg var der syntes jeg det var så skummelt og turte ikke gå opp i den høyeste løypen de hadde. Jeg har jo siden da vært i noen klatre parker i Thailand og kjørt zip line i jungelen på Costa Rika. Angrer på at jeg ikke fikk filmet det, for det hadde vært så kult. Nå skal jeg opp dit og filme litt så jeg kan få vist en annen side av meg selv på Miss Universe.
Ha en fantastisk helg dere!
  803 Hits
803 Hits

Vlog fra kåringen i Miss Norway

cover-vlog

Hei fine dere! Håper det går bra med dere alle. Det har skjedd utrolig mye de siste tre ukene. Jeg har det så gøy og hatt en skikkelig intervjurunde og det gøyeste må være å snakke med ordføreren her i Søgne! Dette var virkelig stas og Hilde er virkelig et fantastisk og jordnært menneske, så det var veldig hyggelig. På toppen av det hele fikk jeg disse nydelige blomstene som tok seg godt ut her hjemme. Du kan lese intervjuet her.

Nå har jeg endelig begynt og komme litt i «rute» og fått planene mer på plass. Jeg vil virkelig forberede meg best mulig før Miss Universe. Det er så rart og tenke på at jeg skal være med og konkurrere mot 93 andre jenter fra hele verden. Jeg gleder meg så mye og har begynt og fått litt kontakt med noen av deltakerne. Mange har spurt hvor Miss Universe skal være og når, det er ikke bestem enda, men jeg skal si ifra så fort det blir annonsert. Jeg har laget en vlog fra finalen som jeg håper dere liker.
 
 
Nå har det vært første uttak i Miss Norway og gratulerer så mye til alle nye deltakere! Gleder meg til å bli kjent med dere og coache dere. Husk at om du vil være med så er det fullt mulig og melde seg på fremdeles og om noen skulle lure på noe er det bare og ta kontakt med meg eller Miss Norway styret.
 
Jeg må gi en stor takk til Helge Heyerdahl som filmet deler av finalen som jeg fikk bruke til vlogen og tusen takk til makeupbylaibah som gjorde at jeg så smashing ut på finalen. Anbefaler henne virkelig om noen trenger å bli stylet til en spesiell anledning. Kjolen jeg bruker i videoen er designet av flinkeste Judy Hansen som også skal lage kjolene mine i Miss Universe.
 
Ha en fantastisk uke!
 
Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Foto coverbilde Frode Vestgarden
Foto resten av bildene hentet fra fritidsnytt
  773 Hits
773 Hits

Uken som Miss Norway

miss-norway-cover

Dette er den beste følelsen jeg har hatt! Forrige fredag var jeg så heldig å ble kåret til Miss Norway. Jeg er i helt i ekstase og det har enda ikke gått helt opp for meg. Det er så surrealistisk og tenke på at jeg faktisk skal være med på Miss Universe! Som har vært en stor barndomsdrøm for meg. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse og jeg er så takknemlig.

Foto Daniel Millan

Etter en søvnløs natt med mye nærver, gikk jeg spent hen til lokalet hvor finalen skulle foregå. Jeg gledet meg så mye at jeg fikk bare sovet et par timer. Det var så urealistisk at finaledagen var her, og det føltes mer ut som en vanlig dag med øving. Jeg tror det var først da folkene begynte å komme jeg kjente på det, men samtidig så var det veldig urealistisk.

 
Kvelden gikk så fort at jeg ikke kan beskrive det en gang! Vi begynte dagen med å gå gjennom litt koregrafier og øving på catwalk. Jeg koste meg veldig mye på finalen. Vi hadde en veldig rolig dag, noe som roet oss alle. Alle oss jenter var snille med hverandre, motiverende og ga gode råd.
Foto Daniel Millan
 
Vi begynte tidlig og startet dagen med ord fra Klara, Miss Norway Susanne og Madelen Mikkelsen. Her fikk vi et innblikk i hva som skulle skje på dagen og litt rundt internasjonal deltakelse. Det var veldig spennende og høre deres historier.
 
Videre ble vi stylet av dyktige stylister. Jeg ble da stylet av makeupbylailab. Ble så fornøyd med sminke og hår!
Rett før jeg skulle opp på scenen, kjente jeg det virkelig på nærvene! Jeg gledet meg bare så mye til å ut på scenen. Jeg øvde inn catwalkene, tale og prestering flere måneder før finalen!
Videre var det tid for å snakke om våres hjertesak/en veldedig organisasjon. Tidligere har det vært spørsmålsrunde, så dette var nytt i fjord. Det var dette jeg var mest nærvøs for, fordi jeg ikke er vant til å snakke forran så mange folk, med kameraer rundt meg og dommere som vurderer. I det jeg gikk opp på scenen, så glemte jeg vekk alt rundt meg og fokuserte på å få ut budskapet mitt. 
Målet med talen min, var at den skulle sitte hos alle i salen, så jeg prøvde å få dem til å se for seg hvordan det var å være tekstilarbeider. Jeg håper budskapet satt hos dem som hørte på. Vi avsluttet med å danse litt på scenen, for å spre glede etter sterke taler før dommer møte.
Etter pausen var det opp på scenen i bikini. Miss Norway har det «ryktet» på seg å være med å bidra til kroppspress. Grunnen for at dette er med i konkurransen er at vi skal vise frem selvtilliten og at man er fornøyd med seg selv, akkurat slik man er. Noe alle burde si til seg selv hver eneste dag! Det er ikke for å skape kroppspress, men mer for underholdningens skyld. 
 
Om vi bidrar til kroppspress er vannskelig og svare på. Jeg tror alle har sine usikkerheter, men det er viktig og akseptere seg selv slik man er og vite at du er bra nok som du er. Alle er unike, alle har forskjellige kropper og man kan ikke sammenligne seg selv med andre.
 
Her går jeg aftenkjole catwalken, med den nydeligste kjolen designet og skreddersydd av den flotte damen Judy Hansen. Jeg er så takknemlig for at hun virkelig har stått på og brukt sin tid på å lage denne kjolen til finalen. Dette er jo kunstverk og jeg gleder meg til å se kjolene som skal lages til Miss Universe!
 
Finalen var ekstremt nervepirrende og spennende. Dagen gikk utrolig fort og plutselig var jo det kåring. Finalen gikk over all forventning
Først ble jeg ropt opp som top 5 og spenningen bygde seg opp hos publikum og oss finalister. Til slutt stod jeg sammen med nydelige Henriette og en av oss skulle kåres som Miss Norway. Tror verken jeg eller Henriette har holdt noen så hard i hendende før, haha.
Foto Daniel Millan
Spenningen før kåringen var intens! Aldri har det vært en slik kåring før i Norge. I det øyeblikket før kåringen var tankene mine overalt og jeg husker jeg tenkte dette må være en drøm. Da hørte jeg plutselig Miss Norway er ...... Helene! Jeg gikk i sjokk, jeg begynte å grine og klarte nesten ikke puste. Jeg kan ikke beskrive følelsen men jeg fikk helt frysninger og skalv av glede.
Foto Daniel Millan
Den siste uka har vært utrolig gøy! Jeg reiste hjem lørdagen og søndag var det opp tidlig og phootoshoot med Frode Vestgarden
Foto Frode Vestgarden
Jeg var innom Thon hotell her i Kristiansand for å ta bilder med sashen og kronen. Her møtte jeg på så mange fine mennesker. Her var det bursdagsselskap for denne flotte damen og det var kjempekoselig og snakke med dere!
Foto Frode Vestgarden
Det er så koselig at dere kommer hen og slår av en prat! Det setter jeg kjempestor pris på og syntes er så gøy.
 
I dag har vi hatt en liten feiring med familien som var så koselig. Her har vi da Miss Norway 2029 som er Linn Denise, og Miss Norway 2031 som er Michelle. Vi har spist god mat og dessert, lekt gjemsel og spilt spill. Virkelig en fantastisk dag med disse herlige.
Ellers har jeg hatt en skikkelig intervju runde og til og med møtt ordfører Astrid Hilde her i Søgne, som jeg kommer tilbake til senere. Jeg må jeg si tusen hjertelig takk for så mange hyggelige meldinger og gratulasjoner! Dette kom over all forventning og jeg jobber enda med å svare på de fine meldingene jeg har fått fra dere. Og jeg må si det er ekstremt stas at folk kommer hen til meg på gata, vil ta bilder og slå av en prat.
 
Ha en fantastisk dag videre!
 
Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Foto coverbilde Helge Heyerdahl
  1016 Hits
1016 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på